הודעת "מטה המאבק":תושבי ירושלים, ניצחנו!!!
זה נראה כאילו עבר נצח מאז שישבנו מחוץ לבית של Zevik Aviner ושברנו את הראש על הסלוגן למאבק בסיטיפס - הרכבת הקלה בירושלים, אני גאה לומר שהסלוגן היה רעיון שלי. נראה כאילו עבר עידן מאז ישבנו בסלון של אפרים מורנו שהתחיל את כל המאבק הזה.
יצאנו שלושתנו למאבק נגד גוף ענק. נאבקנו למען תושבי ירושלים בעיריה, בכנסת ובמשרדי הממשלה. נפגשנו עם נציגי סיטיפס, עם חברי כנסת וחברי מועצה והכל במטרה אחת; להחזיר את השפיות לירושלים.
המונופול שיש לרכבת הקלה ולסיטיפס יצרו מצב שאנשים היו חייבים להשתמש ברכבת הקלה גם כשלא רצו, וכך תיירים ואזרחים, לעיתים בעלי חופשי חודשי או חיילים על מדים נאלצו לשלם קנס אחרי קנס בשל בעיות מיכשור של הרכבת הקלה וכל זאת תוך השפלות מצד הפקחים. למעלה מ-70 אלף דוחות של 180 שקל הוגשו לנוסעי הרכבת, אחוז גבוה מההכנסות השנתיות של סיטיפס נרשם בשל הקנסות.
נאבקנו עם מעט סיכויים וניצחנו!!!
אתמול בערב התבשרנו ב"ה שהזכיינית סיטיפס תיפרד מהרכבת הקלה ומירושלים בשנת 2019 לרווחת כולנו, אפשר לנשום לרווחה.
אני חייב תודה מיוחדת לדובר המטה המוכשר, שניר ברוכי, שהרבה מהניצחון הזה הוא בזכותו, תודה לאבי סלמן שעזר לנו הרבה בתחילת דרכנו, תודה עצומה למאות הפעילים שהיו שותפים למאבק שלנו ולעשרות אלפים מתושבי העיר שתמכו בנו, חיבקו ועזרו כפי יכולתם.
שלכם תמיד ותמיד למען ירושלים,
אברהם בלוך וכל צוות מטה המאבק.
ירושלמים, ניצחנו!!!
הבהרה: כנראה שההודעה מזויפת , בכתבת אולפן של ynet מיום א' דובר על מכרז הרכבת הקלה בקו הירוק. במידה וסיטיפס לא תזכה במכרז ( היא מתמודדת חזקה) למדינה יש אפשרות לביי בק- קניה של החלק של סיטיפס בקו האדום כדי שיהיה מפעיל אחד.