ארה''ב קוראת לממשלת מצרים לבטל את מצב החירום ואת העצורים להפנות לדין אזרחי
الجزيرة مباشر مصر @ajmmisr 14m الولايات المتحدة تطالب الحكومة المصرية برفع حالة الطوارئ وتحثها على احالة المقبوض عليهم الى المحاكم المدنية . #الجزيرة_مباشر_مصر #ajmmisr
בסוריה נשחטים אזרחים חפים מפשע, אזרחים מן השורה שהם קורבנות של מלחמה בין שתי רוצחים אכזריים, והם מתעסקים במצרים ששומרת על עצמאותה וחוקתה. על מי הם מגינים בדיוק???? אובמה מדרדר את העולם לאי שפיות.
סוכן של הצד האפל של אירופה... ואם האמריקאים לא יתעוררו, יהיה יותר אי סדר.
Testimony before the United Nations Human Rights Council, delivered by UN Watch executive director Hillel Neuer on 10 September 2013
Let us state the truth: if the UN allocated just one-hundredth of the moral outrage it uses against the only democracy in the Middle East, murderous dictators like Assad might have been shamed, isolated and weakened, instead of elevated, celebrated and strengthened as champions of human rights.
אתם כנראה לא מבינים מה קרה כאן, הנמר הזה שנקרא ארהב התגלה כחתול סיאמי במקרה הטוב זה מזכיר לי את החינוך של ילדיי כשאני אומר שאני סופר עד שלוש ואז , ובכן יום אחד בני הקטן כשהגיע לגיל 5 שאל אותי ״אבא מה קורה בשלוש?״ ובכן , כלום המשכתי לספור עד ארבע . היום כבר אין לי מה לספור כי במשחק הפוקר הזה של החיים הוא גילה שבעצם אין לי כלום , אובמה סלל את הדרך לדברים מאד לא טובים שכנראה יתרחשו בשבועות הקרובים כי ״הילדים ״ הבינו שבשלוש לא קורה כלום , אני כולי תקווה שהאומה האמריקאית לאחר שתתאושש לא תבחר באיש לא ראוי כזה להוביל מדינה כי בחיים אין תלפרומפטר , ועוד משהו קטן no you can't
20. כבר כמה חודשים לפני פרל הארבור ארה''ב וגרמניה היו במלחמה לא מוכרזת שהייתה בתגובה להודעה מספר 10
מערכה ימית באוקינוס האטלנטי :
Unknown to Congress and the American people, months before Pearl Harbor the U.S. Navy secretly hunted Axis warships in the North Atlantic. Six decades later, that simple but unassailable fact continues to elude the public, decades of written scholarship, and almost all historians. Declassified by the National Archives, the once secret documents - including operational plans and orders originating with the Chief of Naval Operations and Commander-in-chief-Atlantic Fleet - confirms that the U.S. Navy throughout most of 1941, was clearly belligerent.