זאב אלקין: נחשפה תכניתם של דרעי וליברמן להשתלט על ירושלים, הקומבינה הזאת לא תעבור
אחרי שהכחישו והסתירו במשך חודשים ארוכים, נחשפה תכניתם של דרעי וליברמן שוב לנסות ולהשתלט על ירושלים ולהריץ שוב את משה ליאון שזוכה בכל הסקרים לתמיכה חד ספרתית של התושבים.
לצערי, טובת ירושלים אינה עומדת לנגד עיניהם, אלא דילים פוליטיים ואינטרסים זרים המסכנים את עתידנו כאן בירושלים.
דרעי וליברמן הם אלו שהפעילו לחץ אדיר כדי למנוע ממני להגיש את מועמדותי לראשות העיר ונכשלו. דרעי וליברמן הפעילו לחצים גדולים על ראש הממשלה כדי שלא יתמוך בי ונכשלו. למה הם התאמצו כל כך לפגוע במועמדות שלי? כי הם יודעים שאני המועמד היחיד שינצח אותם. עכשיו הזמן שלנו, תושבי ירושלים היקרים, חברים מכל המפלגות, להתאחד ולהוכיח להם כי הקומבינה הזאת לא תעבור.
ערכתי לאחרונה בתאריך 19.09.18 בשעה 23:34 בברכה, כנר
אלא במועמד שלהם. האיש הזה הוא בדיחה. אם אתה יודע שאתה בדיחה אבל הפרהסיה לא, אז מילא. בפוליטיקה הישראלי יש הקרה שרלטנים שממשיכים ככה שנים. אבל אם אתה יודע, שהציבור יודע שאתה בעצמך יודע? יש כאן בעיה גדולה. פתאטיות אולי מילה מוצלחת יותר. האיש הזה כבר ניסה לרוץ פעם קודמת.... ראיתי את הכתבה עליו באחד הערוצים, הוא בכלל לא יודע למה הוא רץ, מה הוא הולך לעשות, וכו
כדי לעשות את זה הוא צריך לשנות את חוק יסוד ירושלים בירת ישראל ברוב של 80 ח"כים, דבר לא מציאותי בכלל. אני מניח שאלקין יודע את זה טוב טוב.
חוץ מזה, שאני חושב שאתה מתבלבל בין להעביר לרש"פ ליצירת עיריות נפרדות. יש דעה שכדי לשמור על הרוב היהודי בירושלים צריך להוציא שתי שכונות מהשיפוט של ירושלים ולהפוך אותפ לעיריות נפרדות.
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
tzurf
חבר מתאריך 11.7.14
5411 הודעות, 59 מדרגים, 114 נקודות. ראה משוב
יום חמישי י''א בתשרי תשע''ט
01:37 20.09.18
13. אני באמת אשמח להבין למה אתה רוצה שמ.פ שועפאט יהיה חלק מירושלים.. בתגובה להודעה מספר 10
לא ברור לי בכלל.. לספח את הכפרים חיזמא וענתא גם יגדיל את השטח של ירושלים וככל הנראה הם כפרים פחו. עוינים משועפאט / עיסוואיה.. והמרחק שלהם לירושלים לכל הפחות זהה מהמרחק של חיזמא. אז אתה בעד לספח גם את חיזמא?
ועובר לאלקין. דרעי וליברמן שניהם חברים של רמון אשר הביא עלינו את אוסלו. שלא תחשבו שליברמן ימני. הוא כולו אינטרסים. עכשיו האינטרס שלו להיראות ימני. בדיוק כמו האינטרס של דרעי להיראות עכשיו ימני
למה אלקין חושב שהוא יכול להיות ראש העיר ירושלים. בדיוק כמו משה לאון הוא נרשם כתושב ירושלים (בכתובת של אימו בנווה יעקב) כמה ימים לפני הגשת המועמדות. הקרדיט שהוא נותן לעצמו כשר לענייני ירושלים פשוט מביך, כי הוא באמת לא עשה כלום בתור שר. מקווה ששני המועמדים האלה לא יבחרו.