קבוצות דיון
סקופים
נושא #536064
|
מנהל
סגן המנהל
מפקח
עיתונאי מקוון
צל"ש
|
אוהבחדשות

חבר מתאריך 2.4.12
43926 הודעות, 230 מדרגים, 444 נקודות. ראה משוב | יום רביעי כ''ב באדר א' תשע''ט
22:27 27.02.19 |

|
דיווח: בני מיעוטים עוקפים, חוסמים ומנסים לשדוד רכבים בלב באר שבע.
|
עבר עריכה לאחרונה בתאריך 28.02.19 בשעה 12:21 על-ידי Xeneize (מפקח) בליל שבת האחרון נקלעו זוג באר שבעים לניסיון שוד בלב העיר, כאשר באופן מפתיע מגיח רכב שחוסם את דרכם וממנו יוצאים ארבעה בחורים לכיוון הרכב ומנסים לפתוח את הדלתות תוך איומים וניסיונות הפחדה. הזוג ניצל במזל גדול מאחר ורכבם היה נעולבחודש מאי 2017 החלה תופעה חדשה ומדאיגה מאוד באזור הדרום, אלמונים עוקפים רכבים ומבצעים בלימת פתע במטרה לעצור את הרכב שעקפו ולשדוד את נוסעיו. במהלך השנה שעברה התרחשו מקרים דומים נוספים כאשר האחרון היה בספטמבר ותועד במצלמת רכב. בסוף השבוע האחרון (ליל שבת) התרחש מקרה נוסף הפעם בלב באר שבע, כאשר זוג תושבי העיר נסענו בשעת לילה מאוחרת ברחוב קרן היסוד ולפתע הגיח רכב שעקף אותם, בלם במפתיע וממנו יצאו ארבעה גברים שניסו לפתוח את דלתות הרכב. למזלם של הזוג רכבם היה נעול וחרף הניסיונות של החבורה לפתוח את דלתות הרכב תוך הפעלת כוח ואלימות ניסיון השוד לא צלח. 
מנסים להוריד אותי מהכביש. הדרום הפרוע. כביש 40. צילום מסך
כפי שמספר נהג הרכב: "נסענו היינו על קרן היסוד ובעודי מתכוון לפנות ימינה הגיע רכב שחסם אותנו. פתחתי את החלון בניסיון לדבר איתם ולהבין מה קורה ופתאום יצאו יושבי הרכב לכיוונינו, באותו רגע שהם התקרבו הבחנתי שמדובר בבני מיעוטים. הם ניסו בכוח לפתוח את דלתות הרכב אבל הוא היה נעול. המזל הגדול שתוך כמה רגעים עברו באזור עוד רכבים שגרמו להם להיכנס מהר לרכב ולברוח מהמקום". "אחרי שהם ברחו אני המשכתי לאזור קצת יותר מואר, עצרתי בצד ומיד התקשרתי למשטרה לדווח על מה שקרה. למקום הגיעו חבר'ה מהבולשת להם מסרתי את כל הפרטים. אני לא יודע מה הם עשו עם זה אבל אף אחד מאיתנו לא רוצה להיות בסיטואציה כזו שמנסים לשדוד אותו באיומים, זה לא מצב שאנחנו רוצים לחיות איתו. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם צעירים או הורים עם ילדים במושב האחורי היו נקלעים לסיטואציה כזאת, בייחוד שלא תמיד דלתות הרכב של כולם נעולות, זה בטח לא היה נעים ולא נגמר בצורה כזאת". "לכן, אני חושב שזה מאוד חשוב להעלות את הנושא הזה למודעות הציבורית, כדי שאנשים ישימו לב ויזהרו, ינעלו את דלתות הרכב ויהיו ערניים למתרחש סביבם בכביש ואם קורה מקרה כזה כמובן מיד לפנות למשטרה". https://www.b7net.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A2%D7%95%D7%A7%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%A1%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%93%D7%95%D7%93-%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9C%D7%91-%D7%91%D7%90%D7%A8-%D7%A9%D7%91%D7%A2-368853/6
|
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: למבזק) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
צוק איתן

חבר מתאריך 17.7.14
6946 הודעות, 79 מדרגים, 154 נקודות. ראה משוב | יום רביעי כ''ב באדר א' תשע''ט
23:44 27.02.19 |

|
27. עדות אישית שלי: נסיון שוד רכב בכביש בגין בירושלים
בתגובה להודעה מספר 0
|
ביום העצמאות תשע"א - 2011, בשעה 21:00 נסעתי בכביש בגין בירושלים, נסעתי בנתיב הימין במהירות סבירה, הכל זורם, נסיעה חלקה, לפתע נוסע צמוד אלי בנתיב המקביל-השמאלי, רכב לבן וכאילו מנסה לומר לי משהו, הנהג פותח את החלון, השווה את מהירות נסיעתו לשלי, וצועק לי: "יש לך עשן! יש לך עשן מאחורה". אני מסתכל במראה הפנורמית, ולא רואה כלום. הוא צועק אלי שוב: יש לך עשן! תעצור מיד בצד! עצרתי בצד הרכב, אך גם כאמצעי זהירות, נעלתי מיד את הרכב בנעילה המרכזית והשארתי רק סדק קטנטן בחלון כדי שאוכל לתקשר איתו. אני כמובן לא יוצא החוצה מהרכב, כי "משהו" לא הריח לי טוב בכל הסיפור הזה, ולא, לא העשן (שכלל לא היה פה) הוא זה שלא הריח לי, אלא ה"דאגה" הכנה של הנהג ההוא, בעוד שאני כמובן לא רואה כלום. ואז הוא יוצא מרכבו, אך ניגש ישר לדלת שלי, ומנסה לפותחו. יחד איתו יצאו מהרכב שני אנשים נוספים שניסו לפתוח את דלתות הרכב האחרותנסיון שוד בלב ירושלים! אז כבר גם הבחנתי מיד כי מדובר בערבי. סיננתי לו: יא נוכל, רציתי לשדוד אותי?! נתתי גז, וברחתי משם עם דפיקות לב מואצות. אח"כ כשנרגעתי, מאוד הצטערתי כי הפגנתי קור רוח, ולא רשמתי את מספר הרכב, כדי להגיש תלונה מסודרת במשטרה. כיום לאחר זמן, אני כבר לא כ"כ מצטער שלא רשמתי את הפרטים, כי נניח והייתי מטריח את עצמי למגרש הרוסים ומתלונן... ואז מה? |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|