קבוצות דיון
סקופים
נושא #548458
|
מנהל
סגן המנהל
מפקח
עיתונאי מקוון
צל"ש
|
פינחס יאמין
חבר מתאריך 22.4.08
2713 הודעות | יום שני כ''ד בניסן תשע''ט
20:45 29.04.19 |

|
פייק ניוז המיוחס לרב גיורא רדלר ממכינת עלי, על דבריו משיעור לפני 15 שנה
 |
בס"דערב טוב! הודעה חשובה‼ היום בערב תצא כתבה שקרית בערוץ 13 על אדם בשם גיורא רדלר - המלמד במכינה הקדם צבאית בעלי. בכתבה מנסים להציג, שוב, באופן מכוון, את השיעור שנתן על יום השואה כאמירה אנטי ציונית ואנטי ערכית אשר "אסור שתיאמר בשום מקום!" (סתם בסוגריים - הציטוטים מהשיעור הם לפני 15 (!) שנה, תחשבו באיזה מרתפים נברו כדי להוציא חצאי אמיתות מלפני כל כך הרבה שנים) אז אנו באים להתריע בפניכם, זהו שקר גמור❌ נמאס לנו שהתקשורת מנסה לשתול במוחנו רעיונות או מחשבות על אנשים או מוסדות שלא עולים בקנה אחד עם האליטה התקשורתית📵 תעשו לעצמכם טובה! תצפו בשיעור! תיווכחו בעצמכם שהאמירות הוצאו מהקשרן באופן הכי ציני ובוטה שרק התקשורת יכולה לעשות כדי לדרוס את מי שלא "שלא לה טוב בעין". אנחנו הציבור צריכים להיות חכמים מהם ולומר בקול ברור שפייק ניוז נמאס עלינו‼ הודעה זו מופצת כי כל ציבור, כל אדם וכל מגזר יכול לעלות על המוקד של האליטה התקשורתית ולכן אנו חייבים להחזיר את השליטה על מחשבותינו לשכל הישר! אז הערב, שנצפה בכתבה, כולנו נדע שזהו שקר גמור! אותו גיורא רדלר שהעביר את השיעור - כפי שניתן להיווכח מהשיעור עצמו - אוהב ישראל, מחובר לכל גווניו ומעולם לא אמר את הדברים באופן אותן יציגו בפניכם הערב.. המרדף השיטתי אחרי מכינת עלי, ראש ממשלת ישראל וכל אלו הנקרים בדרך האליטה התקשורתית חייב להיפסק היום! הפיצו לכולם! ופרסמו בתקשורת החברתית את האמת. עם ישראל חי! ✡ תקשורת ישראל ביי! 👎🏻 הנה השיעור המלא, תנו לאמת לנצח! https://dl.dropboxusercontent.com/s/oredl5a23ckr53w/25%20%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%90%D7%94%20%D7%AA%D7%A9%D7%A1%27%27%D7%96.mp3?dl=1&token_hash=AAEsBrmwreTPMohMjpnRX4dPdUqmQWjd_xPLNCNlyJ3Bow
www.pinchas.net פינחס יאמין ה.פ.י הפקות פינחס יאמין |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: למבזק) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
האשכול |
מחבר |
תאריך כתיבה |
מספר |
#הקלטות רבני המכינה בעלי השיעורים מעוררי המחלוקת על היטלר, הנאצים והיחס לערבים# מוטמע# |
ZioNLight |
29.04.19 20:46 |
1 |
אכן פייק ניוז |
איתי שלום |
29.04.19 21:09 |
10 |
אז על-פי הרב היהודים הם הצד הנשי המוסרי? |
פיניקית |
29.04.19 21:13 |
14 |
הצד המוסרי. כן. ''נשי'' בעיניים של היטלר. |
איתי שלום |
29.04.19 21:54 |
20 |
הוא אמר שהיה צדק, רק היה בצד הלא נכון |
פיניקית |
29.04.19 22:12 |
23 |
הוא לא אמר שהיה צדק. הוא אמר שהיטלר צדק. צדק בכך שזיהה את היהודים כאויבים של הרעיונות החולניים שלו. |
איתי שלום |
29.04.19 23:02 |
37 |
''היה'' היה אמור להיות ''הוא'' |
פיניקית |
30.04.19 00:07 |
43 |
הוא לא אמר שהוא מסכים. הוא אמר שזאת תפיסתו של היטלר. |
איתי שלום |
30.04.19 00:23 |
44 |
אז איך אתה מבין את המשפט ''היטלר צדק אבל היה בצד הלא נכון''? |
פיניקית |
30.04.19 01:00 |
46 |
אני לא צריך ''להבין''. הוא אומר במפורש למה הוא מתכוון. |
איתי שלום |
30.04.19 02:01 |
51 |
צריך להודות על האמת |
מנחם כזביוב |
29.04.19 21:35 |
18 |
תורת הגזע בישיבה .. עלק... |
גרי |
29.04.19 22:19 |
25 |
אוי, כמה קל לצטט מתוך שיעור/הרצאה, לעשות פרצוף חמור סבר ולהיות בהלם מהתוכן |
ftgnb |
29.04.19 22:23 |
30 |
כשיש כסף הם ילכו גם לימי השואה לחפש משהו שמישהו שאמר שהנכד שלו היום חובש כיפה כלשהיא...תודעה חברים תודעה |
מנש |
29.04.19 20:48 |
2 |
שורה סופית, ולא מעניין כמה הבנאדם אוהב את ישראל, הוא אמר או לא אמר את מה שציטטו? |
Alter Ego |
29.04.19 20:51 |
3 |
אתה טועה ! מה זה אמר או לא אמר ??? |
עוז הגיבור |
29.04.19 21:27 |
16 |
שורה סופית, בתורה רשום לרצוח לגנוב ולנאוף... |
גרי |
29.04.19 22:21 |
28 |
+++ |
בבב |
29.04.19 22:35 |
34 |
בהרצאה בעל פה זה משכנע יותר... לו תנאף,לו תגנוב, לו תרצח.. |
אליצור |
30.04.19 01:35 |
48 |
יש גם את סגנון התמיה |
גרי |
30.04.19 01:36 |
49 |
''תחשבו באיזה מרתפים נברו כדי להוציא חצאי אמיתות מלפני כל כך הרבה שנים'' |
שלמיק3 |
29.04.19 20:51 |
4 |
השאלה היא מי מקשיב לשיעורים מלפני 15 שנה? |
המבצע |
29.04.19 21:02 |
8 |
רואים שלא נברת בארכיונים |
עוצמה לישראל |
29.04.19 21:12 |
11 |
תודה על הבאת הדברים. מה נאמר עליו בכתבה? |
סתם עוד אחד |
29.04.19 20:53 |
5 |
תגובה #1 . |
ZioNLight |
29.04.19 21:00 |
7 |
אחר מחילת כבוד הרב - כמה יוהרה וגאווה... |
איתי שלום |
29.04.19 21:00 |
6 |
ח, כנראה שלא למדת מעולם באקדמיה השמאלנית המטורפת |
עוצמה לישראל |
13 |
אתה הקטן תשאר קטן |
כנען |
29.04.19 22:25 |
31 |
אחינו, אל תיפול למלכודת הזו ! |
עוז הגיבור |
30.04.19 00:45 |
45 |
אם הדברים הוצאו לגמרי מהקשרם יש להגיש תביעת דיבה |
צללפון |
29.04.19 21:05 |
9 |
אפילו רצוי. ואז לא תעזורנה ההתפתלויות האקרובטיות של רבני עלי. |
שלומצי |
29 |
או האמת, לצורך העניין, כי ממתי זה מעניין את בית המשפט? |
זבוב על הקיר |
29.04.19 23:06 |
38 |
ממש גאונות להשוות את משה רבנו להיטלר |
ישראלצ'יק |
12 |
ר' טוביה ? |
בני מרום |
29.04.19 21:21 |
15 |
פייק שואה |
צבי הנגב |
29.04.19 21:30 |
17 |
# יו''ר מרצ tamarzandberg שיגרה מכתב למנכ''ל משרד החינוך בדרישה להפסיק לתקצב את מכינת עלי# |
ZioNLight |
29.04.19 21:52 |
19 |
זה חוק. לא בסמכות אף מנכ''ל. בורות. |
איתי שלום |
29.04.19 21:58 |
21 |
על איזה חוק אתה מדבר? |
שלומצי |
29.04.19 22:20 |
26 |
חוק המכינות הקדם-צבאיות |
איתי שלום |
29.04.19 22:47 |
35 |
דווקא מתוך החוק שהבאת,מנכל משרד החינוך רשאי להחליט החלטות ביצועיות לגבי מכינה זו או אחרת |
שלומצי |
29.04.19 22:59 |
36 |
תקציב המכינות קבוע בחוק ולא נתון בסמכותו של אף מנכ''ל |
איתי שלום |
29.04.19 23:06 |
39 |
ציר הרשע: זנדברג,שפיר ואחמד טיבי |
לוחם_ישראל |
27 |
מכינת עלי תשאר למרות תגובתה של ראש המפלגונת (4 מנדטים-פיצפונת) שקרויה מרץ! |
Baznoded |
29.04.19 22:09 |
22 |
אני שמעתי מלמד שמנסה לאתגר את התלמידים שלו |
קופיקו |
29.04.19 22:13 |
24 |
שמעתי מהתחלה עד הסוף. מדובר במאור קטן מאד. |
סקפטי |
29.04.19 22:27 |
32 |
אני זכיתי להכיר אותו אישית, וממה שנראה פה, אינך משתווה לזרת שלו |
כנען |
29.04.19 23:19 |
41 |
אנחנו מכירים ? |
סקפטי |
30.04.19 09:26 |
52 |
הודעה לבוגרי עלי |
צבי הנגב |
29.04.19 22:31 |
33 |
''... חכמים הזהרו בדבריכם, שמא... ונמצא שם שמים מתחלל'' |
סתם עוד אחד |
29.04.19 23:12 |
40 |
הקלטות מכינת עלי: ''היטלר הכי צודק שיש; מאמינים בגזענות'' |
Joni_news |
29.04.19 23:28 |
42 |
שמאלנים יקרים... אנא הסבירו לי על מה אתם כועסים? ממתי הזדהות כלשהי עם צורר יהודים מכעיסה אתכם? |
רבינו |
30.04.19 01:17 |
47 |
מתקפה מתוכננת |
גרי |
30.04.19 01:55 |
50 |
ח''כ הנכנס עופר כסיף: צריך לסגור את מכינת עלי מיד, ולהעמיד את מוריה לדין בגין הסתה לגזענות |
החדשות החמות |
30.04.19 12:05 |
53 |
הגמל לא רואה את דבשתו, יצור נאלח. |
מיאני ומהאני |
30.04.19 12:07 |
54 |
צריך להעיף אותך ומהר מכנסת ישראל |
דוידזון |
55 |
תגידו אם האירוניה מתאבדת קוברים אותה בחלקה נפרדת מהשאר? |
אית'ן האנט |
56 |
צריך להדיח את כסיף מהכנסת לפני שהושבע כח''כ. |
פלומה |
57 |
מי נתן לו דוקטורט? |
פרה אדומה |
30.04.19 12:08 |
58 |
לתפארת מערכת המשפט הישראלית |
ממש חדש |
30.04.19 12:09 |
59 |
הבן של ערפאת |
ברוך השם |
30.04.19 12:09 |
60 |
לא , צריך לסגור אותך מאחרי סורג ובריח עורף פיכס |
פשוט |
30.04.19 12:12 |
61 |
כסיף הוא הנכס הגדול ביותר של הימין הישראלי בכנסת |
מנחם כזביוב |
30.04.19 12:14 |
62 |
להקיא עליו ועל שכמותו |
יהושפט |
30.04.19 12:16 |
63 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
ftgnb
חבר מתאריך 11.1.09
646 הודעות | יום שני כ''ד בניסן תשע''ט
22:23 29.04.19 |

|
30. אוי, כמה קל לצטט מתוך שיעור/הרצאה, לעשות פרצוף חמור סבר ולהיות בהלם מהתוכן
בתגובה להודעה מספר 1
|
לעיתים כשמרצה, רב או פרופסור רוצה לחדד נקודה הוא מקצין את דבריו ולעיתים מביא דוגמאות קיצוניות ונותן להם פרשנות עוד יותר קיצונית כדי להמם את הציבור ואז בונה את מסקנת תוכן השיעור שלעיתים אינה ממש קשורה לדוגמאות.בעניין הנדון, אני (נכד לניצולי שואה ״ממוספרים״ שאיבדו משפחות שלמות) כשאני מסביר את עניין ההבדל בין היהודי המאמין וחי לפי מוסר אלוהי לבין אדם שאינו יהודי ואינו מאמין במוסר האלוהי, אני נוקט בדרך דומה המבוססת על הפילוסופיה היהודית כאשר ה״מוסר״ האנושי הוא זה שמוביל, ומטרתו היא אחת: מילוי רצונות וצרכי האדם, הרי שהדרכים למימוש מוסר זה הינן תלויות מחשבות אדם, רצונותיו, תאוותיו. והנה , בגרמניה, העם הכי ״תרבותי״, ״מוסרי״ באירופה הגיע למסקנות (מרחיקות לכת) באשר לדרכים שיובילו לשיפור האנושות והחברה. ומבחינתו, במחשבתו המעוותת ככל שתהיה, מבחינתו הוא פעל בדרך טובה ויעילה; יש מטרה, מטרה ״מוסרית״ בעיניו, מטרה ״טובה״. היהודי המאמין במוסר אלוהי שנכתב בתורת משה, יודע ומאמין שהמוסר האלוהי הוא היחיד הנכון עבור העולם כולו והאנושות כולה מיום בריאת העולם - ולעד ולעולמי עולמים. מוסר זה לא משתנה גם כשאולי יראה למאן דהו כאילו טובת הפרט או הכלל היא לפעול בדרך אחרת.. והדברים ארוכים. עכשיו תוציאו ציטוט מדברי דלעיל: ״העם הגרמני פעם בדרך יעילה וטובה לשיפור האנושות והחברה״.... |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
| |
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
צבי הנגב
חבר מתאריך 24.3.15
7379 הודעות | יום שני כ''ד בניסן תשע''ט
22:31 29.04.19 |

|
33. הודעה לבוגרי עלי
בתגובה להודעה מספר 0
|
ערב טוב לבוגרי מכינת עלי ושותפיה ! אבקש מכם בקשה מאוד חשובה! בשנתיים האחרונות יש מתקפה תקשורתית על מכינת עלי, שהפכה לשק חבטות בגלל פורום שמכנה את עצמו חילוני, עם כמה פרובוקטורים שכל יום שומעים שיעורי תורה באתר של המכינה כדי לסלף אותם. עד כאן הדברים ידועים. *הסיבה שהכתבים ממשיכים, וימשיכו לעשות זאת. היא בגלל שלא מטפלים בהם.* נתחיל בטיפול ה"ממלכתי". יש דבר כזה שנקרא "נציב תלונות הרשות השנייה", זכותו של כל אזרח שנפגע משידור כלשהו להגיש תלונה. בתלונה יש לפרט מה פגע בכם כצופים בכתבה, אם זה סילוף הדברים או האובססיה של הכתבים ועוד. ככל שהמכתב יהיה יותר מפורט, כך יותר טוב. מסת התלונות מגיע לעורכים הראשיים *ויש לה השפעה מאוד גדולה!* אני כותב זאת מנסיון תקשורתי. אנא מכל בוגר עלי, לכתוב תלונה. אני מצרף כאן קישור להקל עליכם. זה יקח בדיוק 5 דקות מזמנכם.http://m.rashut2.org.il/home/index/ דבר נוסף. לכתבים ועיתונאים יש הרבה מאוד כח, גם לעשות דברים טובים, וגם דברים רעים. זכותו של כל אזרח במדינה, לשלוח הודעה לכתב שלדעתו עשה דברים רעים ולקיים בו מצוות "הוכח תוכיח את עמיתך". כתבים הם בני אדם, וכמו שהם יודעים להעביר ביקורת, הם צריכים גם לדעת לקבל אותה. אנא מכל בוגר מכינה, לשלוח הודעה בשפתו ולומר לכתב (עמרי מניב) מה הוא חושב על הכתבה שלו. *אני מבטיח לכם* שאם תבצעו את שתי המשימות כאן כל פעם שתהיה כתבה נגד המכינה, התקשורת תעשה תשובה (מיראה) ותעזוב את המכינה לנפשה. *אנא הפיצו הודעה זו בקבוצות* |
|
| |
|
Joni_news
חבר מתאריך 6.1.19
2461 הודעות |
23:28 29.04.19 |

|
42. הקלטות מכינת עלי: ''היטלר הכי צודק שיש; מאמינים בגזענות''
בתגובה להודעה מספר 0
|
תיעוד הרבנים קשתיאל ורדלר חושף אמירות שנויות במחלוקת שנאמרות באופן תדיר במהלך שיעוריהם. בין היתר, נשמעו מצהירים: "החילוניות היא השואה", ו-"ערבים שמחים להיות עבדים" • בלעדיבלעדי: מכינת "בני דוד" בעלי התפרסמה בשנים האחרונות בעקבות אמירות שנויות במחלוקת של כמה מרבניה המרכזיים. רבני המכינה – וכן הישיבה השייכת לאותו גוף - מהווים את התשתית הדתית, הערכית והחינוכית של מי שמיועד להוביל את מערכת החינוך, ומהקלטותיהם עולות עמדות קיצוניות לגבי גזענות והשואה, אותן הם פורסים בשיעוריהם לאורך השנים. לפי הרב קשתיאל, ראש ישיבת "בני דוד", האדונים הם היהודים והעבדים הם הערבים: "הכי טוב להיות עבד של יהודי. הם שמחים להיות עבדים". לדבריו, זה עניין ביולוגי: "יש מסביבנו עמים עם בעיות גנטיות. הערבי רוצה להיות תחת הכיבוש כי יש להם בעיה גנטית, הם לא יודעים לנהל מדינה, הם לא יודעים לעשות כלום. תראה איך הם נראים". בהתייחס לגזענות, הצהיר הרב כי "אנחנו מאמינים בגזענות. יש גזעים בעולם, ויש תכונות גנטיות של עמים, וזה דורש מאיתנו לחשוב איך לעזור להם. היהודים הם גזע מוצלח יותר". הרב גיורא רדלר, המלמד במכינה, הוקלט במהלך שיעור בנושא השואה כשהוא אומר לתלמידיו: "השואה זה לא שהרגו את היהודים. הומניזם, התרבות החילונית, זה השואה. השואה באמת זה להיות פלורליסטים". "בואו נתחיל מהשאלה אם היטלר צודק או לא. הוא הבן אדם הכי צודק שיש, ודאי שהוא צודק בכל מילה שהוא אומר", ממשיך הרב. "באידיאולוגיה שלו הוא צודק. יש עולם גברי שנלחם, שעניינו כבוד ואחוות לוחמים, ויש את העולם הנשי הרכרוכי, המוסרי, של לתת את הלחי השנייה, ואנחנו חושבים שהיהודים הם אלה שנושאים את המורשת הזאת, ולכן הם האויב האמיתי. הוא צודק במאה אחוז, חוץ מזה שהוא בצד הלא נכון". "ראשי הבית היהודי – כהנא, סדן ופרץ, עושים שימוש במכינות הקדם צבאיות כדי להטמיע בחניכים ערכים משיחיים. החומרה שבדבר נובעת מכך שמשרד החינוך, שאמור להיות אחראי על התכנים נמצא בידיים שלהם", הסביר עו"ד יאיר נהוראי. מהרב קשתיאל נמסר בתגובה: "אני מצטער וכואב ששיעור בזכויות אדם מקבל את החשיפה ההפוכה ממשמעותו – ביאור מודרני-סוציאליסטי למושג העבדות, שפריסת חסות משמעותה אחריות חברתית ודאגה לחלש. השימוש שלי בביטוי 'גזענות ועבדות' לא כוון למושגים השפלים והאכזריים שחווינו וחוותה כל האנושות, וצר לי מאוד על השימוש בביטויים שעלולים להתקבל בצורה מטעה ופוגעת". הרב רדלר מסר: "הציטוטים נכונים אבל הוצאו המקשרים. השיעור מנסה להסביר את ההיגיון החולני של היטלר ואת הסיבות והמניעים ההיסטוריים לשואה. יש כאן ניסיון ציני להשתמש בתקשורת ערב יום קדוש ונורא." יאיר לפיד קרא לעצור את המימון למכינה בעקבות הכתבה: ״זו לא יהדות. אלו לא ערכים. אנשים שמדברים כך אינם ראויים להיקרא רבנים או לחנך בני נוער. חילונים הקימו את מדינת ישראל, כל השוואה לשואה היא תועבה גזענית וערבים לא רוצים להיות עבדים. המדינה צריכה לעצור לאלתר את מימון המכינה עד שיורחקו משם הרבנים הגזענים״. בתגובה לדברים,יו״ר מרצ תמר זנדברג שיגרה מכתב למנכ״ל משרד החינוך, בדרישה להפסיק לתקצב את מכינת עלי: ״את מכינת עלי היה צריך לסגור מזמן. מי שנתן לשובניזם, הומופוביה ושאר השנאה שיוצאת מהמכינה להמשיך ולהשתולל, שלא יתפלא על האמירות המזעזעות שיצאו ממנה היום. פניתי למשרד החינוך בדרישה חד משמעית וברורה - להפסיק את מימון המדינה למכינת עלי״. ח״כ סתיו שפיר מסרה בתגובה לכתבה: "כל הורה בישראל מוכרח להבין מיהו שר החינוך שביבי בחר לתפקיד החשוב במדינה: שליחה של חבורה מסוכנת וקיצונית שמתכננת שטיפת מוח גזענית, ומשיחיות לכל ילדי ישראל. כמו שנחשף בכתבה, בזמן שאתם תלכו לעבודה הילדים שלכם ילמדו את תורת הגזע. רוב הציבור מתנגד לאידיאולוגיה של פרץ וסמוטריץ - ולכן הם עברו מלנסות לשכנע את הציבור, לניסיונות להשפיע על ילדים בני 6. חייבים לעצור אותם לפני שהדברים האלה יעצבו את ערכי הדור הבא של ישראל". יו״ר תע״ל אחמד טיבי בתגובה על דבריהם של הרבנים: ״כור ההיתוך של הנאציזם היהודי. בגרמנית זה היה נשמע אותנטי יותר״. https://13news.co.il/item/news/domestic/education-society/mehina-elli-231302/ |
|
| |
|
גרי
חבר מתאריך 10.1.18
7238 הודעות | יום שלישי כ''ה בניסן תשע''ט
01:55 30.04.19 |

|
50. מתקפה מתוכננת
בתגובה להודעה מספר 0
|
מלחמה בדתיים בצבא, הבינו שיש מקור שמוציא קצינים איכותיים, ניסו להשאיר את הדתיים בישיבה, לא הלך, אז מנסים לחסל את מי ששולח אותם לצבא...אם תחשבו שאני הוזה תשאלו את עצמכם האם המקרה הבא הגיוני:יום אחד אני בהרצאה של קצין חינוך ראשי לשעבר (לא זכור לי שמו), וההרצאה הייתה בפני חיילים (בעיקר), ובהרצאה הוא אומר בריש גלי:"אני בעד יהדות, אני בעד לימוד תורה, וכן, צריך שהדתיים ישארו בישיבות כדי לחזק את עולם התורה, לא כולם צריכים להתגייס"... ראיתי חלק מהחיילים הדתיים שמוכירים אותו על דבריו ומתפלאים עליהם, וחייל חילוני שישב לידי אמר לי תראה אותו, אוהב הדתיים הזה... ועל פניו, נראה כאילו כוונותיו טהורות, אך אלמלא היותי קורא רוטר הייתי מפספס את אותו קצין חינוך ראשי לשעבר שללא בושה עולה לשידור ומתלונן שהדתיים משתלטים על הצבא וכי יש להעיף אותם מהצבא ה"חילוני שלנו" (לא מילה במילה, אבל חיפוש קצר ימצא את הציטוטים המדויקים). ואז הבנתי איך הכל מתוזמן, איך ישנם אנשים בעלי אינטרסים שמרגישים נגזלים (קוזקים) כאילו המדינה היא הפח זבל של האבא החורג שלהם, כאילו הדרך הכי טובה להשאיר אותה חילונים היא לדחוף את הדתיים בחזרה לישיבות... לא מאמין ולו לרגע למי שנובר בארכיונים ומבזבז שעות על גבי שעות של האזנה כדי למצוא מלל שיכול להתפרש כשלילי ולנצל זאת על מנת לפגוע בגיוס החיילים הדתיים לצהל... לא אחת דיברתי עם יוצאי סיירת או עם אנשים שעברו גיבוש (כן אני מודע לפער) וכל אחד מהם דיבר בשבח אנשי המכינה... וזה לא טוב, כי הם לוחמניים, פטריוטים, אוהבי המדינה והעם, חדורי מטרה ונכונים להקריב, טזה בדיוק אנטיתזה ל''אבירי השלום''... הכל מתוכנן פה בגועל נפש הזה |
|
| |
|
 |
|
|