סוכלה הברחת סמים מגבול מצרים לישראל: כ- 335 ק''ג של חשיש וקנאביס בשווי מוערך של כ- 10 מיליון ש''ח
*דוברות המשטרה (מרחב הנגב, מג"ב):*
*סוכלה הברחת סמים מגבול מצרים לישראל: כ- 335 ק"ג של חשיש וקנאביס בשווי מוערך של כ- 10 מיליון ש"ח נתפסו ושני חשודים בהברחה נעצרו אתמול בפעילות ממוקדת של יחידת מג"ן ומסתערבי משמר הגבול של משטרת ישראל.*
משטרת ישראל משקיעה משאבים רבים לרבות יחידות מיוחדות לסיכול הברחות בגבול ישראל מצרים וכחלק מהמאבק בנגע הסמים המסוכנים.
כאמור הכוחות שנערכו בליל שישי(14.06.19) בגבול ישראל מצרים הבחינו בשעות הבוקר(שבת) בעשרות מבריחים מצרים שהגיעו לגדר, הציבו סולמות, טיפסו עליהם והשליכו לצידו הישראלי חבילות גדולות של מה שהתברר לאחר מכן כחומרים חשודים כסמים מסוג חשיש וקנאביס.
בצידו הישראלי של הגבול הבחינו כוחות המשטרה במספר חשודים שהעמיסו את החבילות החשודות על גבי כלי רכב שהיו ברשותם.
בעיצומה של ההברחה נתן מפקד הכוח את האות לכוחות המשטרה שיצאו מעמדותיהם והחלו במרדף אחר החשודים שנמלטו עם כלי הרכב. במהלך המרדף ביצעו הלוחמים חסימות עם דוקרנים וירי של אמצעים מיוחדים והצליחו להביא למעצרם של שני חשודים ולתפיסת 4 כלי רכב ובהם 15 שקים/חבילות של חומרים חשודים כסמים מסוכנים מסוג קנאביס וחשיש במשקל של כ- 335 ק"ג.
כלי הרכב, החומרים החשודים כסמים מסוכנים ושני החשודים תושבי הפזורה שבאזור רמת חובב (40, 19) בדרום הועברו להמשך חקירת משטרת ישראל.
מצ"ב תמונות וסרטון מהפעילות. קרדיט צילום: דוברות המשטרה.
והמשטרה מציירת כאן הצלחה...או שמא יש למבריחים קשר שוחד עם הפקוד שמונע הפעלת סיוע מהאויר ושתפ עם הצבא שמחזיק כוחות באזור... מזכיר לי את גזרת הר חריף בה פעלו גששים שסייעו בעצלתיים לתפיסת משלוחים ( ע"ג חמורים מוּנְחים) בעוד שאחיהם לשבט עוסקים בהברחות ,עד שהמשטרה היתה מגיעה לאסוף את הטובין מהבסיס בהר חריף, הגששים היו מסליקים חלק וחוגגים איתו בכל ערב סביב למדורה ומתבלים בחשיש את הקפה של הבוקר.( עדות ראיה וטעימה)
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
ANTI-PC
חבר מתאריך 8.8.18
2085 הודעות, 59 מדרגים, 114 נקודות. ראה משוב
יום שני י''ד בסיון תשע''ט
14:10 17.06.19
25. חבר לפורום: לא ניראה לי שאשרוד לאורך זמן באירגון כל כך מושחת ואכזרי כלפי האזרח. בתגובה להודעה מספר 23
לעיניניינו:
*למעט לובשי מדים בודדים שבאמת חושב שלהיות שוטר זו שליחות(ולהם מגיע הכבוד באופן אישי) אבל שוב הם ממש לא רוח האירגון. הרוב מתיישרים לצד תרבות השתיקה והשקר. וזה מתפרסם פעם אחר פעם איך האירגון שומר על העבריינים(במדים) הקשים ביותר.(זה מוסיף לאמון של הציבור באירגון? או פוגע?)
*חבר לפורום: אני מקווה שאינך משתייך לאירגון(כי זה רק יחזק את טענתי על תקיפות וזילזול כלפי האזרח במקום להציג את האירגון לטובה<שלא קיימת>)
*ולסיום חבר לפורום ארחיב את הנקודה הראשונה: אני אגלה לך שאני גם עושה הפרדה בין הדרג הביצועי והדרג הזוטר שבא במגע עם האזרח. שהם גם שעוברים על החוק פעם אחר פעם. אבל ביינהם יש את הבודדים שלהם כמו שכתבתי קודם מגיע כבוד באופן אישי.
לבין הקצונה הבכירה שהיא מערכת פוליטית מושחתת לכל דבר. וזה ניקר בתרבות החיסולים לפני מינויים העלמת חומרים והעלמת עין משחיתויות שמתבצעות לכאורה על ידי קצינים בכירים כולל מפכלי"ם ששירתו את מדינת המישטרה המושחתת ואין צורך להתחיל להביא דוגמאות.
מקווה שהבנת את שכתבתי חברי לפורום מקסימום תיתן לשוטר לידך... ההוא שיודע לקרוא.... שיקריא לשוטר שיודע הבנת הנישמע כדי שיסביר לך.
* אין בכתוב לעיל לרמוז כי המוגב הינו שוטר ו/או לתייגו כאחד מסוגי השוטרים המוזכרים. ו/או שתגובה נכתבה בגדר "לגופו של שוטר".</br>