ZioNLight
חבר מתאריך 22.4.16
38754 הודעות, 317 מדרגים, 387 נקודות. ראה משוב
יום שלישי י''ז באלול תשע''ט
15:12 17.09.19
דיווח: נשיא רוסיה ולדימיר פוטין מתכוון לבקר בישראל בינואר 2020. פוטין : ''רואה בישראל מדינה דוברת רוסית''
ערכתי לאחרונה בתאריך 17.09.19 בשעה 19:22 בברכה, ZioNLight
דיווח: נשיא רוסיה ולדימיר פוטין מתכוון לבקר בישראל בינואר 2020. הוא צפוי להגיע לאירוע יום השואה הבינלאומי של בית הנשיא ומוזיאון יד ושם ב-23 בינואר, ולחנוך אנדרטה בירושלים @itamargalit
נשיא רוסיה ולדימיר פוטין אומר במוסקבה: "אני יכול לומר בגאווה שמעולם היחסים בין רוסיה וישראל לא היו בדרגה כה גבוהה. למעט כמובן אם זוכרים את הרגעים הראשונים של הקמת מדינת ישראל"
עוד אמר - בנימת הלצה - נשיא רוסיה פוטין בכנס הנערך במוסקבה כי הוא רואה בישראל מדינה דוברת רוסית
24. רצוי גם רצוי. יחסים עם כמה שיותר מדינות הם אינטרס של ישראל, אני לא אמור להיות שוטר המוסר של העולם בתגובה להודעה מספר 20
ישראל מעולם לא בחרה את "חברותיה" (מגוחך להשתמש במונח זה כדי לתאר יחסים בין מדינות). לצורך העניין ישראל גם קיימה קשרים עם אישיים נאצים, קצת יותר גרוע מאוטוריטרים מרוסיה.
אם כי בתור בן של עולים , לדעתי אפשרות של טפטוף איטי והתערבות סמויה תחילה , היא אפשרות,בכל אופן זה תנליך ארוך ואיטי. הבעיה של רוסיה זה שהעולים ובעיקר הדורות הבאים לא רואים עצמם רוסים , אלא ישראלים וחלק מהחברה הישראלית , זו כמובן ההתרשמות שלי בלבד.