הם הגיעו במיוחד למקום הזה כדי ללחוץ על כולם להכנס לאומן . אני מכיר אישית ברסלב שנמצא שם . הם ימתינו עד יום שישי אם לא יתנו להם להכנס הם יגיעו לבית חבד קרוב לעשות את ראש השנה . להגיע עכשיו לישראל המשמעות לעשות את כל החג בבידוד. אף אחד לא רוצה את זה . יחזרו יום שני או שלישי .
לא רוצים לתת להם להיכנס ובצדק אם ראית את התמונות והסרטונים משם 99% מהם ללא מסכות אפילו אמרו להם לא להגיע בפרוש לא להגיע גם בישראל אמרו להם וגם באוקראינה וזה לא הוראה חדשה זה כבר לפני חודש אמרו להם
הם התעקשו ועכשיו הם בוכים זה טמטום מוחלט ובושה לעם היהודי שאנשים כאלו מגיעים לשם יוצרים התקהלות ומגבירים את האנטישמיות נגד כל היהודים
לא רחוק הרגע שיתחילו לפזר אותם שם בכוח ואתה יודע מה הם מביאים את זה על עצמם בחוסר אחריות
הגיע אל החסידים אתמול והציע להם טיסת חילוץ לארץ, הם סירבו. אז בוא, שום רשעות ושום נעליים, שוב עושים שמיניות באוויר בשביל קבוצת לחץ קולנית ואגואיסטית במיוחד.
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
Maryland
חבר מתאריך 3.1.09
7164 הודעות, 41 מדרגים, 72 נקודות. ראה משוב
יום חמישי כ''ח באלול תש''פ
07:49 17.09.20
26. אני לא חייב להסכים איתם ודאי שאיני מבין את הצורך שלהם להיות שם אבל זה נראה שממש כואב להם לקיים את מה שנראה בתגובה להודעה מספר 23
להם כחיוב לכן לא מובן לי "החוצפה" והאיחולים שיבלו על הכביש כולל נשים וילדים.. הם עדיין אחים שלי אף אחד לא "חייב" להם אבל אם גמזו והביבי היו סותמים את הפה כנראה לא היינו במצב הזה
במיוחד שהם מגדילים במעשיהם את האנטישמיות באוקראינה. יש עדיין יהודים שגרים שם והם מותקפים כדבר בשגרה על ידי גלוחי ראש מקומיים. ההתנהגות של הבראסלבים מעוררת את הפורעים לעוד התקפות בקייב ובערים אחרות נגד יהודים. ההתנהגות שלהם מרבה שנאה ולא אהבה. אולי בילוי החג על הכביש יכניס להם קמצוץ בינה.