קבוצות דיון
סקופים
נושא #658658
|
מנהל
סגן המנהל
מפקח
עיתונאי מקוון
צל"ש
|
פיטנגו
חבר מתאריך 14.7.20
315 הודעות | יום שני י''ז בתשרי תשפ''א
12:47 05.10.20 |

|
ועד עובדי בזק בינלאומי: מתנגדים בתוקף לביטול ההפרדה בין תשתית לספק אינטרנט
|
עובדות ועובדים יקרים, אתמול (4.10.2020) הוציא משרד התקשורת שימוע ציבורי לבחינת מתן רישיון ISP לחברת בזק, מהלך שיפגע בצורה משמעותית וקשה בעובדי בזק בינלאומי בפרט ובחברה בכלל. מטרת השימוע הוא לאפשר לחברות להביע את עמדתן בנושא.אנו מתנגדים בכל תוקף למהלך שכזה, ונפעל בכל דרך אפשרית על מנת למנוע אותו. בימים הקרובים נגיש לוועדה את התנגדותנו למהלך ונציג במסמך את ההשלכות ההרסניות שלו בהתייחס לעובדי החברה בפרט ולחברה בכלל. ההסתדרות עומדת מאחורינו גם במהלך זה ומסייעת לנו, ובנוסף אנחנו עובדים גם עם יועצים חיצוניים. אנו נילחם בכוונה לפגוע בבזק בינלאומי ובעובדיה. זהו מאבק, על עצם זכות קיומנו, אל מול משרד התקשורת ובעלי עניין נוספים והוא צפוי להיות לא פשוט וארוך, אך אנו נחושים להילחם ולהוכיח את צדקתנו כפי שהוכחנו בעבר. חברי הוועד עומדים לשירותכם ונשמח לענות על כל שאלה. נמשיך לעדכן אתכם בהתפתחויות באפליקציה של הוועד ובפייסבוק. שלכם תמיד, לימור ליברמן-לביא, יו"ר ועד העובדים וכל חברי הוועד: אושרי אוחיון, איציק אבני, דני סימיס, הדס שלום, יצחק משה, ניסים אוחנה, ירון קדוש, מאיר אשר, ניר וקשי ושחר באום. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3379099145478762&id=631718286883542
|
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: למבזק) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
 |
|
Spike
חבר מתאריך 11.12.14
16185 הודעות | יום שני י''ז בתשרי תשפ''א
14:30 05.10.20 |

|
24. רפורמה מיותרת. עדיף שהיו מתמקדים ב:
בתגובה להודעה מספר 0
|
1. לדרוש להגדיל קצב העלאה לסימטרי מול קצב ההורדה.2. לחייב חברת הוט לשדרג תשתיות ל Docsis 4.0 3. לחייב לספק קצב זהה בכל האזורים בארץ. 4. לחייב כלל החברות לא להגביל רוחב פס 5. תיקון תקלה עד 12 שעות. ולא עד 72 שעות. 6. מודם ללא תוספת עלות. ועוד ועוד.  |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
| |
|
 |
|
דני מכפר סבא
חבר מתאריך 22.8.11
24684 הודעות | יום שני י''ז בתשרי תשפ''א
16:30 05.10.20 |

|
39. פוסט אפשרי של יחימוביץ ב 1995:
בתגובה להודעה מספר 0
|
" היי זאת שלי ,רציתי לדווח לכם על מאבק חדש שלי נגד הייבוא ההרסני ולמען הצלת מקומות עבודה שלפועלים ישראלים. שר התקשורת הקפיטליסט עומד לחתום על תקנות המתירות להקים שירות חדש שנקרא אינטרנט. בכל מקום בעולם בו מונהג השירות הזה קורים דברים רעים. אנשים מפסיקים לקרוא עיתונים בכתב ובתי דפוס נסגרים ופועלי דפוס מפוטרים. אנשים מפסיקים לברר דברים דרך הטלפון ועושים זאת בצ'אט ומייל ומוקדניות מפורטות. אנשים משלמים חשבונות דרך האינטרנט וגוזלים פרנסת פקידות הבנק. אנשים מתחילים לקנות מוצרים באתרי קניות ואנשי מכירות ושיוווק מפוטרים. אנשים מתחילים לראות סרטים בסטרימינג דרך האינטרנט וכרטיסנים בבתי קולנוע מפוטרים ומתקני מכשירי וידאו נשארים ללא עבודה. בהמשך ,איפה שיש אינטרנט מופיע מכשיר בשם סמרטפון שהוא עוד יותר גרוע , הוא מאפשר שיחות לחול בחינם דרך הוואטאפ וגוזל פרנסת עובדי בזק, הוא מחליף לגמרי את הטלפון הנייח וגוזל את פרנסת מניחי הקווים לטלפון הקווי ,הוא מאפשר לברר דרך אפליקציה איזה קו אוטובוס נוסע לכל מקום וגוזל פרנסת המוקדניות של אגד. הגשתי הצעה דחופה לסדר היום והצעת חוק שתאסור על הכנסת שירות האינטרנט בארץ. הדבר הזה יותיר עשרות אלפי ישראלים מובטלים וללא פרנסה. אתם רואים, אני שלי המגניבה, אבירת זכויות האדם העובד. רק אני מגינה עליכם. הצביעו עבורי לראשות הממשלה ואני אוציא חוק שאוסר על תנועת מכוניות בארץ ואז כל העגלונים עם כירכרה וסוס שאיבדו את מקום עבודתם יקבלו אותה בחזרה. גם על טיסה לחו"ל אאסור ,כי כל העובדים על אוניות נוסעים איבדו עבודתם. שלכם ,לנצח ,מלכת האדם העובד ,נסיכת הפועלים, שלי." הסיבות לשמאלנות: https://themetrix2222.blogspot.com/2018/07/blog-post.html |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
| |
|
|