קבוצות דיון
סקופים
נושא #664990
|
מנהל
סגן המנהל
מפקח
עיתונאי מקוון
צל"ש
|
just say
חבר מתאריך 1.4.12
5702 הודעות | יום חמישי י''ח בחשון תשפ''א
08:37 05.11.20 |

|
ארה''ב: חבילה הגיעה בדואר לאחר 41 שנים
|
ידיעה זו הובאה על ידי חברת הפורום פיניקית באמצעות פורום עיתונות זרהגם לאחר שהרכיב את משקפי הקריאה שלו, תהה 'רון סרג'נט' האם מה שהוא רואה, אֲמִתִּי. אריזת הקרטון החומה שהגיעה בדואר, מוענה לחנות לציוד רכיבה בשם: 'גייר'ס ציוד רכיבה', בעיר לורל שבמדינת מרילנד. חנות בה עבד בשנות ה-70 ורכש אותה לבסוף בשנת 95. "מה שהדהים אותי יותר מכל היו דמי המשלוח בסך 3 דולר, וחותמת הדואר מתאריך ה-22 לאוגוסט 1979. לקח לדואר רק 41 שנים לשלוח את החבילה." סיפר רון בן ה-61 שכבר שינה את שם החנות ל-'עורות אאוטבק' לאחר שרכש אותה מהבעלים הקודמים. רון סרג'נט עם החבילה בחנות שלו 'עורות אאוטבק' - קרדיט לתמונה washingtonpost
לדבריו היו עסוק מדי והניח את החבילה בצד. רק לאחר מספר שבועות התפנה לפתוח אותה, וידע מיד לפי צורת האריזה מהי התכולה. מגפיים. ולא סתם מגפיים, אלא זוג מגפי רכיבה שחורים של חברת 'בורגלי' שיוצרו בבריטניה טרם פשטה החברה את הרגל. החנות בה עבד לאחר שסיים את לימודיו מכרה ותיקנה אלפי זוגות מגפיים של 'בורגלי' בעיקר לרוכבים וליחידות אופנועים של המשטרה מחוף לחוף. זוג מגפי רכיבה שחורים מעור של בורגלי שהיו בחבילה - קרדיט לתמונה washingtonpost
עוד סיפר בצחוק, כי הדוור שהביא את החבילה סרב למסור את שמו, מאחר ולא רצה לקחת אחריות על משלוח חבילה לאחר 41 שנים. הוא רק נכנס לחנות ואמר לי: היי בוס בדוק את זה. הוא הראה לי את חותמת הדואר ואמר כי החבילה מן הסתם נשכחה היכן שהוא במשך ארבעה עשורים. כשבדק רון את האריזה זיהה את כתב היד שלו מאחור, ושיער כי לאחר שתיקן את המגפיים בשנת 1979 מן הסתם רשם את עלות התיקון בסך 10 דולר, ואת המידה אותה חתך מהחלק העליון של מגף כדי שיתאימו בדיוק, ואז שלח אותם אל הלקוח, שהשתמש באותה האריזה לשלוח אותם בחזרה, וכל היתר היסטוריה. חותמת דואר בת 41 שנה - קרדיט לתמונה washingtonpost
מקור https://www.washingtonpost.com/lifestyle/2020/10/31/postmark-1979-package-laurel-leather/
מי שמאמין מנצח |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: למבזק) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|