F35_F16
חבר מתאריך 2.4.20
2653 הודעות, 60 מדרגים, 120 נקודות. ראה משוב
יום חמישי י''ח בחשון תשפ''א
12:35 05.11.20
הגירעון ממשיך לצמוח: 122 מיליארד שקל מתחילת השנה
הגירעון המצטבר בתקציב המדינה הגיע באוקטובר ל-122.7 מיליארד שקל לעומת 37.8 מיליארד שקל בתקופה המקבילה אשתקד. בנוסף, הגירעון המצטבר ב-12 החודשים האחרונים עומד על 137.1 מיליארד שקל המהווים 10.1% מהתמ"ג. בכך, נשבר עוד שיא שלילי של כל הזמנים. לפי הודעת משרד האוצר, המדינה הוציאה עד כה מהתקציב כ-64 מיליארד שקל רק עבור מימון משבר הקורונה. https://m.ynet.co.il/articles/5839678
ביבי מלך ישראל ושרה נסיכה מהמממתתת. המצב כאן לא היה מעולם טוב יותר. אנשים שמחים ומבלים במסעדות, ברים, קולנועים, מועדונים ובתי קפה. הרחובות שוקקים, גן עדן כאן. התקשורת ממציאה מספרים הזויים שעה שידוע לכל שמצבנו הכלכלי הטוב בעולם כולו ואולי אף מעבר לו. ולכל השמאלנים החמוצים המקנאים בזוג המלכותי והאהוב שלנו. סעו לברלין לאכול מילקי שהחמיץ בהפסקות החשמל בגרמניה המתפוררת.
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
מרסו
חבר מתאריך 6.9.20
1119 הודעות, 7 מדרגים, 14 נקודות. ראה משוב
יום חמישי י''ח בחשון תשפ''א
12:47 05.11.20
6. עשרות מיליונים ימותו בעולם כך אמר המנהיג העליון בעלה של הנסיכה המהמממתתתת בתחילת מרץ. בתגובה להודעה מספר 4
בישראל מתים בשנה 45000. עד כה מתו מהקורונה עצמה 1000 בקושי. היתר נרשמו סתם כמתים מקורונה. לא התקיים ניתוח לאחר המוות אחד אפילו, מידיעה. יש כדור הנקרא " ציפרלקס" הוא עוזר מאוד גם לחרדה, לא רק לדיכאון. כדאי!
מספיק עם הקשקושים. בזכות ניהול מושלם של הכלכלה פה בעשור וחצי האחרון יחס חוב תוצר ירד ממעל 100% ל 60% לפני המשבר שזה פנמונלי גם אבסולוטית וגם בהשוואה עולמית. עכשיו היה צריך להכניס את היד לכיס כי צריך לתמוך בכל אלה מהסקטורים שנפגעו ולכן יחס חוב תוצר בתום המשבר הזה יעלה ל כ 75% כנראה שזה עדין מצוין כמעט בכל השוואה עולמית ומעיד על משק יציב מאוד כלכלית. ולכן גם מודיס אישרה בשבוע שעבר את דירוג האשראי של ישראל ולא הורידה אותו. המדינה אישרה תוכנית פיצויים נרחבת ואלה שזועקים שהכסף לא מספיק להם - או לפחות חלק מהם - הם כאלה שעבדו בשחור והעלימו הכנסות. אין משק שלא נפגע משמעותית מהקורונה כולל שבדיה. סליחה שאני מבלבל אותך עם העובדות למרות שאין לי ספק שהקישקושים ימשכו. אבל קשקוש זה קשקוש לא צריך הרבה כשרון או ידע בשביל לקשקש.
ערכתי לאחרונה בתאריך 05.11.20 בשעה 20:22 בברכה, Benny
אני לפחות בכת שמתחברת למספרים ולעובדות. האבטלה לא 20% היא יותר קרובה ל 10% ו 70 אחוז עליה בנוגדי דכאון זה תופעה כלל עולמית . גם התופעות האחרות. אתם בכת שלכם מצאתם לכם שעיר לעזאזל להאשים בכל דבר כולל בזבל של הקורונה שאין מנהיג בעולם שמתמודד איתה בקלות. חלאס. והעובדה שהמשק מסוגל לספוג גרעון של 127 מיליארד בלי להזדעזע היא שהכל נוהל פה באופן מושלם לפני כן לכן הזעזוע הזה יספג. אתה מבין יותר טוב ממודיס אני מבין? אתה צריך להגיד יום יום תודה על זה שבוגר MBA מ MIT מוכן להתנדב פה עבור השכר העלוב שהוא מקבל כראש ממשלה ועוד לספוג את כל ההצקות האלה ולא להישבר. בשוק החופשי הוא היה מרוויח מליוני דולרים בספרות כפולות לשנה והיה יכול לקנות לעצמו כמה בקבוקי שמפניה וסיגרים שהיה רוצה ולא להיות מועמד למשפט על הבדיחה הזאת או על סיקור בעיתון שנחשב שוחד (תקדים עולמי גם לדעת הניצן). חלאס.
בהבנת המושג גירעון. גירעון הוא כאשר מוציאים יותר כסף מאשר במסגרת התקציב. שאלתי היא מהיכן מביאים את הכסף שגורם לגירעון? האם מדפיסים עוד כסף? אשמח אם מישהו יוכל להסביר את הנושא.
33. לא יודע אם זה פוקס, אבל השלום עם הערבים כנראה יגרום להם לקנות כאן הכל בזול בתגובה להודעה מספר 0
לדעתי כשמדובר בכסף, אז אין פוקסים. הכל מחושב מראש. ה שכן, אני הולכים לאכול אותה בעליית המיסים והמחירים בשנה הבאה. בטח יתחילו לדחוף כל מיני כתבות על כמה ההיטקיסטים והרופאים חיים טוב ואז הופ... המיסים עולים. כמו-כן, כל הפרזיטים אוכלי חינם ימשיכו להנות מהכסף כדי לא ליצור מהומות ואי סדר על מנת להבטיח את שימור השלטון - מה שקורה כבר היום עם האבטלה עד יוני.
תנו לי עוד שנה, עוד שני סגרים ואגיע כמו כלום גם לגירעון של 200 מיליארד שח. לא אפסיק עד שאשמיד לחלוטין את כלכלת ישראל בשביל להציל חיים מהקורונה. בין כה וכה תצביעו עבורי בבחירות הבאות אחרי שאפחיד אותכם שהערבים נוהרים לקלפיות או שהאיראנים נמצאים על הגדרות.