צריך להתחיל לקרוא להם דת כי זה ממש דת עם ספרים ואנשי דת וכנסיות אקדמיות וקוד לבוש ואתיקה ושפה של דת ממש רק דת מגעילה מתנשאת ששונאת שמרנים ואוהבי עמם וארצם ומחוללת שינוי גלובאלי בהכנסת מאסות של מהגרים לגבולות של כל מדינה רבונית ע"מ לשנות את הסטטוס קוו ולגרום לשינוי בקלפי במהלך הדור הזה והבא והבכייה תהייה לדורות...כמו שכותב פה אהרון 5 אנחנו מובלים ממש כמו עדר של עוורים אחרי מובילי הדת הנאורה והמפחידה הזאת שמובילה את העולם לכאוס ואובדן והולכת להגיש את העולם המערבי לקיצונים שיעים ושאר ירקות על מגש של כסף והסוף יהיה כואב מאדדדד דם כאב טרור ומלחמת עולם שתוצאותיה מי ישור...
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
yzur
חבר מתאריך 30.11.09
1692 הודעות, 19 מדרגים, 34 נקודות. ראה משוב
יום שני כ''ב בחשון תשפ''א
15:29 09.11.20
23. איזה קקות. אני קברתי מטופל שלי עולה שלא הספיק לעבור תקופת אכשרה כדי לקבל את הזכות לבטלא בתגובה להודעה מספר 0
ישראלי חוזר מגרמניה. אושפז ונכנס לחובות אדירים עד שלא היה לו כסף לטפל. ביטוח לאומי אמר לו תחזור לגרמניה!!! כי שם אתה מטופל בחינם. בסוף מת בגלל שלא היה לו כסף לטיפול!!! אבל הפרוגרסיבים יתנו בטלא למסתננות שכובשות את ישראל באמצעות הרחם. סדום!
כדי להסיט את המבט ולהסיח את הדעת מהשודדים האמיתיים בסכומי עתק של כספי המדינה. יפה שמידיי פעם יוצאים לאור כמה מהעובדות ומתברר מי הם השודדים האמיתיים שמובילים אותנו לאבדון כלכלי. דרך אגב, גם אוסלו עדיין עולה כל שנה מיליארדים לקופת המדינה ולאזרחים ואף על פי כן מאמיניו מבקשים להמשיכו מצד אחד ומצד שני למנוע כל אפשרות של המדינה להרוויח הן על ידי שאיבת הגז והן על ידי עשיית שלום כלכלי עם מדינות אולטרה עשירות ותמיד האנשים שרוצים "שלום" הם המתנגדים לגז וכו׳
בזכות השינאה ליהודים/חרדים אותם אלו שזועקים שמוצצים את הקופה הציבורית הם משתיקים את מציצת הקופה הציבורית על ידי המחנה שלהם שזועק שמוצצים את הקופה הציבורית טפילים!!
חשבתם שקמה מדינת היהודים בשנת 48? אז חשבתם! או יותר נכון זה מה שדחפו לנו למוח האחראים על החינוך מחדש באותה מדינה.
תזכרו מה שאני כותב..... *רק הערבים/מוסלמים יצילו אותנו(היהודים) ממדינת סדום שמשטר האייתולות ומשמרות המהפכה(השיפוטית) מנסים להקים כאן.
״שהמישהו״ הזה בביטוח לאומי שקבע ישלם על מעשיו ולמנהלים יש אחריות שילוחית. מה שונה ההעברת התקציבים הזאת מהעבירה עליה הואשם וישב אריה דרעי בכלא כשהעביר כסף לכוללים המקורבים אליו?!
יש פה מנגנון משומן שדאג לחלק כסף, צריך לבדוק אם הם גם גזרו קופונים בצורה עקיפה כזו או אחרת - גם עידוד שוהות בלתי חוקיות ללדת בישראל מביא לעלייה בשימוש בארגוני ״הסיוע האזרחי״. יש כאן אנשים שלקחו כסף לכיס במיליונים.
בואו ספרו לי עוד על סיגרים ו6 כתבות אוהדות בוואלה סלבס... צבועים