Yair
חבר מתאריך 2.4.12
65783 הודעות, 223 מדרגים, 444 נקודות. ראה משוב
יום שלישי ח' בכסלו תשפ''א
09:10 24.11.20
טוויטר התחילה להציג אזהרה למשתמשים לפני שהם עושים 'לייק' לציוצים שנויים במחלוקת
ערכתי לאחרונה בתאריך 24.11.20 בשעה 09:34 בברכה, Yair
בחודשים האחרונים, טוויטר הגבירה את מאמציה לעצור התפשטות של טענות שנויות במחלוקת. לפני שבועיים היא תיארה כיצד היא עושה זאת על ידי תיוג ציוצים מסוימים כשנויים במחלוקת והשבתת האפשרות לצייץ מחדש ציוצים אלה כדי למנוע את התפשטותם. כעת, החברה התחילה להציג אזהרה אם המשתמש יבקש לצייץ מחדש, לשתף או לעשות 'לייק' לציוצים שנויים במחלוקת.
חשוב לציין שהמשתמש עדיין יוכל לצייץ מחדש או לעשות לייק אם יבחר בכך.
צריך כמה מנהיגים שמרנים שיעברו ואז אני סוגר את טוויטר לא יעזור טעינו בתירוץ שלהם, אני עליהם לא סומך יותר.
אגב בפרלר יש כמה קיצוניים שמקבלים במה, אבל בשביל לקבל חופש דיבור אני מעדיף פרלר על סתימת הפיות של טוויטר לימין, מיעוט קיצוני מול המון שמאל ליברל קיצוני ששונא יהודים.
8. הם בעיקר בשירות עצמם... כרגע מסתדר טוב לטובת הפרוגרסיבים... עוד כמה שנים אולי לטובת רודן כזה או אחר בתגובה להודעה מספר 6
בעיה עצומה
לא טוב לזלזל בכוח שיש למנהלי ושליטי הרשתות החברתיות.
המעבר המאוד מהיר הזה מפלטפורמה שבה כל אחד יכול להגיד מה שהוא רוצה ולהיות אחראי על אותם דברים - לפלטפורמה שבה יש דברים "נכונים" ויש דברים "שנויים במחלוקת" (והשליטים הם המחליטים על אותם הגדרות) הוא מאוד מאוד מטריד.
מי שחושב שההמונים מבינים לבד וינטשו את הפלטפורמה כנראה לא מכיר את המין האנושי ואת המנגנונים המפעילים אותו.
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
Prodigy
חבר מתאריך 17.2.15
39983 הודעות, 179 מדרגים, 288 נקודות. ראה משוב
יום שלישי ח' בכסלו תשפ''א
10:43 24.11.20
11. לדעתי זה צעד נכון מצד טוויטר, פשוט חבל שהאנשים שאחראיים על התוכן שאותו צריך לתייג הם כאלה סתומים ומנותקים בתגובה להודעה מספר 0
מהמציאות.
הפיצ'ר הזה צריך למנוע gaslighting, הפצת תיאוריית קונספירציה והכנת הקרקע לאלימות בסדר גודל ענק, מה שבייבי דונאלד מנסה לעשות כרגע. אבל הם משחקים לידיים שלו ברגע שהם מחליטים שציוצים מסוימים "אלימים" ללא סיבה.
מתומכי הרודנות בתגובות כבר אין לי ציפיות. במקום לא לפתוח חשבון בטוויטר (רשת חברתית שהיא אפילו לא בטופ 5 מבחינת הגודל, אותה הם מכנים "מונופול" משום מה), הממשלה צריכה לפרק או לסגור אותם, לא פחות... מגיע להם מוסרית לחיות במדינה המתנהלת לפי מדיניות פאשיסטית שכזו.
18. בקרוב מאוד יהיה אפשר להציג רק דעות ''נכונות'' והאזהרה שתקבל יהיה ''אנחנו יודעים איפה אתה גר...'' בתגובה להודעה מספר 0
אי אפשר להמעיט בחשיבות של הדברים שמתרחישים מול העיניים שלנו, דברים שלקחנו כמובנים מאליהם מפסיקים להתקיים(חופש הדיבור), ואנחנו מתקרבים צעד אחרי צעד לשלטון שמזכיר במאפיניו את סין.
לפעמים, אתה צודק וכולם טועים, אבל האם אתה בטוח שזה הפעם?