|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
כרובי_מנעמים

חבר מתאריך 8.3.20
687 הודעות, 1 מדרגים, 2 נקודות. ראה משוב | יום חמישי ט''ז בטבת תשפ''א
19:10 31.12.20 |

|
37. סוף סוף חברה שאומרת את האמת ולא משפצת תתוצאות
בתגובה להודעה מספר 0
|
כנראה מי שאומר את האמת דואג באמת לבריאות הציבורי ודוגל בשקיפות צפוי לפגיעה כלכלית אנושה. דווקא לחברות המעטות הללו צריך לתת תמריץ ולו רק שאמרו את האמת לציבור. לדעתי פייזר ,מודרנה ודומיהם פשוט לא רצו שהמניות יקרסו אחרי שהם השקיעו ככ הרבה בפיתוח, אני אישית לא מאמין להם למילה. לכן אני מעדיף לחכות ולהמתין לראות האם הנתונים שלהם אמיתיים. עד כה אמנם תופעות הלוואי זניחות אבל יש המון סימני שאלה, -מה יהיו תופעות הלוואי לאחר המנה השנייה. -מה יהי תופעות לוואי בטווח רחוק. מה תהיה היעילות של החיסון נגד המוטציה הבריטית וכאלה העתידיות להתפתח. - וכמובן כל כמה זמן צריך להתחסן, כי אם עלינו להתחסן כל כמה חודשים ב2 מנות החיסון הופך ללא ממש יעיל או רלוונטי.בעיני ואני מאמין בעיני רבים שבוחרים עדין לא להתחסן השאלות האלה מהותיות..ולא פייזר,מודרנה ,או חברה חיצונית יענו על השאלות האלה בכנות ובשקיפות. לכן רק ימים יגידו... אם אחרי שנתיים הכל יתנהל כשורה אני מאמים ש80 אחוז יתחסנו. לא סתם רק כ50 אחוז מעוניינים להתחסן. *** תגובה זו על סמך דעתי האישית בלבד, אני מעריך ומכבד כל דעה שונה, עלינו לשמור על תרבות דיון 🌹*** |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|