|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
ישראל_השלישית
חבר מתאריך 3.1.21
451 הודעות | יום רביעי כ''ט בטבת תשפ''א
18:38 13.01.21 |

|
31. את הפריצה ראו היטב בוידאו שעמית סגל שיתף. לא פריצה לבית , אבל פריצה בדרך למתחם. הגעה למקום שאסור בו להיות
בתגובה להודעה מספר 29
|
ערכתי לאחרונה בתאריך 13.01.21 בשעה 18:44 בברכה, ישראל_השלישית זה קרוב מאוד למה שקרה בקפיטול. אם המשטרה לא הייתה עירנית, אני מאמין שהיינו שם.כל המבצעים הללו כמו ה"מצור" ולחסום את הכניסות והיציאות כמו מבצע קומנדו - הן לא דמוקרטיה ויותר קרובות למה שקרה בקפיטול. גם השיח אלים וכוחני . הם כתבו בעצמם שהם "לא מפחדים ממלחמת אזרחים". כמות האנרגיה שמושקעת פה כדי לנסות להסתיר את זה - מדהימה. אם יש פה מנהלים , אז זה הזמן להתערבלפני שנהיה פה פייסבוק וטוויטר ומותר להגיד רק מה שמיעוט כוחני רוצה. יש כאן כמה שאוסרים לכתוב שמה שפריבליגים בבלפור עשו דומה מאוד למה שקרה בקפיטול. שכל סיפור אזהרת המשטרה והשב"כ לא היו ...שהכול זה פייק . זאת למרות הצהרה של המשטרה. זה מדרון חלקלק של השתלטות על השיח החופשי פה . אני לא זה שמשקר. יש נסיון להציג מצב של בעלות על האמת ושכל דבר אחר הוא שקר |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
לגוף העניין

חבר מתאריך 22.7.14
10173 הודעות, 100 מדרגים, 164 נקודות. ראה משוב | יום רביעי כ''ט בטבת תשפ''א
21:06 13.01.21 |

|
46. לא מפנים כי זה מדליק לביבי את הבייס, אבל כן מפנים אוהל של מתנחלים שובתי רעב כי זה נראה לא טוב...
בתגובה להודעה מספר 0
 |
מי שרוצה לדעת למה? לדעתי - ביבי! אפשר לראות גם פה בתגובות וגם בקרב חובבי ביבי כמה כיף להכנס בהשכל, ולכן אין לביבי בעיה שישב שם... ביבי הקדוש המעונה בחדר הבטחון מתנגן נפלא לבייס.
אבל ידעתם שיש שם אוהל של מתנחלים שובתי רעב כי לא נותנים להם לבנות? אני לא תומך בהם, אבל אפילו אני יודע. זה לא נראה טוב, כי זה מראה מדיניות של ביבי שפוגעת בימין האידאולוגי. אז... עירית ירושליים כבר פנתה להם את המאהל, ואף אחד לא הגן עליהם בבית המשפט. גם פה בפורום, מה גדולה הבושה, מעטים מתעניינים בהם, ומה לעשות... הם לא בדף מסרים של אף צד. קראו עליהם פה: https://rotter.net/forum/scoops1/677800.shtml "הרי זה מכבר ידוע שכל שר בממשלה מקבל תיק בו אין לו כל מושג" אפרים קישון |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|