ח''כ מיכאלי על הערעור לעליון של יו''ר מפלגתה פרץ בנושא הפריימריז: ''למה שלא תשחרר?''
ח"כ מרב מיכאלי (העבודה), שהובילה לקיום פריימריז במפלגתה, התייחסה באולפן ynet לערעור בנושא שהגיש יו"ר המפלגה עמיר פרץ לבית המשפט העליון: "אני לא מתיימרת לנתח אותו, רק רוצה לבנות מחדש את התנועה. הצלחנו בבית המשפט המחוזי והיום יישמע הערעור שלצערי פרץ מתעקש עליו אף שהודיע שלא ימשיך. תמכתי בו שנים ארוכות", היא הוסיפה ופנתה אליו, "אז למה שלא תשחרר? תן למפלגה את ההזדמנות להתחלה חדשה".
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
aba
חבר מתאריך 2.4.12
5466 הודעות, 43 מדרגים, 85 נקודות. ראה משוב
יום חמישי א' בשבט תשפ''א
20:12 14.01.21
15. יש כוכבים צעירים קולניים דומיננטיים מרפקניים מובילים ומנהיגים אשר מנגד גורמים נזק ורתיעה בתגובה להודעה מספר 1
זו בעיה קשה שקיימת באירגונים מסוגים שונים וקשה להימלט מפניה או להתמודד מולה, מטאורים צעירים ויפים שאוחזים בהגה בחוזקה ומצעידים את אירגונם לאבדון בזחיחות גאווה ושחצנות. התרופה לתופעה כואבת, והיא ליפול ולהיכשל יחד איתם עד שישכילו לזוז הצידה, והדוגמאות רבות רבות.
נתניהו, זה רק ארבע מילים - "רעיון שתי המדינות טעות"!!
13. אני אוהב את מיכאלי...אבל בהכירי את הנפשות הפועלות במפלגה - לא מאמין שהיא תיבחר (אפילו אם הרשימה תישאר מצומצמת) בתגובה להודעה מספר 0
מירב היא אכן תותחית כפי שציין למעלה Emerick
אני חלוק עליה בכמה דברים אבל מעריך מאוד את העשיה והעקביות את העיסוק השוטף בסוגיות שמזכות תמיד בלעג וגם את היושר להודות בטעויות, להתנצל כשצריך ולהיות עיניינית (תכונה שנעלמה מזמן מהפוליטיקה).
אבל למרות שרבים מאוד במפלגה אוהבים את מירב אותה סיבה שהביאה את בוחרי העבודה להציב בראשם איש הזוי וכושל כמו אבי גבאי... אותה סיבה תגרום להם להעדיף כושל אחר בבחירות הקרובות.
מפלגת העבודה בכל מקרה תתחבר לבלוק טכני, לא משנה מי יבחר... ותכניס לכנסת כנראה רק את היו"ר הנבחר