ראש העיר פתח תקוה רמי גרינברג פרסם אתמול (ד') פוסט בפרופיל האישי שלו בפייסבוק בו הוא קורא לתושבים להפסיק את השיימינג נגד עובדי עירייה ופקחים אשר ממלאים את עבודתם נאמנה למען התושבים. ראש העיר צירף צילום מסך שבו נראה כי תושב מכנה את הפקחים "ההוא עם הכיפה השמנמן והאתיופי, מסתובבים כמו עכברים ומחפשים גבינה". גרינברג כתב בהמשך לדברים, תוך שהוא מצרף את מספר הנייד האישי שלו, כפי שנוהג כבדרך כלל "לצערי אני נתקל לעיתים ברשתות החברתיות, באנשים שמרגישים הכרח לבקר את עבודתם של פקידי העירייה ואף להטיל רפש על הפקחים שעובדים סביב השעון כדי להבטיח את שלומם ובריאותם של התושבים. הזמינות שלי בנייד ידועה לכל, ואני מטפל בפניות שמגיעות אלי במלוא תשומת הלב. יחד עם זאת, אם הגעתם למסקנה שהדרך היעילה היא להעלות פוסט בפייסבוק - אין בעיה, בשמחה רבה. רק אל תנצלו את הבמה כדי להשתלח בעובדי ציבור, בפקידים, שנמצאים בעירייה בשבילכם ולמענכם."ראש העיר מדגיש כי הוא "הכתובת לביקורת ולא אף אחד אחר בעירייה."
בסיום הדברים מבקש גרינברג כי "גם כשאתם פונים אלי, אני ממליץ לכם לשמור על שיח נקי וענייני. כי אחרי הכל, אנחנו בני אדם ואנחנו רוצים להישאר כאלה."
להלן הפוסט שפורסם בנושא: https://www.facebook.com/photo/?fbid=2843280932572414&set=a.1419175608316294