אנשים מיישובים ירוקים שחוץ מההפגנה מקפידים על הסגר? ובכל מקרה לא עוברים על החוק... אנשים שלא משפיעים באמת על התחלואה בצורה משמעותית? ההפגנות האלה מיותרות כי רק עוזרות לביבי. אבל ממש לא משפיעות על התחלואה. לא מהמגזר הזה מגיע התחלואה
הדגש צריך להיות אצל איפה שיש יותר חולים ופחות איפה שיש פחות . ככה פשוט. אם אצל החרדים בקושי הייתה תחלואה אז היה מיותר לאכוף שם. זהו. הגזירה השווה שאתה עושה בין הפגנות באוויר הפתוח לבין אולמות אירועים ובתי כנסת ותלמודי התורה פשוט לא נכונה. אולי רגשית כן אבל עובדתית לא
הגבלות דיפרנציאליות לא עובדות בכאלה רמות תחלואה. ואין פה עניין של אכיפה יש קורונה. ועכשיו יש הרבה קורונה. בכל הארץ. לכן נמצאים בסגר וגם התמונה שלמעלה וגם התמונה שהבאתי מייצגות אנשים שלא שומרים זהו.
שהגבלות דיפרנציאליות לא עובדות. גם אם יראו לך שחור על גבי לבן שהתחלואה מגיעה באופן לא פרופורציונאלי ממגזרים מסוימים אתה פשוט תראה תמונה של הפגנות או של אנשים בים ככה שפוליטית לא יהיה אפשר לטפל בבעיה. ואז אחרי שלא סגרו דיפרנציאלית ויש תחלואה בכל מקום אתה עוד משתמש בזה כסיבה . זה לא נגד חרדים או ערבים, ממש לא. זאת פשוט המציאות. אנחנו בסגר לא בגלל יישובים בצפון או שכונות חילוניות בירושלים ותל אביב (משם מגיעים רוב מפגיני בלפור)
אני שומר על ההנחיות יותר מרוב האנשים. אני ממש לא חושב שזה שאנשים אחרים עושים משהו רע זה אומר שגם לי מותר לעשות. הגבלות דיפרנציאליות לא עובדות בשום מקום גם במדינה שאין אנשים כמוני אני לא מכיר מומחה שטוען שבמצב כזה הגבלות דיפרנציאליות יועילו