מאבק הסטודנטים נגד התוכנה שמצלמת אותם מגיע לבית המשפט
האוניברסיטה הפתוחה מתעקשת להמשיך להשתמש בתוכנה המשתלטת על מחשבי התלמידים, מצלמת אותם בזמן הבחינה ושומרת פרטים אישיים שלהם. כעת אגודת הסטודנטים עתרה לבית המשפט בדרישה לאסור על האוניברסיטה לחייב אותם להיבחן בה. "טוהר הבחינות לא יכול להוות תירוץ לפגיעה בזכויות הסטודנט".
יש מרצים מצויינים ולא באמת בקורסים לא לומדים כלום. אבל הגישה היא כזו, תשלם ותסתום, מה שתצליח תצליח. מי שלא מצליח שיעוף, לא מנסים לעזור כמעט.(שוב יש מרצים שמנסים אבל זו הגישה מלמעלה) אפס הכנה לשוק העבודה, ואני אומר אתזה מהכרות של חתך גדול של מקצועות .
23. זה ממש לא נכון. יש מערך שלם לצמצום נשירה ולסיוע אקדמי לסטודנטים מתקשים בתגובה להודעה מספר 16
אני בהחלט מכיר סטודנטים שחושבים שבגלל שהם שילמו הם מקבלים מוצר. שחייבים להם. שצריך להאכיל אותם בכפית. ואסור לתת להם להתאמץ, ללמוד לבד ולחשוב. יש את הסטודנטים שעסוקים בלהתלונן (מיעוט) ויש את אלו שעסוקים בלימוד (רוב). האוניברסיטאות עסקות גם כל הזמן במשאלים בקרב הסטודנטים ושיפור חווית הלמידה. לידיעתך, במשאלים אלו רוב הגדול של הסטודנטים מאוד מרוצה מהלימודים באוניברסיטאות המובילות. כמובן יש גם שונות בין חוגים שונים.
אני שנה א' ומודה לכל מרצה ומרצה שביטלו את המבחן ונתנו במקום מטלה חלופית. רק מרצים "מקובעים" נשארו עם מבחן - הפרוצדרות והנהלים שלפני המבחן מלחיצים יותר מהמבחן.