קבוצות דיון
סקופים
נושא #678897
|
מנהל
סגן המנהל
מפקח
עיתונאי מקוון
צל"ש
|
אחרי החגים
חבר מתאריך 13.10.19
389 הודעות | יום שלישי ו' בשבט תשפ''א
10:21 19.01.21 |

|
אתר סרוגים: חגית משה מועמדת הבית היהודי לא עמדה לכאורה בהבטחה לרב דרוקמן
|
https://www.srugim.co.il/528341-מה-עם-ההבטחה-חגית-משה-אנהל-מומ-עם-בנטאחר שקיבלה את תמיכתו של הרב דרוקמן מאחר והבטיחה כי במידה ותיבחר לראשות הבית היהודי תפעל למיזוג המפלגה עם סמוטריץ', אמש (שני), נשמעה חגית משה אומרת דברים הפוכים לפעילים, על כך שתנהל מו"מ גם עם בנט וגם עם סמוטריץ'. בהקלטות שהגיעו לידי סרוגים, נשמעת חגית משה אומרת בשיחה סגורה: "אם נפתלי לא ייתן לנו מקום גבוה ברביעייה הראשונה – יש גם רביעייה שנייה – אני לא אלך איתו. וגם אם בצלאל לא יביא, אני לא אלך, אני אנהל מו"מ עם שניהם". עוד הוסיפה משה: "אני אדרוש מבנט את המקום השני, אני מדברת על הרביעייה הראשונה והשנייה ועל מקום ראוי למפלגה". אמש פרסמנו בסרוגים, כי ראש ישיבת אור עציון, הרב חיים דרוקמן הביע תמיכה מלאה בחגית משה בהתמודדות על הבית היהודי נגד ניר אורבך. בשיחה עם הרב דרוקמן לסרוגים, חשף הרב כי הסיבה שבגינה תמך במשה היא ההבטחה שלה כי תתאחד עם מפלגת הציונות הדתית של סמוטריץ' – הבטחה שניר אורבך סרב לתת. את התמיכה במשה, יזמו ככל הנראה גורמים בקרבת נתניהו ששוחחו בשליחותו עם הרב והניעו אותו למהלך.
|
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: למבזק) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
אלמר

חבר מתאריך 23.6.16
7014 הודעות, 105 מדרגים, 210 נקודות. ראה משוב | יום שלישי ו' בשבט תשפ''א
12:54 19.01.21 |

|
16. היא חייבת להציג אפשרות חיבור עם בנט, כדי שסמוטריץ׳ לא יקשיח עמדות מולה,
בתגובה להודעה מספר 0
|
אבל ברור שהיא מעדיפה איחוד עם האיחוד הלאומי ולא עם ימינה. גם סמוטריץ׳ יעדיף לסגור קודם כל איתה מאשר עם כל אחד אחר. רק להזכיר: המעבר של סמוטריץ׳ לימינה התרחש בעקבות הפרת ההתחייבות של הרב רפי פרץ לסגור קודם כל עם האיחוד הלאומי (הוא העדיף לסגור עם עוצמה יהודית. כאמור, מיד עם ההסכם של הבית היהודי עם עוצמה יהודית, האיחוד הלאומי שחש נבגד סגר עם ימינה, והבית היהודי שידע שבלי האיחוד הלאומי אין שום סיכוי לעבור את אחוז החסימה, נותר בדילמה קשה: לקיים את ההסכם עם בן גביר ובכך לשרוף רבבות קולות, או להפר את ההסכם אך להציל עשרות אלפי קולות שאולי יכריעו את הבחירות). |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|