קבוצות דיון
סקופים
נושא #679255
|
מנהל
סגן המנהל
מפקח
עיתונאי מקוון
צל"ש
|
עבד לעם קדוש

חבר מתאריך 5.9.19
22623 הודעות, 118 מדרגים, 224 נקודות. ראה משוב | יום חמישי ח' בשבט תשפ''א
00:39 21.01.21 |

|
אלו פרטי המו''מ בין חגית משה לבצלאל סמוטריץ'
|
אלו פרטי המו"מ בין חגית משה לבצלאל סמוטריץ'אמיר אטינגר , חדשות סרוגים 20.01.21 | 21:36 לאחר ישיבת המו"מ הראשונה בין הבית היהודי למפלגת הציונות הדתית, עולה פער בין הצדדים על מיקום הנציג הנוסף מעבר למקום השני אותו תקבל משה. מהצדדים נמסר: "ספינים ורכילויות" לאחר שנבחרה אמש (שלישי), לתפקיד יו"ר הבית היהודי, חגית משה נפגשה היום (רביעי) עם יו"ר מפלגת הציונות הדתית (האיחוד הלאומי) בצלאל סמוטריץ' לישיבת מו"מ ראשונה בכדי לאחד את כוחות הציונות הדתית כפי שהתחייבו השניים. לסרוגים נודע כי במהלך הפגישה שערכה כשעתיים, דרשה חגית משה שני מקומות ריאליים ברשימה. את המקום השני ואת המקום הרביעי, ואילו סמוטריץ' הסכים לתת לה את המקום השני והמקום חמישי. נכון לרגע זה, הסקרים מעניקים לסמוטריץ' ארבעה מושבים בכנסת לפני איחוד עם הבית היהודי. בין השניים קיים דיון מרכזי – מה קורה במידה ואיתמר בין גביר מצטרף לריצה המשותפת? במקרה כזה, חגית משה תישאר ככל הנראה עם מקום אחד ברביעייה הראשונה. בראיון היום באולפן סרוגים אמרה חגית משה: "אני יודעת לאן אני רוצה להגיע, אם זה יהיה ריצרצ' כזה או אחר, יותר חשוב המיזוג של שני המפלגות, הרבנים שלנו הם אותו דבר, זה אותו ציבור וזה הכי קריטי, אני רוצה את הצפון, את הפריפריה, את המרכז את כולם, אנחנו נביא את המיזוג". מהציונות הדתית נמסר בתגובה: "אחרי שלוש מערכות בחירות שבהן ביזינו את עצמנו ואת הציבור במריטת נוצות הדדית ברחובה של העיר הבטחנו לעצמנו לכבד את הציבור ולנהל משאים ומתנים הרחק מהתקשורת, בחברות וברוח טובה. אין לנו שום כוונה לשתף את התקשורת או להתייחס לשמועות וספינים ואנו קוראים לציבור לא להאמין להם. הנושאים והנותנים עושים זאת בדיסקרטיות ובמקצועיות כך שמקורם של הספינים באנשים שאינם מעורבים וממילא לא יודעים על מה הם מדברים ולכן לא צריך ליחס להם חשיבות. אנו עמלים ליצירת אחדות רחבה ורשימה שתשקף את הגוונים השונים של הציונות הדתית ומקווים להביא בשורה במהרה". חגית משה מסרה לדברים: "אני לא מתעסקת ברכילויות, הפצת שמועות על כיסאולוגיה. אני מתעסקת בדבר אחד- להביא לאחדות בציונות הדתית ולשקם את המפלגה". https://mobile.srugim.co.il/article/529265
|
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: למבזק) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
 |
תמהוני

חבר מתאריך 6.3.19
5996 הודעות, 58 מדרגים, 99 נקודות. ראה משוב | יום חמישי ח' בשבט תשפ''א
00:43 21.01.21 |

|
2. אם בן גביר לא ב-3 הראשונים, אני לא מצביע להם גם אם הוא כן 4-5. אני לא מצביע עיוור של אף אחד.
בתגובה להודעה מספר 1
|
סבבים א,ב - הצבעתי לבן גביר. סבב ג, כבר הצבעתי ליהדות התורה. אם הכיפות הסרוגות התורניות לא מתאפסים על עצמם באופן חיובי, כך ההצבעה שלי תמשיך, כי אם אני צריך לבחור את האפשרות הפחות אבסורדית, אז יהדות התורה היא האפשרות הזו.אם בן גביר לא שותף בכיר לדרך, אלא עדיין נספח לענייני שקשוקה רק כי חייבים לזרוק עצם למצביעי עוצמה, יש בכך עדות מלאה שעדיין מדובר במפלגת עסקנים מפד"לית תאבי שררה ותו לא.  |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|
|