אני בעד הרג מחבלים ובעד הביטחון האישי של כל אחד. ולכן אותם כלי תיקשורת שלא עובדים על הצגת חדשות אלא על יצירת מלחמה שלא יתפלאו על החזרת מלחמה (מלחמה מילולית היא גם אלימות). באופן אישי אני מחנך את עצמי כנגד אלימות כלל אבל לא רואה את זה כמחייב על כלל הציבור. אני מתנגד לאלימות כלפי מגזר בישראל שלחק גדול מהמגזר הכללי לא מפריע להם האלימות הקולקטיבית כנגדו (כל עוד לא מפריעה להם אלימות כנגד המגזר החרדי לי לא מפריע האלימות כלפי אנשים מסוימים מהמגזר הכללי לא כל המגזר הכללי כי אני נגד הענשה קולקטיבית).
37. מישהו במסיבה הזו פגע בשוטרים? זרק עליהם אבנים? משהו? אחרי פיזורר המסיבות , לא היו התפרעויות ברבריות על המשטרה, כפי שאירע אתמול בבני ברק. בתגובה להודעה מספר 24
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
Yan-ki
חבר מתאריך 18.3.17
2741 הודעות, 25 מדרגים, 34 נקודות. ראה משוב
יום ששי ט' בשבט תשפ''א
14:34 22.01.21
49. מישהו מכל תושבי השכונה פגע בשוטרים ? למעט ה20 צעירים שהיו צריכים לקבל ירי חי לכיון הרגלים בתגובה להודעה מספר 37
ראינו אתמול 2 התפרעויות 1 של הצעירים שתקפו את הרכב 2 של משטרת ישראל שנכנסה לשכונה והעיפה רימוני הלם לכל עבר ללא הבחנה ותקיפת חפים מפשע.. עם התנהגות קצת שפויה הם היו צריכים לחכות למידע מודיעיני והם היו מקבלים את הפורעים על מגש של כסף. והתפרעות השוטרים של אתמול גורמת לחלק מהשפויים להזדהות עם הפורעים וחבללל
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
tesla man
חבר מתאריך 19.10.20
1337 הודעות, 12 מדרגים, 24 נקודות. ראה משוב
יום ששי ט' בשבט תשפ''א
13:42 22.01.21
28. תקשיב אנחנו חברים בעם שבעמצעות צוות צילום וכמה עיתונאים הקריב 6m בתגובה להודעה מספר 16
ולא אני ממש לא משווה בין כאן לנאצים רק מראה לך את כוח התקשורת. בסך הכול חבל שנגררנו למצב כזה בגלל כמה פושעים. אכשיו יבקשו מכל הציבור החרדי נשים וטף לגנות איזה חולה שהכה אנשי תקשורת. (ובשונה מהערבים כולם יודעים שהם נגד זה ובעד דרכים אחרות).
נכון אין רק חרדי אחד אלים אבל גם אין חילוני אחד אלים יש הרבה אין טעם שחילונים או חרדים יגנו כל אדם אלים כאילו הוא שייך למחנה שלהם. אין כמעט רבנים שמטפים לאלימות ורובם מתנגדים לאלימות יותר מהאדם הממוצע . מה שראינו אתמול (אלימות השוטרים) קרה בעיקבות זה שהם ידעו שזה מותר להם ומהיכן ידעו זאת מהרוח בתקשורת (אין מה לעשות ישראל היא לא מדינה של חוקים אלא של רגשות).
פותחים תלמודי תורה תוקפים שוטרים מצפצפים על חוקי המדינה
תנו להם אוטונומיה זו גם ככה מדינה בתוך מדינה שלא יבכו אחר כך ש "מתירים את דמם"
מה אתה רוצה שנגיד להם תודה שהם לא סופרים אותנו מצפצפים על החוקים והתורמים העיקריים להמשך של הסגר, שבתכלס פוגע ברובו באנשים שאשכרה עובדים בניגוד ל 50% מהגברים במגזר החרדי ( ע"פ הנתונים של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה)
אז דיי נו לפני שהם מתבכיינים שיראו מה אצלהם לא בסדר
אני סיימתי עכשיו 3 שנים בצבא ואת המרץ שלי הוצאתי בצבא. בזמן שהפרחחים האלה יושבים 90% מהזמן ואת המרץ מוציאים על שוטרים ועיתונאים. שיעשו קצת ספורט וישחררו מרץ.