Pierre
חבר מתאריך 5.10.19
1880 הודעות, 8 מדרגים, 14 נקודות. ראה משוב
יום ששי ט' בשבט תשפ''א
13:14 22.01.21
מועצת העיתונות למפכ''ל: העבר מסר ישיר מן הצמרת לשורות – זכותו וחובתו של עיתונאי להגיע לזירות עימות ולתעד
מועצת העיתונות למפכ"ל המשטרה: העבר מסר ישיר מן הצמרת לשורות – זכותו וחובתו של עיתונאי להגיע לזירות עימות ולתעד תמונת מצב כמות שהוא
מועצת העיתונות קוראת לפיקוד המשטרה להטמיע בשורות את החובה שלא לפגוע בעיתונאי ובצלם עיתונות בעת מילוי תפקידו גם במהלך סיקור הפגנות ברחוב החרדי ובכל רחוב ברחבי המדינה. ולאחר שהציג תעודת עיתונאי. זאת לאחר פגיעה באיתמר כהן, כתב "חדשות כל העולם" שסיקר את פעילות המשטרה בבני ברק, הוכה קשות על ידי שוטרים ונפגע בפניו. לדבריו, ארבעה שוטרים תקפו אותו ללא סיבה. "קיבלתי אגרופים לעין ולראש, קיבלתי חתך עמוק ליד עין ימין", סיפר. "הראיתי להם תעודת עיתונאי ואמרו לי שזה לא מעניין אותם". צוות התגובות של המועצה: זכותו וחובתו של כל עיתונאי וצלם עיתונות להביא לציבור הרחב תמונת מצב כמות שהוא גם מזירות של עימות קשה ואפילו אם התיעוד אינו מחמיא למשטרה. להגיע למקום האירוע – לתעד ולצלם ללא פגיעה או החרמת חומרי התיעוד. אנו קוראים למפכ"ל המשטרה יעקב שבתאי להורות על כיבוד זכות זאת והמסר הישיר והדחוף שלו מתבקש בימים אלה של מתח גובר ברחובות ישראל.
אולי יעברו קורס אצל ערביי ישראל... זה נראה רע מאד מה שקורה.בארץ. רק בגלל השינאה.שיש בארץ אנו מבקשים.מקוב''ה שיסיר את.המגיפה....לא זכור לי כזה שינאה מעולם..והכל בעידוד של ממשלת.הימין.שלא יודעת.לשלוט.. הפגנות.שמאל לא מדבקות. אבל אישה בהריון שהמסיכה יורדת.מהאף..זה אסון לאומי...בושה ''מדינת.היהודים'' המצעד שלהם אמש...מזכיר ימים אחרים במקומות.אחרים... ברוב העולם אין צורך במסכות בחוץ.בארץ הם כ''כ.מחמירים טיפשות על טיפשות.''
לצבא באמת אין דרך .להחיל עשרות.אלפי חרדים.חסידים.הכל זה מס שפתים לציבור החילוני....
החרדים צריכים ללמוד מהערבים ... לא יעשו להם ככה. ואם כן חצי מהעולם כבר יגנה את.ישראל..
אבל את החרדים אפשר לדרוס...
למען היושר והמוסר.אני ראיתי את החסידים בטירוף כולל מילות נאצי. זה לא עשה לי טוב.. השאלה מה קדם למה.. כבר שנה הם רודפים אחרי חרדים...ולצערינו. הרדיפה הזו היא סתם שינאה. להרגיע את הציביר הכללי. כי למעשה. הם לא פותרים שום בעיה