כתב פלילי
חבר מתאריך 23.2.14
1038 הודעות, 19 מדרגים, 38 נקודות. ראה משוב
יום חמישי כ''ו בניסן תשפ''א
08:41 08.04.21
שני תושבי רהט ניסו למכור M16 מזוייף ב80 אלף שקל והואשמו בעבירת מירמה בלבד
ה M16 המזויף ארצי חלפון 💣 שני בחורים מרהט(20,31) ניסו לעקוץ סוכן משטרתי ממחוז ירושלים במכירת רובה 'פיינטבול' הנחזה ל M16 בסך של 80 אלף שקל, והואשמו בסעיף של 'נסיון קבלת דבר במירמה'. הם כן מואשמים בסחר בנשק, לאחר שמכרו לסוכן קודם לכן אקדח בסך של 26 אלף שקל. https://twitter.com/crimechannel1/status/1380031971594809345?s=20
מעניין מה העונש שיהודי היה מקבל לאן הגענו בתי המשפט מעודדים את הערבים לבצע פשיעה חמורה ולעומת זאת מרתיעים יהודים מלהגן על חייהם מפני אותם מרצחים מוסלמים שמסתובבים עם נשק חופשי לא חוקי ולא נענשים גם אם נתפסים ואצל יהודים - להפך - ענישה חמורה ביותר ליהודי שייתפס. בית המשפט של השמאל הקיצוני מועל ובוגד במדינת ישראל ולמעשה מבצע אפרטהייד נגד יהודים במדינתם.
10. לא הבנתי את הבעיה, באמת שלא. הם באמת לא ניסו למכור כלי שמוגדר ככלי יריה. בתגובה להודעה מספר 0
ואם, נגיד, אנסה "למכור" אקדח שכלל אינו קיים למישהו שאין לו רשיון כחוק, אשמור לעצמי את הכסף ומן הסתם לא אספק לו את האקדח שהוא "קנה", גם אותי צריך לטעמכם להאשים בסחר לא חוקי בנשק ולא רק במרמה?
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
אפי בפי
חבר מתאריך 16.10.09
6285 הודעות, 99 מדרגים, 190 נקודות. ראה משוב
יום חמישי כ''ו בניסן תשפ''א
10:21 08.04.21
13. תאמת? חיפשתי קצת ב-ynet מקרים דומים ולא מצאתי. אולי התבלבלתי עם המשפט האמריקאי בתגובה להודעה מספר 12
או שראיתי יותר מדי סדרות הוליוודית, גם אפשרות..
בכל אופן עדיין לא נשמע לי הגיוני. האינטרנט אמור להיות מלא בכתבות על אנשים שמכרו סמים שהם לא סמים, והורשעו בעבירות סמים. אבל כאמור- בחיפוש לא מצאתי. אז יש מצב שאני טועה..