|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
איציק2

חבר מתאריך 2.4.12
1082 הודעות, 8 מדרגים, 16 נקודות. ראה משוב | יום חמישי כ''ו בניסן תשפ''א
15:49 08.04.21 |

|
21. למה שהיצרן יקח אחריות כלשהי אם הוא יכול למכור בלי לקחת אחריות? אספר לך משהו...
בתגובה להודעה מספר 2
|
אני עצמאי, עובד כפרילנסר. אני לוקח רק עבודות שאני בטוח שאני יכול לבצע, אבל אני דואג לא להתחייב לכלום מראש. כשלקןח שואל אותי אם זה אפשרי, אני אומר שאני חושב שכן אבל רק הזמן יגיד, ואני לא מתחייב לכלום פרט לזמינות ושיש לי את הידע הנדרש.הסיבה הפשוטה שאני נוהג כך, שיש מצבים שאנשים מחפשים להגיע לרווחים, יש סכסוכים כאלה או אחרים ואני לא רוצה להיות חשוף לתביעות כאלה או אחרות. אין שום סיבה שחברה תיקח על עצמה אחריות כשלא עבר מבחינתה מספיק זמן כדי לוודא ב100% שאין כלום ושהם יוכלו להוכיח את זה בבתי משפט. אנשים היו מגישים תביעות על ימין ועל שמאל. בנוסף לזה כל טיפול רפואי שתקבל, מהרופאים הטובים ביותר, תמיד מגיע עם הסכמה בכתב שלך לטיפול והבנה של הנזקים האפשריים, למרות שהסיכוי שהם יקרו נמוכים. |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
Spike

חבר מתאריך 11.12.14
17617 הודעות, 39 מדרגים, 60 נקודות. ראה משוב |
18:20 08.04.21 |

|
30. ביה''ד האירופי לזכויות אדם: ''חובת חיסון - חוקית''
בתגובה להודעה מספר 0
|
 צילום: אם סי טיהפסיקה של ה-ECHR ניתנה בתגובה לעתירה של משפחות מצ'כיה, שהתלוננו על כך שמדינתן חייבה אותן לחסן את ילדיהן מפני תשע מחלות, בהן טטנוס ושעלת; מומחה: "הפסיקה מחזקת את האפשרות לחיסון כפוי לקורונה" בית הדין האירופי לזכויות אדם (ECHR) בשטרסבורג פסק היום שחובת החיסון היא חוקית ועשויה להיות נחוצה בחברות דמוקרטיות. הפסיקה ניתנה בתגובה לעתירה של משפחות מצ'כיה, שהתלוננו על כך שמדינתן חייבה אותן לחסן את ילדיהן מפני תשע מחלות, ובהן דיפתריה, טטנוס, שעלת, חצבת ודלקת כבד נגיפית מסוג B. "האמצעים האלה מהווים דבר חיוני בחברות דמוקרטיות", כתבו השופטים, וקבעו כי בהטלת חובת החיסונים צ'כיה לא הפרה את סעיף 8 של אמנת זכויות האדם האירופית, הנוגע לזכות לפרטיות. על אף שהפסיקה אינה עוסקת ספציפית בחיסוני קוביד 19, מומחים סבורים שיכולות להיות לה השלכות על מבצעי החיסון, במיוחד אצל כאלה שעד כה סירבו לקבל את החיסון. הפסיקה "מחזקת את האפשרות לחיסון כפוי תחת התנאים של מגפת הקוביד הנוכחית", אמר ניקולס הרביו, מומחה משפטי בנושא ה-ECHR.  חיסון לקורונה בגרמניה צילום: אי.אף.פי
על פי החלטת בית הדין, חיסונים כפויים שניתנו ע"י הרשויות הצ'כיות היו "לטובת האינטרס" של הילדים. לפי השופטים, "המטרה צריכה להיות שכל ילד יהיה מוגן מהמחלה הקשה הזאת, באמצעות חיסון או חסינות עדר". על פי החוק הצ'כי, ילדים מחויבים להתחסן נגד תשע מחלות. המקרה הובא לפתחו של בית הדין ע"י משפחות שקיבלו קנסות או שילדיהן לא הורשו להיכנס לפעוטונים כי לא קיבלו חיסון. ברחבי אירופה מועברות כמויות גדולות של מידע שקרי בנוגע למגפת הקורונה, מה שהוביל אנשים רבים להיות ספקנים לגבי עצם קיומו של הנגיף ולגבי החיסון נגדו. https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=39035910  |
|
| |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
Seagulls

חבר מתאריך 11.2.19
18729 הודעות, 147 מדרגים, 281 נקודות. ראה משוב |
22:32 08.04.21 |

|
40. יש לי תשובות ארוכות וטובות לכל הדברים שכתבת
בתגובה להודעה מספר 37
 |
אני אסתפק בתגובה למשהו נקודתי הייתי שותף לדיונים מעניינים תוך קריאת ההגדה לפני כשבועיים אני חושב שאני יודע מה אני הייתי עושה או לפחות ככה נדמה לי לאור הדברים שכתבת תרשה לי לשאול אותך מה אתה היית עושה אני מנסה לראות אם הבנתי נכון את דבריך ובכן יצאת ממצרים אתה ואשתך, הסבא והסבתא, 2 ילדים ו2 תינוקות מן הסתם, ראיתם את כל הניסים שעשה עד כה אלוקים ועכשיו אתם נמצאים כמה מטרים מהים (במצב סגור, בלי שביל) מה אתם עושים? קופצים פנימה לים עם הילדים והמשפחה ומאמינים שיהיה בסדר? זה מה שאתה אומר לי?
אתם תהיו כוכבית שחורה ואזוטרית של קבוצה של פחדנים שחשבו רק על עצמם וניזונו מפייק ניוז. אם נשווה לסיפור יציאת מצרים אתם כמו אלה שאמרו לא לקפוץ למים כי אפשר לטבוע. ציטוט מאת: הקלק כאן
|
Save The Children 🤐🐑🦆🐔🦜🐇🥾🐩 The best is yet to come |
|
| |
|
|
 |
|
 |
Seagulls

חבר מתאריך 11.2.19
22:55 08.04.21 |

|
43. טוב, אז אתה אולי יותר מאמין ממה שחשבתי
בתגובה להודעה מספר 41
 |
ואולי אפילו משהו שהוא מעבר למאמיןמאמין בבורא עולם, כן? על זה אנחנו מדברים להאמין בבורא עולם ולהאמין בממשלות ההבדל הוא שמים וארץ קודש וחול זכותך להאמין באופן כללי בממשלות אם תביט קצת בהיסטוריה נניח 150 שנה אחורה אתה תראה שבאופן כללי יש להם שם לא טוב במיוחד בלשון המעטה ואולי בכלל זה עניין של השקפה גם אני מאמין במדענים וברופאים כולל באלפי מדענים ורופאים שמושתקים ומצונזרים (אולי לא שמת לב לזה) אני יודע מצוין מה ממשלות באירופה ובארה״ב ובישראל עשו בעבר לתושביהם זה לא האשכול לפירוטים נרחבים זה פאבליק רקורד תוכל למצוא מידע בספריות ברוך השם אני מצליח לראות די ברור מה טיבם של המנהיגים בימינו אלו כולל מנהיגים ישראלים ולגבי המילה המפחידה ״קונספירציה״ שאתה סולד ממנה או מפחד ממנה או אולי כברירת מחדל קיבלת החלטה לא להאמין בקונספירציות אתה יושב? לתשומת ליבך מאז ומעולם היו קונספירציות בעולם כמעט בכל רגע נתון וגם היום כמעט בכל רגע נתון וכמעט בכל תחום גם אם נדמה לך שלא רק תרשה לי להזכיר לך כי אנשים שוכחים כל הזמן פירוש המילה קונספירציה זה קנוניה, מזימה, קשירת קשר בוקר טוב אליהו Save The Children 🤐🐑🦆🐔🦜🐇🥾🐩 The best is yet to come |
|
| |
|
|
 |
הקלק כאן

חבר מתאריך 27.4.08
7359 הודעות, 116 מדרגים, 225 נקודות. ראה משוב |
23:01 08.04.21 |

|
44. צריך להסתכל על השורה התחתונה
בתגובה להודעה מספר 43
|
העולם נהיה מתקדם יותר, נוח יותר, חכם יותר פעם היית קם בבוקר ולא יודע אם תשיג אוכל באותו היום היום יש שפע, שגשוג, בטחון, נוחותכל הדברים האלה הושגו על ידי אנשי חזון שלא פחדו ליצור, להשיג, לנסות. האנשים האלה תמיד הותקפו והואשמו בקונספירציות ופייק ניוז. ראה את ביל גיטס שתרם כל כך הרבה לאנושות ובתמורה האשימו אותו שהוא הביא את הקורונה לעולם. כנל לגבי החיסונים. אני בוחר להאמין לממשלה ולמדענים ולא לאיזה טוקבקיסט בפייסבוק קמת בבוקר ודירגת אותי? כל השאר זה בונוס |
|
| |
|
|
 |
Seagulls

חבר מתאריך 11.2.19
23:17 08.04.21 |

|
49. פעם
בתגובה להודעה מספר 44
 |
היית קם בבוקר ואולי היה לך מה לאכול ואולי לאוגם היום אותו דבר יכול להיות שאתה לא מעודכן או שאולי אתה מסתכל על סביבתך הקרובה תרשה לי לעדכן אותך לגבי מגפה חדשה שכנראה לא שמעת עליה כי לא מדברים עליה בחדשות 24/7 ואף אחד לא מרגיש שהיא הורגת אנשים מגפת הרעב 25,000 הרוגים כל יום כל יום שזה 9 מיליון בשנה שמת לב לזה? אפילו בערים מפורסמות נניח לוס אנג׳לס אתה תוכל למצוא המונים שלא יודעים אם יש להם מה לאכול מחר וזה לפני שאני מתחיל לדבר על הומלסים לגבי בילי גייטס אל תקשיב לטוקבקיסטים בפייסבוק צא ולמד לבד את ההיסטוריה שלו ושל משפחתו ותקשיב לדברים שהוא עצמו אמר ובזמנך החופשי אם יש לך זמן תציץ ב event 201 Save The Children 🤐🐑🦆🐔🦜🐇🥾🐩 The best is yet to come |
|
| |
|
|
|