גירסת הדפסה        

קבוצות דיון סקופים נושא #865044 מנהל    סגן המנהל    מפקח   עיתונאי מקוון    צל"ש  
אשכול מספר 865044        
חובב לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 12.3.19
9593 הודעות, 49 מדרגים, 84 נקודות.  ראה משוב
יום ששי כ''ו באב תשפ''ד    00:36   30.08.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  

כדורסל: ברונו קבוקלו סגר בהפועל תל אביב  

דניאל חזן, סוכנו של ברונו קאבוקלו, אמר היום (חמישי) בראיון בלעדי ל"חדשות הספורט" כי מיוצגו ישחק בעונה הקרובה בהפועל תל אביב.
דניאל חזן, סוכנו של ברונו קאבוקלו, אמר היום (חמישי) בראיון בלעדי ל"חדשות הספורט" כי מיוצגו ישחק בעונה הקרובה בהפועל תל אביב.

חזן אמר: "הוא סיים מחנה אימונים בגולדן סטייט והיה מצוין. אחרי שקיבל המון הצעות בקיץ התייעצנו בינינו, אני שמח לבשר כאן שהוא ילבש אדום בעונה הקרובה. נחתום בעוד שעה על החוזה".

"הוא התקרב בשנה שעברה ודני פרנקו הפיל את העסקה. קיבלתי הצעה ונרתעתי בהתחלה, אך עופר ינאי הגיע להפועל תל אביב והעניק לי תחושה שהמציאות אחרת היום. ינאי נתן לנו תחושה מההתחלה שאנחנו רצויים בהפועל ומשם המשכנו לדבר. רצינו להגיע להפועל בשנה שעברה, בדקה ה-90 הכל נפל. הוא נתן לי את ההרגשה שהוא לחלוטין בעניין ושכנע אותי שזה יקרה".

חזן: "מדובר בהסכם לשנתיים תמורת כ-2.5 מיליון דולר. יש סעיף ביי-אאוט שישולם לפרטיזן בלגרד. ברונו קאבוקלו דיבר עם סטפנוס דדאס ועופר ינאי, בשבוע הבא אנחנו אמורים להגיע לארץ".

קאבוקלו, שעל מועמדותו להפועל פורסם לראשונה כאן בערוץ הספורט, שיחק בעונה האחרונה בפרטיזן בלגרד וקלע בה 9.4 נקודות עם 4 ריבאונדים למשחק. הוא היה אחד השחקנים הבולטים של ברזיל באולימפיאדה האחרונה ובעל עבר ב-NBA. הוא קלע 33 נקודות עם 17 ריבאונדים מול יפן.

קאבוקלו סיכם סופית את תנאיו אחרי מגעים ארוכים, כאשר הוא התאמן עד חמישי האחרון עם גולדן סטייט ווריירס. פיב"א תכריע בנושא שאלת הפיצויים והחוב לפרטיזן בלגרד, כשהקבוצה הסרבית דורשת 600 אלף דולר. ההערכה היא שיהיה ניתן להגיע להבנות

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=482094

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה         (ניהול: למבזק)        
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד

האשכול     מחבר     תאריך כתיבה     מספר  
  הפועל תל אביב היא השנה הפייבוריטית לאליפות (לצערי) חובב 30.08.24 00:37 1
     אני לא משוכנע שרגלנד ווינרייט לצורך העניין יהודי צפוני 30.08.24 00:47 3
         קו החוץ זה כולל את בברלי, כן? חובב 30.08.24 00:56 5
             אני ממש לא משוכנע שבברלי בא לשחק פה כדורסל יהודי צפוני 30.08.24 00:59 6
                 מכבי? חובב 30.08.24 01:01 7
                     לא יהודי צפוני 30.08.24 01:04 8
                         אגב, ראיתי איפשהו שתקציב השחקנים של הפועל תל אביב השנה גבוה משל מכבי חובב 30.08.24 01:07 9
                             בהחלט יהודי צפוני 30.08.24 02:29 11
                         מסכים עם דבריך בשרשור זה - למרות שקבוקלו הוא שובר שוויון רציני בעמדות הפנים (לטעמי מוטלי אוברייטד בגלל ההגנה והעבירות) זה ייקבע שם על בברלי yevri 30.08.24 01:28 10
     השנה תראה כמה כוח יש למועדון לקחת קבוצה טובה ולהפוך אותה לבינונית GaggeR 30.08.24 00:50 4
         עופר ינאי בתפקיד גאיידאמק? ...לא בטוח שזה יגמר באותו תסריט גם אם ברור שהאיש סובל מאותם איפיונים הקרנף של סרטר 30.08.24 09:01 12
  שתדעו , שקאבו קל לו Braveheart 30.08.24 00:39 2

חבר מתאריך 12.3.19
יום ששי כ''ו באב תשפ''ד    00:37   30.08.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  1. הפועל תל אביב היא השנה הפייבוריטית לאליפות (לצערי)  
בתגובה להודעה מספר 0

בברלי, רגלנד, מוטלי, ווינרייט ועכשיו קבוקלו. כל אחד מהם שחקן ברמת יורוליג לפחות, ולא תחתית יורוליג

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
יהודי צפוני לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 18.12.22
4547 הודעות, 49 מדרגים, 71 נקודות.  ראה משוב
יום ששי כ''ו באב תשפ''ד    00:47   30.08.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  3. אני לא משוכנע שרגלנד ווינרייט לצורך העניין  
בתגובה להודעה מספר 1

הם ברמת יורוליג,אולי לאלבה כזה,יש הבדל עצום בין קו הפנים שהפועל בנתה שהוא אכן ברמת פלייאוף יורוליג וצפונה לבין קו החוץ שהוא ברמה טובה אך פחותה משל קו הפנים,קאבוקלו בכל אופן שחקן נהדר שהראה את סט היכולות שלו זה מכבר באליפות העולם עם תצוגות בלתי נשכחות מול שחקני הכדורסל הטובים בעולם

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
חבר מתאריך 12.3.19
יום ששי כ''ו באב תשפ''ד    00:56   30.08.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  5. קו החוץ זה כולל את בברלי, כן?  
בתגובה להודעה מספר 3

ואני לא מסכים שרגלנד זה ברמה של אלבה. שחקנים ברמה של אלבה זה זוסמן ובלאט, שהיו שם שחקני רוטציה קבועים. זה לא רגלנד. ולא הזכרתי בכלל את אנגולה שלולא נכשל בבדיקות רפואיות היה בכלל במכבי.

חבר מתאריך 18.12.22
יום ששי כ''ו באב תשפ''ד    00:59   30.08.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  6. אני ממש לא משוכנע שבברלי בא לשחק פה כדורסל  
בתגובה להודעה מספר 5

כלומר אני יותר משוכנע שהוא בא לנפוש במזרח התיכון כמו לא מעט שחקנים שהגיעו ככוכבי nba ופרשו אחרי עונה או שתיים(סטייל קמבה ווקר),ימים יגידו,לגבי רגלנד תמנה לי קבוצת יורוליג שהיא לא אלבה שאתה רואה אותו משתלב בה או שהיא מחתימה אותו

חבר מתאריך 12.3.19
יום ששי כ''ו באב תשפ''ד    01:01   30.08.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  7. מכבי?  
בתגובה להודעה מספר 6

חבר מתאריך 18.12.22
יום ששי כ''ו באב תשפ''ד    01:04   30.08.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  8. לא  
בתגובה להודעה מספר 7

כלומר יכול להיות שזה עדיף על גארד שמוחתם פצוע אחרי שלא שיחק שנה,פחות לקבוצה בעלת שאיפות בימים כתיקונם

חבר מתאריך 12.3.19
יום ששי כ''ו באב תשפ''ד    01:07   30.08.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  9. אגב, ראיתי איפשהו שתקציב השחקנים של הפועל תל אביב השנה גבוה משל מכבי  
בתגובה להודעה מספר 8

לא יודע אם זה נכון, אבל אם כן - לדעתי זו פעם ראשונה שיש קבוצה ישראלית שמוציאה יותר ממכבי על השחקנים. אם הפועל תל אביב לא יקחו יורוקאפ, זה כישלון. זה הסגל הטוב והעשיר ביורוקאפ

חבר מתאריך 18.12.22
יום ששי כ''ו באב תשפ''ד    02:29   30.08.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  11. בהחלט  
בתגובה להודעה מספר 9

סגל מעניין,ומאידך אני לא זוכר שנה בה נבנה סגל כל כך לא מעניין ומרגש כמו שמכבי בנתה השנה,אבל אם כבר סגל כזה אז בשנה ללא ביתיות ביורוליג

yevri
חבר מתאריך 10.11.22
249 הודעות
יום ששי כ''ו באב תשפ''ד    01:28   30.08.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  10. מסכים עם דבריך בשרשור זה - למרות שקבוקלו הוא שובר שוויון רציני בעמדות הפנים (לטעמי מוטלי אוברייטד בגלל ההגנה והעבירות) זה ייקבע שם על בברלי  
בתגובה להודעה מספר 8

עם כל השיגעונות, הכישרון, הגיל והמטרות שלו בהגעה לכאן...
כרגע נראה שזה יותר יפול מאשר יקום עליו, אבל ימים יגידו ועדיין אין פייבוריטית ברורה לטעמי.

GaggeR לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 2.4.12
64422 הודעות, 354 מדרגים, 672 נקודות.  ראה משוב
יום ששי כ''ו באב תשפ''ד    00:50   30.08.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  4. השנה תראה כמה כוח יש למועדון לקחת קבוצה טובה ולהפוך אותה לבינונית  
בתגובה להודעה מספר 1

בדיוק כמו שיש קבוצות שלוקחות שחקנים בינוניים ועושים מהם כוכבים.

הקרנף של סרטר לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 20.6.19
14641 הודעות, 230 מדרגים, 426 נקודות.  ראה משוב
יום ששי כ''ו באב תשפ''ד    09:01   30.08.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  12. עופר ינאי בתפקיד גאיידאמק? ...לא בטוח שזה יגמר באותו תסריט גם אם ברור שהאיש סובל מאותם איפיונים  
בתגובה להודעה מספר 4

להפועל תל אביב יש את מה שלא היה לארנק של גאיידמאק...
יש לה מסגרת שמבינה בספורט שהיא מנהלת ויש לה תקשורת תומכת מקיר לקיר שתיתן לעופר ינאי תמורה מלאה לסכומים המטורללים שהוא מפזר בלי הכרה.

הוא יקבל בכל מצב את הליקוקים שהוא זקוק להם ולמסגרת לא תהיה בעיה לחתוך את מה שלא מתאים.

אני לא חושב שנראה פלופ (זה יקרה רק אחרי שלעופר גיידאמק ימאס מהצעצוע)

Braveheart לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 14.10.16
55317 הודעות, 272 מדרגים, 456 נקודות.  ראה משוב
יום ששי כ''ו באב תשפ''ד    00:39   30.08.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  2. שתדעו , שקאבו קל לו  
בתגובה להודעה מספר 0

פפפפ פפפפ פפפפ *עם תנועת היד*

תגובה מהירה  למכתב מספר: 

© כל הזכויות שמורות ל-רוטר.נט בע"מ rotter.net
חדשות