גירסת הדפסה        

קבוצות דיון סקופים נושא #876651 מנהל    סגן המנהל    מפקח   עיתונאי מקוון    צל"ש  
אשכול מספר 876651        
עמבה לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 24.11.17
11589 הודעות, 126 מדרגים, 238 נקודות.  ראה משוב
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    22:18   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  

תלמיד ישיבה צעיר שהסכים לסייע לשב''כ במאבקו בטרור הערבי, גילה שהוא קורבן לניסיון נכלולי לאלץ אותו לפעול נגד יהודים.  

את שיחת הטלפון הראשונה קיבל אליה (19), תושב השומרון, באמצע נסיעה ברכבת ללימודי הנדסת בניין.

"מדברים ממשרד ראש הממשלה", אמר הקול מעבר לקו, "אנחנו מגייסים עובדים". אליה (שמעדיף לא לחשוף את כל פרטיו האישיים), תלמיד ישיבה בירושלים וגם מצוי בגזרת הגבעות ביו"ש, חשד מיד.

"אני יודע, אתם המחלקה היהודית בשב"כ, בוא נסיים כאן", חרץ והתכוון לנתק. "לא, לא", מיהרו להסביר לו, "אנחנו המחלקה הערבית. זו יחידה סודית נגד ערבים".

אליה החליט לבחון את הדובר, וביקש ממנו להתייעץ עם רבו וחבריו. להפתעתו הבקשה נענתה בהסכמה, בניגוד להתנהלות השושואיסטית האופיינית בעת גיוס סוכנים למחלקה היהודית. לאחר שהתייעץ והבין שייתכן כי באמת מגייסים אותו למה שנטען, הסכים אליה למפגש. "אני באמת רוצה לתרום למדינה", הוא מסביר את הסכמתו, "כך גם אמרתי למי שנפגש איתי, אדם בשם אייל. תמיד רציתי להיות ביחידה מובחרת. ההצעה פה אפשרה לי גם להמשיך ללמוד בישיבה, וגם לפעול במסגרת משימות ספציפיות במקום גיוס לצבא לשלוש שנים, ולתרום בצורה משמעותית לביטחון המדינה ולסיכול טרור".

הפגישות החלו באמצע הקיץ, לפני כשלושה חודשים. אייל, המפעיל, החל בשיחות היכרות ומבחני אישיות עם אליה, ובהדרגה החל לשלב אותו באימונים בשטח. "בהתחלה, בגלל שלא ידעתי טוב ערבית, נתנו לי משימות כמו להשקיף מרחוק על בתים או אנשים בריכוזים ערביים, ולחזור אליהם עם מידע. אחר כך עבדנו על איך אני בונה לעצמי דמויות, סיפורי כיסוי, כמו אצל מסתערבים". הוא נלקח למשימות ניווט באזור ירושלים, אחר כך נשלח למשימות־דמה של השגת מידע מאנשים אקראיים שאליהם הופנה על ידי מפעילו. כל המעטפת סביב אליה נבנתה בצורה אמינה ומשכנעת: האימונים, השיחות, התרגול – הוא אכן עומד לבצע משימות מול האויב הערבי ולסכל טרור ביחידה סודית ומיוחדת בתוך השב"כ.

משימת המבחן האחרונה הייתה פעולה בתוך הכפר אבו גוש. אליה נשלח למסעדה מסוימת, משם נדרש להביא כמה פרטי מידע מערביי המקום, בלי להעלות חשד ובלי להסתכן. אחרי שסיים את המשימה, ובתום יום עבודה כמעט מלא, הוא חזר למפגש שבו טפחו מפעיליו על שכמו בהערכה ובישרו לו כי הכיוון חיובי, והוא ככל הנראה יתקבל לעבוד ביחידה. בהזדמנות זו גם הועברו לחשבונו 800 שקלים.

סיפור כיסוי בחומש

בפגישה הבאה, שנערכה בהוד השרון, נחתמה ההסכמה בין אליה ומפעילו אייל כי הוא מתחיל את עבודתו ביחידה. אייל הבטיח לו גדולות ונצורות, שגם ימשכו אותו יותר: סידור מלא מול הצבא, מימון של כל מה שיצטרך כמו נשק, אופנוע, הוצאת רישיון וכדומה. ובמקביל, כאמור, יוכל להמשיך בשגרת חייו, ומדי פעם לצאת למשימות שאליהן יישלח.

לפני כשבועיים צלצל הטלפון: "אליה, עכשיו נכנסת ליחידה למשימה אמיתית", הבהיר אייל, "אני צריך אותך מרוכז. יש משהו בסילת (כפר ערבי עוין בצפון השומרון, ממוקם על הדרך בין היישובים חומש ושאנור, ח"ר). אני צריך אותך בחומש בשביל סיפור כיסוי. אתה תגיע לחומש, תבוא ליהודים שם עם סיפור כיסוי, והמשימה שלך זה לצלם משם את סילת".

במוחו של אליה, שמכיר היטב את האזור, החלו להתעורר סימני שאלה בעקבות המשימה המוזרה. "למה צריך שאצלם את סילת מחומש? הרי יש שם פטרולים צבאיים כל הזמן שיכולים לצלם?" הוא מסביר, "לא הבנתי למה צריך אותי. אבל שמרתי את השאלות לעצמי". במפגש ההכנה עם אייל לקראת המשימה, בקניון בכפר סבא, השאלות של אליה רק התחדדו. אייל סיפר, תחת מעטה סודיות כבד, כי בכפר סילת ישנה חוליית מחבלים שעומדת לעלות לחומש ולהשתלט שם על הבסיס הצבאי. "יש לנו חבר'ה בסילת שעוקבים אחרי זה", הסביר, "אבל אנחנו צריכים להכין גם פעילות הגנה למקרה שלא נתפוס אותם בזמן, להכין משהו בחומש".

אייל החל לשאול את אליה מאילו כיוונים הוא מעריך שחוליה כזאת תעלה לחומש, שנמצא ברכס מעל סילת. על סמך היכרותו עם השטח הוא הציע מיקומים מדויקים, אבל תוך כדי השיחה קלט כי האדם שמולו לא מכיר את האזור על בוריו, מה ששוב נראה לו משונה "כי הוא הציג את עצמו כאחראי על אזור צפון השומרון". אליה החל להקשות עוד ועוד על תוכנית המבצע, שנראתה לו "לא מבושלת מספיק", כלשונו. "הצעתי לו דרכים הרבה יותר הגיוניות לאסוף צילומים מהכפר מאשר שאני אעלה לחומש עם סיפור כיסוי ואצלם משם. הוא ניסה להתחמק וענה תשובות לא מספקות. הוא אמר: אתה תהיה קו ההגנה האחרון אם החוליה תעלה לחומש, תשים שם כל מיני מכשירים".

אליה כבר קלט לאן הולכים פני הדברים, ואייל ראה שהוא נבהל וניסה להרגיע. הוא החל להציע מתווים שונים לביצוע משימת צילום הכפר שאולי יתקבלו יותר על דעתו של אליה, אבל אליה כבר לא הסכים להמשיך. "הבנתי שהסיפור שלו לא מאה. למה המשימה הראשונה שלי בחומש? מבחינתי סיפור הכיסוי שלהם כמחלקה ערבית נפל. קלטתי אותם והבנתי שהם המחלקה היהודית, שניסו לסחוט אותי כדי שאהיה שבוי בידיהם. הם רצו שאלך לחומש, אכנס למקום עם סיפור כיסוי שקרי, אעשה איזושהי משימה - לצלם, לשים מכשירים, אבל המטרה לא הייתה הצילומים. המטרה הייתה להפיל אותי בפח שלהם. הם ידעו שאם החבר'ה בחומש יקלטו אותי ככה, הם ישר יבינו שאני סוכן שב"כ. ככה אנשי המחלקה היהודית יכלו להכניס אותי לטבעת חנק: אם לא אסכים לעבוד בשבילם, הם יאיימו לפרסם בחברה שלי מי אני, וככה להרוס לי את החיים. ברגע שיראו אותי מצלם שם, יש להם קלף עליי ואני הופך להיות כלי שלהם. החבר'ה מהשב"כ באמת נראו כמו ערבים, דיברו ערבית, נראים כאילו זו באמת מחלקה ערבית – אבל בעצם עובדים עליך במאה אחוז. מזל שהם נפלו עם סיפור הכיסוי ותפסתי את זה רגע לפני שנפלתי בידיים שלהם".

אליה חזר הביתה וגולל את הסיפור באוזני רבו, וגם דיווח לחברים שאותם שיתף לאורך התהליך. גם הם אמרו לו כי בוודאות מדובר בניסיון גיוס של המחלקה היהודית. ניסיון ההתקשרות של אייל למחרת, בניסיון להציע לו שוב לבצע את המשימה, נתקל בסירוב ובניתוק קשר. אליה הבין, בעצת מקורביו, כי הדרך היחידה להתמודד עם המניפולציות הנסתרות של השב"כ היא לפרסם את הסיפור לעין הציבור בבמה תקשורתית רחבה. "לחץ תקשורתי גורם להם לשחרר את הלחץ. ניתקנו מגע. במבט לאחור אני מבין את השקר - לא מגייסים בני 19 כמוני למחלקה ערבית בשב"כ, זה לא אמיתי. צריך להיות ממש חד מולם, אני קלטתי אותם ממש ברגע האחרון". יותר מכך, מתוסכל אליה מהציניות של אנשי המחלקה היהודית נגדו ונגד שכמותו. "אנחנו באמת רוצים לתרום למדינה, יש לנו מטרה טובה להגן על עם ישראל והם מנצלים זאת לרעה. הם חבורה של שקרנים", הוא זועם, "צריך להיות ממש חדים ולנתק איתם מגע מהרגע הראשון".

עורך הדין נתי רום מארגון 'חוננו' מלווה את אליה מאז שחשף באוזניו את הסיפור, וכעת הוא שוקל נקיטת צעדים משפטיים נגד המדינה בעקבות מעשה הרמייה. "גם בשעת מלחמה המחלקה היהודית ממשיכה בקונספציה, משקיעה את האנרגיות באנשי ההתיישבות ומתבלבלת בין אויב לאוהב", הוא אומר ל'בשבע'. "האירוע כאן חמור, ניצלו את הרצון של המתיישב לתרום לביטחון המדינה, ובמצג שווא היתלו בו וניסו לגייסו נגד המתיישבים, תוך גרימת נזק רב. אנו תקווה כי שר הביטחון החדש ינחה את השב"כ להילחם באויב ולא באוהב".

https://www.inn.co.il/news/652596?utm_source=whatsapp&utm_medium=social&utm_campaign=share

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה         (ניהול: למבזק)        
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד

האשכול     מחבר     תאריך כתיבה     מספר  
  נדמה לי כבר היה פה בעבר הסיפור הזה אוש 09.11.24 22:21 1
     היה. השאלה אם זה אותו אחד קרא לי א 09.11.24 23:55 22
     יש את מקרה גדעון שמואלי goldenaxe 10.11.24 19:29 47
  חכמים גדולים. מה לעשות צריך מקורות (אמינים) במקומות מסויימים prieln 09.11.24 22:28 2
     בלי משוגעים לא היינו פה, מזל שאת טרומפלדור לא עצרו בשב''כ אבן מאסו 09.11.24 22:32 4
     מוזר שלא צריך כאלה בקפלן... ש-י-ח 09.11.24 22:53 9
         תגובה ל0 שימי 10.11.24 00:17 25
             שמפניה הוא אבישי רביב, הפרובוקטור שאף התחתן עם נערה תמימה בשביל סיפור הכיסוי שלו, הכניס מכות לערבים בלי שום סיבה והצטלם מאיים על רבין סטטיסטיקאי 10.11.24 06:51 42
     אם השב''כ היה באמת מנסה למנוע אך ורק מקרים כמו רצח רבין או גולדשטיין הוא היה מוצא אוזן קשבת בהתיישבות, הבעיה שהוא מפנה את רוב המאמצים להשחרת עט הזמיר 09.11.24 22:58 13
     אולי אם השב״כ היה יודע על ״שמפניה״.... EPI 09.11.24 23:02 15
  השבכ תחת רהמ, לא משרד התחבורה Street 09.11.24 22:30 3
     אחת הסיבות שפירטו לפיטורי גלנט היא שהוא נהג לעשות פגישות ישירות עם ראשי שב''כ ומוסד בלי רשות רוה''מ אופק ים 09.11.24 22:51 8
         זה תמיד קורה וזה קשקוש. Street 09.11.24 22:54 10
             לראשונה: נתניהו אסר על ראשי המוסד ושב''כ להשתתף בדיון מבצעי אצל גלנט זבנג וגמרנו 09.11.24 23:46 19
                 אלה גופים שעובדים תמיד בסינרגיה. לא יודע על מה רצית להצביע, אבל הצבעת על רהמ ששם מקלות בגלגלים של ישראל. Street 10.11.24 00:31 29
                     וראש הממשלה בטח גם יזם את קמפיין חקירת ההדלפה החמוראאה כל כך, של מסמך חמאס, אותה הדלפה שיוחסה ליועץ תקשורת בסביבתו. berale 10.11.24 00:36 33
             מכתב berale 10.11.24 00:36 32
     השב''כ עושה מה בא לו, ראש השב''כ לעומתי לראש הממשלה וזוכה לחיפוי מהיועמ''שית עט הזמיר 09.11.24 22:59 14
  עצוב שיהודים במדינת היהודים מחפשים לתפוס יהודים במדינת היהודים הדובר 09.11.24 22:40 5
  יפה לראות שהשבכ בראשות רונן בר עוסק בישקומו לאחר ה07.10. GMG 09.11.24 22:48 6
  טיפ לחברה שם תעקבו אחרי טלגרם של טורקים באמסטרדם John Doe 09.11.24 22:48 7
  מה שהשבכ עשה זו פגיעה בבטחון המדינה. ליקוי מאורות. Zair 09.11.24 22:54 11
  עשו לי בעבר תרגילים דומים כדי לגייס אותי כסוכן לשבכ אייל לוגצקי 09.11.24 22:55 12
     גם אצלנו היו הרבה סיפורים גורונצ'יק 09.11.24 23:52 21
     תגובה ל12 שימי 10.11.24 00:21 26
     המנובלים פרצו חנות של ערבים בחברון וניסו לשדל את אשתי (שעשתה שירות לאומי במקום) להצית אותה סטטיסטיקאי 10.11.24 06:55 43
  משהו שם השתבש בשב''כ ABRAMOV 09.11.24 23:10 16
  זה בהחלט לא ניסיון נכלולי של השב''כ, זאת הדרך חיים שלהם. שלאפשטונדה 09.11.24 23:19 17
  איך בן 19 שלא היה בצבא ולא יודע ערבית מאמין שהמחלקה הערבית רוצה לגייס אותו? איך הרב שלו והחברים שלו מאמינים לזה? זבנג וגמרנו 09.11.24 23:44 18
     אין לך מושג במה מדובר. ולי דווקא יש אייל לוגצקי 09.11.24 23:52 20
         אני מאמין שהסיפור התרחש פחות או יותר אבל לדעתי חלק מהפרטים לא נכונים. כנראה שלפי הסיפור האמיתי הוא יוצא הרבה יותר טיפש אז הוא שינה אותו זבנג וגמרנו 09.11.24 23:56 23
             לאור נסיונך הרב? או קישקוש בגרוש? אחד פשוט 10.11.24 00:33 30
                 ניסיוני במה? כחוקר שב''כ, סוכן שב''כ או נחקר בשב''כ? מה הניסיון שלך? זבנג וגמרנו 10.11.24 00:43 35
  אולי אם השבכ היה עסוק פחות בלרדוף יהודים היה מגלה ומזהה שחמאס מתכנן את 7/10 מקווה שלא נתעורר לעוד 7/10 בגזרה אחרת כי השבכ עסוק בלרדוף יהודים פלומה 10.11.24 00:00 24
     תגובה ל24 שימי 10.11.24 00:23 28
  הוא סטודנט? תלמיד ישיבה?: עמלץ פלד 10.11.24 00:22 27
  ''בתוך הכפר אבו גוש. אליה נשלח למסעדה מסוימת, משם נדרש להביא כמה פרטי מידע מערביי המקום'' 😂😂😂 עדי 10.11.24 00:35 31
  השב''כ כפוף ישירות לראש הממשלה. ביריון 10.11.24 00:40 34
     זה החוק, בפועל הם עושים מה שבא להם עט הזמיר 10.11.24 13:23 46
  נראה שפגשו בחור יותר חכם מהם הפעם הפיראט 10.11.24 00:50 36
     הטבח באשמת השב''כ ואפי' את סינואר אחרי שכבר כבשו את כל עזה השב''כ לא הצליח להביא מאן דהוא 10.11.24 01:02 37
         ידידי, הפעם אני לא מסכים איתך הפיראט 10.11.24 01:09 38
             בטל באלף לעומת ההצלחות של כל יחידה הכי נידחת עם משאבים נמוכים בהרבה מאן דהוא 10.11.24 01:53 41
  הזיה!!! Mrs M 10.11.24 01:35 39
  תמים מצידו mctom 10.11.24 01:51 40
  הגיע הזמן לבטל את החטיבה היהודית בשב''כ ולחסוך כמה מאות מיליוני ש''ח בשנה חוק משפט צדק 10.11.24 08:40 44
  הזוי איירן מן 10.11.24 08:43 45

אוש לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 17.5.23
4362 הודעות, 83 מדרגים, 165 נקודות.  ראה משוב
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    22:21   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  1. נדמה לי כבר היה פה בעבר הסיפור הזה  
בתגובה להודעה מספר 0

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
קרא לי א לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 22.1.21
1898 הודעות, 17 מדרגים, 24 נקודות.  ראה משוב
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    23:55   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  22. היה. השאלה אם זה אותו אחד  
בתגובה להודעה מספר 1

או בנוסף

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
goldenaxe
חבר מתאריך 19.1.20
441 הודעות
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    19:29   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  47. יש את מקרה גדעון שמואלי  
בתגובה להודעה מספר 1

אם לזה אתה מתכוון

prieln לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 16.7.02
4920 הודעות, 39 מדרגים, 62 נקודות.  ראה משוב
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    22:28   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  2. חכמים גדולים. מה לעשות צריך מקורות (אמינים) במקומות מסויימים  
בתגובה להודעה מספר 0

אם זה היה יותר פשוט היה נחמד.

אבל אם היינו מצליחים למנוע פעולות של משוגעים גם בימין עם שבכ איכותי כולנו היינו מרוויחים.
רצח רבין לדוגמא.

ואל תתכחמו ש"השבכ ידע" . מי שהיה צריך לדעת לא ידע. אולי בגלל שהוא טיפש או לא מתאים. או משהו אחר.
לכן צריך אנשים נאמנים , מהימנים ויצירתיים.
בהצלחה

אבן מאסו לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 13.3.08
8120 הודעות, 86 מדרגים, 148 נקודות.  ראה משוב
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    22:32   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  4. בלי משוגעים לא היינו פה, מזל שאת טרומפלדור לא עצרו בשב''כ  
בתגובה להודעה מספר 2

ש-י-ח לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 7.6.15
3757 הודעות, 30 מדרגים, 50 נקודות.  ראה משוב
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    22:53   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  9. מוזר שלא צריך כאלה בקפלן...  
בתגובה להודעה מספר 2

שימי לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 25.1.23
887 הודעות, 5 מדרגים, 2 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    00:17   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  25. תגובה ל0  
בתגובה להודעה מספר 9

שכחתם את שמפניה מר ארביב גם הוא היה סוג של לוכד אוהבי ישראל מנסים לצוד יהודים במקום מחבלים איפה היו ב7/10 היו עסוקים ביהודים

סטטיסטיקאי לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 17.5.10
55799 הודעות, 271 מדרגים, 508 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    06:51   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  42. שמפניה הוא אבישי רביב, הפרובוקטור שאף התחתן עם נערה תמימה בשביל סיפור הכיסוי שלו, הכניס מכות לערבים בלי שום סיבה והצטלם מאיים על רבין  
בתגובה להודעה מספר 25

על חולצתו תמונת רבין עם הכיתוב "אין מנוחה לבוגדים"

עט הזמיר לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 9.9.24
1514 הודעות, 9 מדרגים, 18 נקודות.  ראה משוב
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    22:58   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  13. אם השב''כ היה באמת מנסה למנוע אך ורק מקרים כמו רצח רבין או גולדשטיין הוא היה מוצא אוזן קשבת בהתיישבות, הבעיה שהוא מפנה את רוב המאמצים להשחרת  
בתגובה להודעה מספר 2

המתיישבים ולסיפורי גרפיטי וכדו'

EPI
חבר מתאריך 30.7.19
360 הודעות
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    23:02   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  15. אולי אם השב״כ היה יודע על ״שמפניה״....  
בתגובה להודעה מספר 2

אה... בעצם זה היה השב״כ שגייס והפעיל ודחף את יגאל עמיר....

Street
חבר מתאריך 2.1.17
36325 הודעות
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    22:30   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  3. השבכ תחת רהמ, לא משרד התחבורה  
בתגובה להודעה מספר 0

אופק ים
חבר מתאריך 3.6.16
2107 הודעות
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    22:51   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  8. אחת הסיבות שפירטו לפיטורי גלנט היא שהוא נהג לעשות פגישות ישירות עם ראשי שב''כ ומוסד בלי רשות רוה''מ  
בתגובה להודעה מספר 3

Street
חבר מתאריך 2.1.17
36325 הודעות
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    22:54   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  10. זה תמיד קורה וזה קשקוש.  
בתגובה להודעה מספר 8

זבנג וגמרנו
חבר מתאריך 2.4.12
85372 הודעות
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    23:46   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  19. לראשונה: נתניהו אסר על ראשי המוסד ושב''כ להשתתף בדיון מבצעי אצל גלנט  
בתגובה להודעה מספר 10

https://www.ynet.co.il/news/article/rkuij3pdt

Street
חבר מתאריך 2.1.17
36325 הודעות
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    00:31   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  29. אלה גופים שעובדים תמיד בסינרגיה. לא יודע על מה רצית להצביע, אבל הצבעת על רהמ ששם מקלות בגלגלים של ישראל.  
בתגובה להודעה מספר 19

אמן לא מדבר עם שבכ, מוסד לא חולק מידע עם 8200?
חוקרי שבכ לא עובדים עם צה''ל?

הגיוני ששלושת גופי הבטחון ירצו לקיים דיאלוג ובכל הרמות.

berale לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 22.11.19
19975 הודעות, 152 מדרגים, 276 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    00:36   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  33. וראש הממשלה בטח גם יזם את קמפיין חקירת ההדלפה החמוראאה כל כך, של מסמך חמאס, אותה הדלפה שיוחסה ליועץ תקשורת בסביבתו.  
בתגובה להודעה מספר 29

ראש הממשלה יזם את אותו קמפיין חקירת הדלפה כביכול שהשמאל הקפלניסטי חוגגים עליו כבר שבוע

berale לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 22.11.19
19975 הודעות, 152 מדרגים, 276 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    00:36   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  32. מכתב  
בתגובה להודעה מספר 10

חבר מתאריך 9.9.24
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    22:59   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  14. השב''כ עושה מה בא לו, ראש השב''כ לעומתי לראש הממשלה וזוכה לחיפוי מהיועמ''שית  
בתגובה להודעה מספר 3

הדובר לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 14.2.18
1745 הודעות, 22 מדרגים, 44 נקודות.  ראה משוב
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    22:40   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  5. עצוב שיהודים במדינת היהודים מחפשים לתפוס יהודים במדינת היהודים  
בתגובה להודעה מספר 0

GMG לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 7.6.23
18438 הודעות, 103 מדרגים, 193 נקודות.  ראה משוב
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    22:48   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  6. יפה לראות שהשבכ בראשות רונן בר עוסק בישקומו לאחר ה07.10.  
בתגובה להודעה מספר 0

השבכ שנכשל בלהגן על תושבי מדינת ישראל ב07.10. ממשיך לעסוק בכמה נערי גבעות שמקימים שירותים כימיים על איזו גבעה ביו"ש במקום לעסוק בנוח'בות רצחניות מעזה.

מה עוד צריך לקרות כדי שנתניהו יפטר את רונן בר?

John Doe לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 16.1.23
4250 הודעות, 32 מדרגים, 53 נקודות.  ראה משוב
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    22:48   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  7. טיפ לחברה שם תעקבו אחרי טלגרם של טורקים באמסטרדם  
בתגובה להודעה מספר 0

Zair לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 30.4.12
10722 הודעות, 34 מדרגים, 47 נקודות.  ראה משוב
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    22:54   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  11. מה שהשבכ עשה זו פגיעה בבטחון המדינה. ליקוי מאורות.  
בתגובה להודעה מספר 0

חיים פרלמן לא רצח ולא כלום. התעללו בבן אדם והשחירו ציבור שלם.

ביבי צריך ללכת הביתה ולו רק בגלל הסיפורים האלה.

שכחו מה מטרת השבכ בסוף זה יתהפך על ביבי כמו מערכת המשפט

אה וכמו כן מעצר הבחור שעשה סרט על מעללי השבכ הוא מעצר פוליטי ק.ג.ב כמו ברוסיה ואינו קשור כלל בבטחון המדינה

אייל לוגצקי לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 18.5.14
5132 הודעות, 32 מדרגים, 51 נקודות.  ראה משוב
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    22:55   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  12. עשו לי בעבר תרגילים דומים כדי לגייס אותי כסוכן לשבכ  
בתגובה להודעה מספר 0

זה התחיל מכביכול הצעת עבודה במוסד ועוד שלל אגדות בהמשך. עד שקלטתי וניתקתי קשר.
מדובר במושחתים שהורסים חיים לחפים מפשע בלי לשלם שום מחיר על זה

גורונצ'יק לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 25.12.14
6594 הודעות, 35 מדרגים, 70 נקודות.  ראה משוב
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    23:52   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  21. גם אצלנו היו הרבה סיפורים  
בתגובה להודעה מספר 12

ביניהם הגיע איזה חמור, שגם השם הבדוי שלו זה "אייל", וניסה להתסיס אנשים תמימים ברגע חולשה גדול (אחרי שחברים שלהם נהרגו בפיגוע) ללכת לשרוף מסגדים. חארות חארות. בושה בושה בושה

חבר מתאריך 25.1.23
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    00:21   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  26. תגובה ל12  
בתגובה להודעה מספר 12

תראה את כל ראשי השב"כ לשעבר איך הם מתבטאים ותבינו עם מי יש לנו עסק אוהבי כסף ושלמונים

סטטיסטיקאי לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 17.5.10
55799 הודעות, 271 מדרגים, 508 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    06:55   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  43. המנובלים פרצו חנות של ערבים בחברון וניסו לשדל את אשתי (שעשתה שירות לאומי במקום) להצית אותה  
בתגובה להודעה מספר 12

ABRAMOV לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 27.10.16
2079 הודעות, 9 מדרגים, 14 נקודות.  ראה משוב
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    23:10   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  16. משהו שם השתבש בשב''כ  
בתגובה להודעה מספר 0

שלאפשטונדה לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 4.9.24
1539 הודעות, 9 מדרגים, 18 נקודות.  ראה משוב
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    23:19   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  17. זה בהחלט לא ניסיון נכלולי של השב''כ, זאת הדרך חיים שלהם.  
בתגובה להודעה מספר 0

זבנג וגמרנו
חבר מתאריך 2.4.12
85372 הודעות
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    23:44   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  18. איך בן 19 שלא היה בצבא ולא יודע ערבית מאמין שהמחלקה הערבית רוצה לגייס אותו? איך הרב שלו והחברים שלו מאמינים לזה?  
בתגובה להודעה מספר 0

אולי המחלקה היהודית משתמשת בנתונים ממערכת החינוך ולשכות הגיוס כדי לחפש אנשים לא חכמים ולנסות לעבוד עליהם.

אייל לוגצקי לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 18.5.14
5132 הודעות, 32 מדרגים, 51 נקודות.  ראה משוב
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    23:52   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  20. אין לך מושג במה מדובר. ולי דווקא יש  
בתגובה להודעה מספר 18

המניפולציות שלהם מושקעות מאוד וזה לא פשוט לבחור חרדי צעיר שלא מכיר את העולם הגדול לקלוט סיטואציות כאלו לאשורן.
והם מחפשים לפי קריטריון די ברור קשרים לגבעות או לפעילי ימין.

זבנג וגמרנו
חבר מתאריך 2.4.12
85372 הודעות
יום שבת ח' בחשון תשפ''ה    23:56   09.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  23. אני מאמין שהסיפור התרחש פחות או יותר אבל לדעתי חלק מהפרטים לא נכונים. כנראה שלפי הסיפור האמיתי הוא יוצא הרבה יותר טיפש אז הוא שינה אותו  
בתגובה להודעה מספר 20

ערכתי לאחרונה בתאריך 10.11.24 בשעה 00:08 בברכה, זבנג וגמרנו

אני לא חושב שהפרשנות שלו למשימה הראשונה נכונה, הם לא ניסו לסחוט אותו אלא לגרום לו להתרגל לעשות משימות קטנות נגד יהודים כדי שאחר כך יהיה לו יותר קל לעשות משימות יותר גדולות. כמו המשימות הראשונות שהאיראנים נתנו לסוכנים שלהם בישראל, הם לא עשו את זה כדי לסחוט אותם אלא כדי שהם יתרגלו לעבוד אצלם. אין לארגונים כאלה אינטרס לשרוף סוכנים שלהם, זה ירתיע אנשים אחרים לעבוד אצלם, ולכן האיום לחשוף אותם כדי שימשיכו לעבוד בשבילם הוא איום לא אמין והם לא משתמשים בו.

גם הפרשנות הלא נכונה הזו מראה שמדובר בבן אדם לא כל כך חכם.

עוד אפשרות היא שכל זה היה בכלל תרגיל חקירה כדי לגרום לו להודות או להפליל את עצמו בפעולת תג מחיר בכפר הזה שהוא אומר שהוא הכיר את הדרכים אליו. אם זה מה שקרה, אז ברגע שהמפעיל אמר את המילה "סילת" הוא שרף את עצמו, אבל זה לא משהו שהנחקר יכול להגיד בעיתון:
https://www.btselem.org/hebrew/node/215271

אחד פשוט
חבר מתאריך 6.6.22
1589 הודעות
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    00:33   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  30. לאור נסיונך הרב? או קישקוש בגרוש?  
בתגובה להודעה מספר 23

זבנג וגמרנו
חבר מתאריך 2.4.12
85372 הודעות
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    00:43   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  35. ניסיוני במה? כחוקר שב''כ, סוכן שב''כ או נחקר בשב''כ? מה הניסיון שלך?  
בתגובה להודעה מספר 30

פלומה לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 13.1.15
103528 הודעות, 226 מדרגים, 420 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    00:00   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  24. אולי אם השבכ היה עסוק פחות בלרדוף יהודים היה מגלה ומזהה שחמאס מתכנן את 7/10 מקווה שלא נתעורר לעוד 7/10 בגזרה אחרת כי השבכ עסוק בלרדוף יהודים  
בתגובה להודעה מספר 0

חבר מתאריך 25.1.23
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    00:23   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  28. תגובה ל24  
בתגובה להודעה מספר 24

אמת ויציב אבל יש להם נושאים כמו הפולטי שהם מתערבים והכל קשור לכסף תבינו את זה

עמלץ פלד לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 27.12.17
80466 הודעות, 192 מדרגים, 296 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    00:22   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  27. הוא סטודנט? תלמיד ישיבה?:  
בתגובה להודעה מספר 0

עדי לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 6.9.19
44214 הודעות, 98 מדרגים, 29 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    00:35   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  31. ''בתוך הכפר אבו גוש. אליה נשלח למסעדה מסוימת, משם נדרש להביא כמה פרטי מידע מערביי המקום'' 😂😂😂  
בתגובה להודעה מספר 0

ג'יימס בונד.

ביריון לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 2.9.07
131428 הודעות, 409 מדרגים, 644 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    00:40   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  34. השב''כ כפוף ישירות לראש הממשלה.  
בתגובה להודעה מספר 0

חבר מתאריך 9.9.24
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    13:23   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  46. זה החוק, בפועל הם עושים מה שבא להם  
בתגובה להודעה מספר 34

הפיראט לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 18.12.13
10459 הודעות, 69 מדרגים, 134 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    00:50   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  36. נראה שפגשו בחור יותר חכם מהם הפעם  
בתגובה להודעה מספר 0

נסיון (שוב) לא מוצלח של השב"כ
מקווה שבהגנה על מדיננת ישראל מהאוייב הערבי הם מצליחים יותר

מאן דהוא
חבר מתאריך 18.5.15
9493 הודעות
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    01:02   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  37. הטבח באשמת השב''כ ואפי' את סינואר אחרי שכבר כבשו את כל עזה השב''כ לא הצליח להביא  
בתגובה להודעה מספר 36

ארגון כושל שמצליח רק בהתעללות ביהודים

הפיראט לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 18.12.13
10459 הודעות, 69 מדרגים, 134 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    01:09   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  38. ידידי, הפעם אני לא מסכים איתך  
בתגובה להודעה מספר 37

היו להם הצלחות לא מבוטלות בסיכון חוליות טרור וחיסולי בכירים.
י

מאן דהוא
חבר מתאריך 18.5.15
9493 הודעות
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    01:53   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  41. בטל באלף לעומת ההצלחות של כל יחידה הכי נידחת עם משאבים נמוכים בהרבה  
בתגובה להודעה מספר 38

Mrs M לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 28.7.19
5975 הודעות, 62 מדרגים, 123 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    01:35   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  39. הזיה!!!  
בתגובה להודעה מספר 0

כמה מאמצים מפעילים נגד יהודים, לא יאמן...

mctom לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 23.2.20
15439 הודעות, 33 מדרגים, 50 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    01:51   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  40. תמים מצידו  
בתגובה להודעה מספר 0

מבחינתם יהודים שרוצים ליישב את כל חלקי הארץ הם האויב.

חוק משפט צדק
חבר מתאריך 5.3.23
512 הודעות
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    08:40   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  44. הגיע הזמן לבטל את החטיבה היהודית בשב''כ ולחסוך כמה מאות מיליוני ש''ח בשנה  
בתגובה להודעה מספר 0

חטיבה מיותרת של עובדים משועממים שמשחקים "חסמב"ה" על חשבוננו.
החטיבה היהודית עולה מאות מיליוני ש"ח בשנה מתקציב המדינה והתפוקה מהם אפסית, אם בכלל. הגיע הזמן לבטל את החטיבה המיותרת הזאת.

איירן מן
חבר מתאריך 4.2.24
380 הודעות
יום ראשון ט' בחשון תשפ''ה    08:43   10.11.24   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  45. הזוי  
בתגובה להודעה מספר 0

תגובה מהירה  למכתב מספר: 

© כל הזכויות שמורות ל-רוטר.נט בע"מ rotter.net
חדשות