גירסת הדפסה        

קבוצות דיון סקופים נושא #888084 מנהל    סגן המנהל    מפקח   עיתונאי מקוון    צל"ש  
אשכול מספר 888084        
Amadeus
חבר מתאריך 15.11.22
14348 הודעות
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:08   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  

בכיר בצוות המו''מ על מאחורי הקלעים של העסקה: ''פספסנו 2 הזדמנויות במחיר יקר של חטופים''  

לראשונה מאז תחילת המלחמה: בריאיון בלעדי ל"חדשות סוף השבוע", תת-אלוף (במיל') ד"ר אורן סתר, ראש תחום המשא ומתן לשעבר במפקדת החטופים של ניצן אלון וחבר צוות המו"מ לשחרור החטופים, סיפר הערב (שבת) איך מתנהלות שיחות בין צוותי המשא ומתן, מה באמת ידעו ראש הממשלה והשרים על מצב החטופים, ואיך פספסנו את ההזדמנויות הקודמות לעסקה. בשבוע דרמטי לשלב השני של העסקה, הוא מתריע: אסור לפספס שוב הזדמנות להוציא לפועל את שלב ב'.

תת-אלוף במילואים, דוקטור אורן סטר, שלום לך.

שלום דנה.

פעם ראשונה, לגמרי.

פעם ראשונה.

את כל הקריירה עשית בצללים, זה נכון לומר?

אכן כן.

ראש החטיבה האסטרטגית, אגף אסטרטגיה ואיראן במטה הכללי.

ואז אתה פורש?

יוצא לחופשת פרישה, בקיץ 2023. נערך לחיים שאחרי, עד 7 באוקטובר. עליתי על מדי ב', הגעתי לקריה. כמה ימים אחרי כתבתי לניצן אלון, שאנחנו מכירים מתפקידים קודמים.

אלוף במילואים ניצן אלון, שקיבל את התפקיד לעמוד בראש מפקדת החטופים.

נכון.

הפכת לסגן שלו בכל מה שקשור למשא ומתן.

נכון.

זה בעצם ריאיון ראשון של מי שהיה בתוך החדרים, של בכיר בתוך המו"מ, מי שחתום על ההסכם הזה. והנה אתה יושב פה. והשאלה היא למה זאת הפעם הראשונה שאתה מתראיין. למה עכשיו?

יש משהו בסוגיה הזאת של החטופים, שהיא באמת מעסיקה את הציבור כולו. ועל הרבה מהוויכוח והרבה מהשיח, הוא מתבסס על שמועות ואמירות, והרגשתי שמהמקום שבו הייתי במשך יותר משנה, שותף לתהליך הזה של המו"מ, אני יכול לפחות לבוא לכל הפחות ולשים איזושהו מצע של עובדות.

מה אתה רואה בשיח? מה אתה רוצה לתקן?

אנחנו עכשיו ערב תחילת המשא ומתן על השלב השני, ואני חושב שיש דברים שאפשר ללמוד ממה שעשינו בשלב הראשון, שהם חיוניים כדי שהמו"מ על השלב השני יצליח.

אני רוצה להתחיל איתך דווקא עם הפעימות שאנחנו רואים. אתה יושב מול המסך ואתה רואה את אלי שרעבי, אור לוי ואוהד בן עמי יוצאים במצב שהם יוצאים. אתה מופתע? כי הציבור היה בשוק.

אני חושב שיש הבדל בין להגיד, והדברים נאמרו לאורך השנה גם לציבור, שחלק מהחטופים מוחזקים בתנאים קשים, לבין לראות את זה בעיניים ולהבין מה זה אומר "תנאים קשים". ואני חושב שהוא מטלטל לכולם, גם למי שראה והכיר את החומר.

אלי שרעבי, אוהד בן עמי, אור לוי (צילום: דובר צה
אלי שרעבי, אוהד בן עמי, אור לוי|צילום: דובר צה"ל
כלומר, אתם ידעתם שהם נמצאים במנהרות כל כך הרבה זמן?

ידענו שהם מוחזקים בתנאים מאוד קשים.

אבל עד רמת השלשלאות, והרעבה, והעינויים, והפגיעה הפיזית והנפשית?

ידענו.

ואת זה שיקפתם לקבינט?

כן.

כלומר, כל מי שהיה בחדרים הסגורים בדיוני הקבינט, בהתייעצויות הביטחוניות המצומצמות, לא יכול להגיד 'לא ידענו, לא הבנו עד כמה המצב קשה'.

הדברים הוצגו.

גם ראש הממשלה לא יכול להגיד?

הדברים הוצגו בפורומים האלה בצורה בהירה. אני יודע מה הצגנו. בסוף כל אחד לוקח וקולט מזה את מה שהוא רוצה. הדברים נאמרו בצורה ברורה, שהחטופים, חלקם, מוחזקים בתנאים קשים מאוד, עם הפירוט של מה זה אומר, תנאים קשים מאוד.

כשאנשים אומרים "לא ידענו והופתענו", שרים, מקבלי ההחלטות, ראש הממשלה?

ההסבר היחיד שאני יכול לתת הוא שיש פער בין לקרוא את זה לבין לראות את זה.

במידה רבה, זה הסכם שיצא מהמחשבים שלכם כבר במאי, נכון?

כן. ההסכם העיקרי הוא אותו הסכם.

זאת אומרת זה אותו הסכם מילה במילה.

זה אותו הסכם, אבל נוספו לו נספחים שמפרטים חלק מהדברים ועושים התאמות.

זאת אומרת, ישראל הסכימה לשחרר יותר מחבלים ממה שלא הסכימה בקיץ?

כן. כדי להבטיח את השחרור של כלל הרשימה. צריך להגיד גם בסוגיית ציר פילדלפי, הסיכום שאומר תחילת נסיגה ביום ה-42 ועד היום ה-50 הוא שונה ממה שדובר עליו במהלך הקיץ.

מה האקס פקטור שהביא להסכמות?

אני חושב שיש שני דברים. האחד, הלחץ הצבאי בצפון רצועת עזה שהשפיע גם על חמאס להתגמשויות נוספות מצידו. וכמובן, הדד-ליין ששם פה הנשיא טראמפ, שהבהיר לכל הצדדים שזהו, נגמר הזמן, צריך להתכנס.

ראש הממשלה היה צריך לזוז מהעקרונות שהוא עמד עליהם קודם?

כן, היה צריך לזוז בעמדות, אחרי שידענו שנקבל בתמורה דברים שלא ידענו לקבל קודם לכן.

מסיבת העיתונאים של טראמפ ונתניהו (צילום: AP)
מסיבת העיתונאים של טראמפ ונתניהו|צילום: AP
קודם כל הפרוצדורה, איך מנהלים מו"מ כזה מול ארגון טרור כמו חמאס?

קודם כל יש למו"מ שלושה שעונים: שעון אחד הוא של החטופים, שכל יום בו זה נצח. השעון השני הוא של המו"מ עצמו. כל הלוך ושוב במו"מ הזה לוקח חודש. ויש את השעון השלישי, שהוא השעון של הלחץ הצבאי. שהוא קורה במקביל, הפעולה הצבאית, שהיא מפעילה לחץ לטובת המו"מ. והשעונים צריכים להסתדר בשורה. אפשר להגיע להסכם רק כשיש לחץ צבאי, ושהתהליך הזה של ההלוך ושוב הוא מתכנס בזמן הזה, כי אתה יכול להתקשקש על תיקונים ושינויים והלחץ יירד ואיבדת את ההזדמנות.

לא פגשת נציגים של חמאס בכל המשא ומתן הזה?

לפגוש, לא פוגשים בשום שלב. כן היה מפגש שבו אנחנו יושבים בחדר, ואנחנו יודעים ששעתיים קודם ישבה שם משלחת חמאס. אתה יושב על הכיסא והתחושה היא לא נוחה. אבל בסוף מה שיש לך מול העיניים, פיזית אגב בחדרים שאנחנו יושבים בצוות, זה את התמונות של החטופים.

עצרת בכיכר החטופים (צילום: פאולינה פטימר)
עצרת בכיכר החטופים|צילום: פאולינה פטימר
אז איך נראה פיצוץ במו"מ?

בתחילת מאי, אנחנו נכנסים לרפיח. חמאס אומר, "מה פתאום? הישראלים נכנסו לרפיח, אי אפשר לנהל ככה משא ומתן". אנחנו חוזרים למתווכות, ממשיכים לעבור על ההערות המשמעותיות שלנו לתגובות שלהם. והן אומרות לנו אחרי יומיים, "תראו, האמת שכרגע אין איך להתקדם, אנחנו תקועים. שכל אחד יחזור הביתה".

עם איזו מחשבה חוזרים הביתה?

עם תחושה קשה. תחושה כזו של איך עוברים את הקיר הזה, זה קצת.. תחושה ציורית שעברה בראש, שזה כמו שיש את התוכנית "נינג'ה ישראל", שצריך לטפס על הקיר, אתה רץ, רץ, רץ ולא הצלחת לתפוס את הקיר. צריך לחזור אחורה. ואז אתה חושב איך מתקדמים.

אז כמה פעמים להערכתך היינו בנקודה קרובה לעסקה?

בעיניי היו שני חלונות של הזדמנויות לעסקה. היה את אותו חלון של חודש מרץ, והיה את החלון של חודש יוני.

זאת אומרת, אתה אומר שבארבעת החודשים האלה החמצנו שתי הזדמנויות משמעותיות להסכם?

אמת.

אתה יכול להסביר לי איך זה נראה בפועל? למה זה לא קרה?

אנחנו בתחילת דצמבר מתחילים בעצם את המשא ומתן. בתחילת הדרך, חמאס בכלל אומר שהוא לא מוכן לקיים מו"מ תחת אש. ואז מתחיל המבצע בח'אן יונס, והלחץ גובר וחמאס אומר שהוא מוכן למשא ומתן, אבל רק תמורת סיום המלחמה. בצה"ל ממשיכים את המבצע בח'אן יונס, וחמאס אומר, "טוב בסדר, נקבל את המתווה התלת-שלבי". חמאס מוכן שהחיילות יצאו כבר בשלב א', סוגיה שאנחנו התעקשנו אליה והיא הישג משמעותי מאוד במו"מ. הוא אפילו מתפשר על כמות המחבלים שישוחררו. אבל כל סוגיית ציר נצרים, אנחנו רואים שהיא הדבר הקריטי עבור חמאס בשלב א'. ואנחנו כבר מפברואר מתחילים להגיד לדרג, גם הצבאי הבכיר וגם המדיני - לא נצליח לסגור את ההסכם בלי נסיגה מציר נצרים. מגיעים לסוף חודש מרץ, הדרג הצבאי והמדיני משתכנע שאכן זה מחיר שנצטרך לשלם עבור שלב א'.

התחלתם בדצמבר, וזה לוקח עד מרץ?

אנחנו כבר מוכנים לסגת מציר נצרים, אבל חמאס בשלב הזה מקשיח את עמדותיו, מתעקש שוב על סיום המלחמה ובעצם חלון הזמן הזה של פברואר-מרץ, של המבצע בח'אן יונס, נסגר.

מה שהיה נדרש בפברואר כדי להגיע להסכם בעניין ציר נצרים, זה מה שנתנו בסוף בינואר, שנה אחר כך?

על ציר נצרים - כן.

ובהזדמנות השנייה של הקיץ, שדיברת עליה, אתה גם עם אותה תחושת ביטחון שמדובר בדיון ענייני?

בואי נגיד שבקיץ אני צריך יותר להתאמץ כדי לנתק את עצמי מהאפשרות שיש מרכיבים לא ענייניים בדיון.

זו דרך זהירה שלך לומר שאתה מזהה שיקולים פוליטיים?

לא רק שיקולים פוליטיים, גם מהסתכלות עניינית עליהם, לא חשבתי שציר פידלפי הוא כל כך חשוב שנכון בגללו לפספס את חלון ההזדמנויות הזה. אבל אנשים אחרים, כולל אנשי מקצוע בתחום הזה, חשבו אחרת. לכן, הדרך היחידה שלי להשפיע היא לנסות להתמודד עם הדיון הענייני ולמצוא אולי חלופות לשהייה בציר פילדלפי.

אתה אומר שכל פעם שבאתם עם חלופה וחשבתם שהיא פותרת את הבעיה, גם היא נדחתה. זה נכון לתאר זאת ככה?

נכון. ואז מה שאומר רה"מ הוא שהסוגיה של ציר פילדלפי היא סוגיה מדינית-אסטרגית ולא רק צבאית, וההערכה שלו היא שחמאס כן יתגמש.

אבל אתם לא דופקים על השולחן?

אומרים את הדברים. אני חושב ששר הביטחון דאז גלנט אמר את זה וגם ניצן אלון, שיש לנו חלון הזדמנויות מוגבל להגיע עכשיו להסכם, ואם לא ננצל אותו ייקחו חודשים עד לחלון הזדמנויות נוסף.

וכשאתם אומרים את זה בחדר?

אומרים לנו "לא אתם תראו, אם ננהל משא ומתן קשוח - זה יסתדר".

ומה קרה בפועל?

בפועל, חלון ההזדמנויות הזה התפוגג.

כלומר, חמאס לא התגמש.

לא התגמש. חמאס כן התגמש במידה מסוימת לקראת העסקה הנוכחית.

רה"מ אומר לכם שאתם לא יודעים לנהל מו"מ?

היו אמירות כאלה בחדר לאורך הזמן אבל אני...

האמירה "רופסים" זה משהו ששמעת בחדר?

היא אמירה שנאמרה, אבל אני....

איך זה בחדר כשואמרים לך את זה?

הדיון בנושא החטופים והמו"מ הוא דיון מאוד שכלתני, אבל גם כולם מגיעים אליו עם אמוציות והעסקה הזאת ששמים אותה על השולחן היא עסקה קשה לעיכול. בהיבט הזה, לא רואה את זה כאיזו אמירה אישית. היא יותר אמירה של תסכול מאשר אמירה עלינו.

כשרה"מ אומר "אני עושה הכול כדי להחזיר את החטופים", אתה חושב מה?

אני אומר לעצמי אנחנו לא עשים פה הכול כדי להחזיר אותם כמה שיותר מהר.

מה זה אומר הכול? מה היינו יכולים לעשות אחרת?

אפשר היה להגיע להסכם ביולי, שאנחנו לא אוהבים אותו, אבל הזמן כל כך יקר שנכון עכשיו להגיע לדוחא או לקהיר ולהתיישב למשא ומתן על הפערים שנותרו בין הגרסאות ולא למשוך לפרשנות מחמירה יותר. את זה לא עשינו. המתווכות אומרות, "אין כרגע איך להתקדם". 30 באוגוסט, אנחנו חוזרים בטיסה באמצע הלילה לארץ בתחושה של, הנה אנחנו מחמיצים את החלון הזה, וקמים למוחרת ולאורך היו מתחילים לשמוע על הגילוי של ששת החטופים שנרצחו כמה ימים קודם לכן ברפיח. אתה אומר הנה המחיר. מאוד מאוד מוחשי, מאוד כואב.

יש מחשבה לשים את המפתחות וללכת? בסופו של דבר, באוקטובר אתה כן אומר "עד כאן".

נכון. בסוף מול המצפון שלי הרגשתי שזה הזמן הנכון לזוז הצידה.

יש הרבה מאוד שאלות לגבי העסקה הנוכחית. אומרות המשפחות ובצדק - זו רשימת שינדלר. כי כל החטופים במצב הומניטרי היום.

זה ברור שבשלב הזה, שנה ומשהו מאז החטיפה, כולם במצב קשה וכולם במצב הומניטרי. ובכל זאת נדרשנו, כדי להביא את שלב א' לכדי מימוש, לבחור. ישב על זה צוות מקצועי שכלל את כל הגורמים הרלוונטיים כולל רופאים, בניסיון להבין מי בסיכון הגבוה ביותר לחייו. קיבלנו את ההחלטה. אני רק יכול להגיד שההחלטה התקבלה בידי דרג מקצועי בלבד משיקוליים מקצועיים בלבד.

יש משפחות שאפילו תהו אם יקיריהן לא ברשימה בשל ההתבטאויות שלהן בתקשורת.

הרשימה נקבעה אך ורק בידי הצוות המקצועי ואף אחד לא התערב בה.

ושיקולים כמו דרכון זר - אמריקני או רוסי?

לא נכנסה שום מעורבות אחרת, נטו הסתכלות על מצבם.

ההפגנות של משפחות החטופים - מה השפעה של זה על המשא ומתן?

אני לא מכיר עדות לכך שזה השפיע ישירות על עמדות חמאס.

יש חטופים שואמרים שזה מה שהחזיק אותם במנהרות.

לכן זה בעיניי שיקול משמעותי , שיקול מכריע אפילו.

הדרישה להחזיר אותם בכל מחיר - האם זה העלה את המחיר לתפיסתך?

אני לא זיהיתי מצב שבו המחיר שחמאס רצה עלה בהקשר להפגנות. מה שפגע במו"מ מהצד שלנו זה המקומות שבהם לא הצלחנו להביא את המו"מ ואת העמדות שלנו בסנכרון טוב עם הלחץ הצבאי לכדי הסכם.

בלי קשר למחאה.

בלי קשר למחאה.

רה"מ אומר שוב ושוב - "מה צוות המו"מ רוצה ממני?", גם ביידן ובלינקן אמרו בכל הזדמנות שמי שתוקע את המו"מ הוא חמאס ולא ישראל.

קודם כל צריך להגיד בצורה מאוד ברורה - חמאס אשם, אשם ב-7 באוקטובר, ואכן היו גם לחמאס הזדמנויות שבהן יכל להגיד "כן" ולהגיע להסכם על דברים שבראייתנו היו נראים שהם סבירים. בנוסף, העובדה שחמאס מקשיח עמדות כשהוא רואה פערים בין האמריקנים לישראלים, ותביני שמה שהאמריקנים ניסו לעשות זה להפעיל לחץ על חמאס.

יש עוד טענה של רה"מ, שאמר השבוע בכנסת "אם הייתי מקשיב לכם ועושה את העסקה קודם לכן, לא היינו מחסלים את נסראללה ואת סינוואר ולא היינו פוגעים אנושות בציר האיראני. טוב שחיכינו, המצב האסטרטגי של ישראל עכשיו טוב לאין שיעור משהיה בקיץ".

יכול להיות שזה נכון, אבל במחיר כבד לחטופים מצד אחד, ומצד שני אני חושב שגם אם הייתה הפסקת אש, יכול להיות שאפילו היה אפשר להסיט יותר כוחות ללבנון ולפעול אחרת בלבנון. אז "מה היה קורה אילו" אני באמת לא יודע. בסוף מה שאני יודע זה שהמחיר הזמן פה, שעון החטופים הוא שעון אחר. להם אין זמן וכל יום עבורם הוא נצח.

העובדה שעד לרגע זה רה"מ לא נתן אור ירוק להתחיל לנהל את המו"מ על שלב ב'?

אני לא רגוע.

למה?

כי אני לא רואה אמירות ברורות ששמות את הדחיפות של החזרת החטופים בצורה ברורה. זה הקמה של צוות מו"מ, עם מנדט בצורה ברורה. בסוף כדי להוציא את יתרת החטופים נצטרך לעשות פשרות כואבות. זה הימור קיצוני לחשוב שחמאס יסכים לתת לנו את כל החטופים. צריך לחשוב טוב על מה מתעקשים עכשיו ומה יכול לחכות לאחר כך. בואו נחזיר את האחים והאחיות שלנו הביתה, יש לנו עוד מלחמה ארוכה עם חמאס של שנים קדימה.

לסיום, אתה מאמין שנצליח להחזיר את כולם?

מקווה מאוד שכן.

מקווה.

כן.

יהיו עוד רון ארדים? יהיו משפחות של יוכלו לשים נקודה בסוף הסיוט הזה?

אני מקווה מאוד שלא. יש את הכלים לנסות להביא את כולם.

תת-אלוף במילאים ד"ר סטר, תודה רבה לך על הריאיון הזה.

תודה דנה.

תגובת לשכת ראש הממשלה: "טענותיו של סתר שניתן היה להגיע להסכם מוקדם יותר, משוללות כל יסוד עובדתי. כפי שהעידו פעם אחר פעם כל בכירי הממשל האמריקני, חמאס סירב במשך חודשים ארוכים לנהל משא-ומתן והוא היה הגורם היחיד שהיווה מכשול לעסקה. עד ההסכם הנוכחי, חמאס הסכים בשלב א׳ לשחרר 14-12 חטופים חיים, ודרש נסיגה ישראלית מעזה והתחייבות ישראלית לסיום המלחמה שאינה תלויה במשא-ומתן - דרישות שראש הממשלה נתניהו התנגד להן בתוקף".

עוד נמסרר משלכת רה"מ כי "נתניהו התעקש להכפיל את מספר החטופים החיים שחוזרים בשלב א', התנגד שצה"ל ייסוג מפילדלפי ומהפרימטר, ועמד על כך שישראל לא תתחייב בכל תנאי לסיום המלחמה. זאת בשעה שסתר וגורמים אחרים בצוות המשא-ומתן טענו כי לא ניתן יהיה להגיע להסכם אם ראש הממשלה יתעקש על עמדות חיוניות אלה. אם ראש הממשלה לא היה מתעקש, לפחות מחצית מהחטופים החיים לא היו משוחררים לחופשי בשלב א'".
https://www.mako.co.il/news-diplomatic/2025_q1/Article-c209c2d9ff90591027.htm

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה         (ניהול: למבזק)        
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד

האשכול     מחבר     תאריך כתיבה     מספר  
  לפתוח את שערי הגהינום! etayle 15.02.25 23:10 1
     לפתוח עכשיו שמאלני שמרן 15.02.25 23:18 14
         כבר לפי הכותרת יודע לזהות מי המעלים הרגילים של בבל''ת וחירטוטי השמאל. next. ERKA 15.02.25 23:35 33
             הפלא הוא איך מציבים אדם כזה במשלחת המו''מ ואיך אינו מוכנסלחקירת שב''כ בשל הדלפות מגמתיות מהמו''מ? אה שכחתי לשמאל הכל מותר... דמו 16.02.25 06:18 61
                 י שהציב אותו במשלחת זה ביבי חמש חמש 16.02.25 07:24 67
                     למען הדיוק - מי שהציב אותו במשלחת היו הרצי הלוי וניצן אלון.... (לא שזה מנקה במשהו את נתניהו 🤐) הקרנף של סרטר 16.02.25 12:14 87
                         ושלא שתהיה אי הבנה - ההתגוללות היא אמנם על אורן סתר הכושל אבל האחריות היא על כל הצוות ה''יאיר לפידי'' הזה הקרנף של סרטר 16.02.25 12:25 88
                 כלכך נכון. אדם שמפר את אמון הממונים עליו, מגלה סודות מדינה ופוגע במדינה.הוא צריך לעמוד לדין ברבור שחור 16.02.25 08:37 72
                 ומי מראיינת אותו? מיכל 16.02.25 10:58 84
         כל צופי הערוץ הזה מאמינים לכל ציוץ שאחד מה״עיתונאים״ פולט Roy13 15.02.25 23:51 37
         +++ zoe 16.02.25 01:18 50
     איך פספסנו אם חמאס לא היה מעוניין ?!? נשימה עמוקה 16.02.25 02:29 55
         אם זה באמת מעניין אותך, מומלץ לצפות בראיון המלא באר שבעי 16.02.25 06:30 63
     הצחקת את ביבי, תזכיר לי הגבנו כבר לירי של הטיל בשבוע שעבר מעבר להורדת המשגר? ArieGadol 16.02.25 08:37 73
     בכיר אחר אמר שהכל שקר. רועיקו 16.02.25 13:44 92
  זה היה זריז... somebody 15.02.25 23:10 2
  יכלנו להיכנע לחמאס יותר. אסור לשכוח את המשוואה הבסיסית: עסקה=כניעה לטרור וחיזוק החמאס. אפשר לצדד בתועלת העסקה, אבל אסור לעוות את המציאות gardner 15.02.25 23:11 3
     בשביל מה יצאנו למלחמה הזו בכלל? לעצור אחרי שבוע לסיים אותה ולהביא חטופים? מה מדברים רק על חטופים?מה יקרה הרואה 15.02.25 23:33 30
         אם נסיים את המלחמה בלי שחמאס מושמד נהיה בסכנה קיומית ממליארד וחצי מוסלמים שמחכים להשמיד אותנו. חייבים להעביר את המסר שמי שטבח בנו - מושמד gardner 15.02.25 23:36 34
             ואם חמאס יושמד אין ארגוני טרור אחרים ? -עד מתי- 16.02.25 00:25 41
                 אם תפסת גנב, תשחרר אותו כי יש עוד גנבים? לא, אתה תעניש אותו בחומרה רבה, וכך תרתיע את מי שחושב לגנוב ממך שלא יחשוב אפילו לעשות את זה gardner 16.02.25 00:31 42
                     בכלא אי אפשר לחסל אותם בחוץ כן.. לשבת בכלא לא מרתיע אותם -עד מתי- 16.02.25 00:59 46
                         אתה מדבר שטויות gardner 16.02.25 01:09 47
                         אובדן שלטון ואובדן אדמה מרתיע ועוד איך השפוי האחרון 16.02.25 12:45 89
                             האזרחים רוצים אותם אז אובדן שלטון לא יהיה.. במקרה הטוב יקימו ממשלת טכנוקרטים בכאילו כשחמאס שולט מאחראי הקלעים כמו בלבנון -עד מתי- 16.02.25 12:51 90
                 על אותה דרך: ואם החטופים חלילה ימותו?אין אנשים אחרים? איזו מין גחעה משונה? אז למה יצאנו למלחמה? הרואה 16.02.25 08:40 74
                     יצאנו כדי להחליש את אויבנו כדי לשחרר את החטופים וכדי לנקום -עד מתי- 16.02.25 08:44 75
                         רק לא לומר כדי למנוע את ה7 באוק' הבא. אינני יודע מי אתה? שמאלן אוהד חמאס או החמאס בעצמו rabi jakob 16.02.25 10:45 82
                             שאולוהים ישלח לך רפואת הנפש אם זה מה שהבנת ופרשת מדברי -עד מתי- 16.02.25 10:46 83
  הזוי , אדון סתר חשב שלא ניתן להגיע להסכם אם נתניהו ימשיך לעמוד על הדרישות הכי חשובות Braveheart 15.02.25 23:12 4
  ''אפשר היה להגיע להסכם ביולי, שאנחנו לא אוהבים אותו, אבל הזמן כל כך יקר''...משפט שמסכם את כל הכתבה הזו. אין לנו את הפריוולגיה להכנע לנאצים. Spook 15.02.25 23:12 5
     אפשר היה גם ב-8/10/23 אם היינו מפנים את תל-אביב וירושלים. בשישי_לשישי 15.02.25 23:24 19
  מאקו me אני 15.02.25 23:12 6
  מה זה המגילה הזאת ? מישהו יכול לתמצת ולכתוב ב 4 שורות מה הסיפור? שלאפשטונדה 15.02.25 23:13 7
     רוצה לרל'ב את האווירה,ביוני חיזבאללה וחמאס היו נשארים בשיא כוחם ובשילטון, raceway 15.02.25 23:15 9
     טמבל גדול זה, לא שווה יחס, איך אדם כזה מנהל משא ומתן etayle 15.02.25 23:34 32
  ערוץ אל ג'זירה בעברית. קונדור 15.02.25 23:13 8
  המשך זה אני 15.02.25 23:15 10
  עוד אדיוט פוגי 15.02.25 23:16 11
  אני יודע שהרבה יתעצבנו על האידיוט הזה, אבל אני בוחר להתעצבן על מי שבחר בו לנהל מו''מ. Prodigy 15.02.25 23:16 12
     ++1000 כל מילה totoloto 15.02.25 23:17 13
     +1000 LCH 15.02.25 23:25 21
     בול Israeli 15.02.25 23:27 24
     אלוף gabe 15.02.25 23:28 26
     +++ OffTheRecord 16.02.25 00:38 43
         שוב חוזרים על שקר המינויים Sparrow 16.02.25 06:05 60
     כל כך נכון! סקופ השנה 16.02.25 00:50 44
     אכן.אבל למה זה קורה שוב ושוב. שמש בגבעון1 16.02.25 02:10 53
     +מליון בחלם 16.02.25 07:34 68
     נוטה להסכים, השאלה מה יכולת הבחירה של המחליטים, הרי לקח לו שנים להגיע לתפקיד הזה boynet 16.02.25 08:47 76
  תגובת ראש הממשלה (למי שלא גלל עד הסוף) פרה אדומה 15.02.25 23:22 15
     תגובת רה''מ רק מעצימה את השאלה .למה מראש לקחת כזה ולמה לא מעיפים אותו מייד??? שמש בגבעון1 16.02.25 02:12 54
  קשקש אריסטו 15.02.25 23:22 16
  גם אם כל מילה שהד''ר הזה כתב מדוייקת קישקשתא 15.02.25 23:23 17
     אבל השב''כ עסוק בחקר דברים אחרים. פרה אדומה 15.02.25 23:26 22
  הכותרת נותנת תחושה שפספסנו באשמתנו, אקסל 15.02.25 23:24 18
  אזהרת מאקו. מקהלת רל''ב קרידו 2 15.02.25 23:24 20
  איתו ועם ניצן אלון ובר מדובר על צוות מתן ומתן Klipper 15.02.25 23:27 23
  איך במדינה דמוקרטית מתאפשר דבר כזה ששליח מטעם הממשלה לנהל מו''מ יוצא נגד הממשלה? אם לא מתאים לו שיתפטר? ואם הוא לא מתפטר למה לא מעיפים אותו עבד לעם קדוש 15.02.25 23:27 25
     הוא התפטר לפני 4 חודשים פלאיו פנדרסון 16.02.25 00:05 38
  שיחק מחצית ראשונה בהפועל ובמחצית השניה הפך ליועץ של מכבי דוד 15.02.25 23:29 27
  נא לדייק הלשעבר אומר כך היו שתי הזדמנויות שבו יכולנו להרים ידיים להכנע ולקבל במחיר של לוותר על מלחמה לנצח . והוא בעצמו גם מודה שהחמאס לא רצה פשטות 15.02.25 23:30 28
     ברור. אבל אנשים קוראים רק את הכותרת Naf869 16.02.25 01:11 48
  הבחור נשמע רציני וזאת בדיוק הבעיה DEKEL 15.02.25 23:33 29
     מעניין שזה רק פה, במדינות אחרות יש מומחים אמיתיים למו''מ מידיעה boynet 16.02.25 08:49 77
  אם כך היה אפשר להגיע להסכם ב 8/10… kitzz 15.02.25 23:33 31
  פח אשפה מדמחיסט 15.02.25 23:37 35
  אז ביידן ובלינקן שקרנים? BLACKPANTHERE 15.02.25 23:44 36
  לכו לעזאזל כנועים רופסים לא ברור איך הגיעו לתפקידים כה בכירים Ron 16.02.25 00:14 39
  פספסנו את הניצחון האחרון שבעם 16.02.25 00:21 40
  מותר לו להגיד את כל זה חודשים בודדים אחרי שלקח חלק פעיל במשא ומתן? אישקריות 16.02.25 00:53 45
  הנה מתחיל הלחץ התודעתי _מכבי_ 16.02.25 01:15 49
  ממתי הערך הבסיסי שלנו של לא משאירים פצועים בשטח בכל מחיר התחלף ל הראליסט 16.02.25 01:26 51
     כי פעם ה''בכל מחיר'' הכוונה במחיר הייתה מחיר החיילים שמוכנים לסכן את עצמם כדי לבצע את החילוץ boynet 16.02.25 08:51 78
  אם קראתם עד פה שופי 16.02.25 01:57 52
  אני מאמינה לבכיר . Tzyonit 16.02.25 02:39 56
     ובידן ובלינקן שיקרו? כשאמרו שחמאס הוא הגורם הבעייתי שלא היה מוכן לחתום ולא ביבי אריה 16.02.25 03:48 57
  בכל מדינה בעולם, פטפטן כזה היה עף על טיל ומשלם ביוקר על הדלפת מידע. אבל דין אחר לשמאל.... dudi_du2 16.02.25 05:26 58
  בקיצור, עוד שמאלן שמקדם כניעה מוחלטת עוף החול 16.02.25 05:51 59
     כמו כל יתר המטומטמים בשמאל. מבט צלול 16.02.25 08:35 71
  כמה שממשל ביידן היה עוין לנו, הם אמרו שכל השיחות נכשלו בגלל חמאס eytank 16.02.25 06:24 62
  יכולנו להיכנע יותר PWarrior 16.02.25 07:11 64
  פשוט דפוקים לגמרי bennyb 16.02.25 07:15 65
  גם הוא בכל הראיון לא אומר שהיי ה עיסקה אחת עד כה שחמאס הסכים לה. כל הייתר רעש אמת_ושלום 16.02.25 07:21 66
  דיי נו זה הזיה, הבנאדם אומר שהתחילו את המשא ומתן בדצמבר, ובפברואר השתכנעו שצריך לפנות את נצרים בשלב א' ואז במרץ הדרג המדיני השתכנע וחמאס איציק2 16.02.25 08:02 69
  צוות המו''מ כולל האיש סתר נכשל כישלון חרוץ לכל אורך תקופת המו''מ בגלל שלא זיהה נכון את מטרות החמאס מבט צלול 16.02.25 08:34 70
  מכרנו את המדינה בשביל החטופים. נמר צפוני 16.02.25 08:56 79
  יש מצב שהוא זה שהדליף מתוך דיוני המו''מ כדי להכשיל הסכם דעת יחיד 16.02.25 09:01 80
  הבאת עסקה גרועה, תתבייש ותסתתר בבקשה. פיני 16.02.25 09:11 81
  בבל''ת ילדותי, מגוחך שאולי מתאים למטומטמים. טוד לינקס 16.02.25 11:05 85
  ראיתי ולא קניתי Oxymoron 16.02.25 12:04 86
  תעמולת 12 נקסטטט הדובר 16.02.25 13:30 91

etayle לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 18.12.13
21105 הודעות, 99 מדרגים, 182 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:10   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  1. לפתוח את שערי הגהינום!  
בתגובה להודעה מספר 0

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
שמאלני שמרן לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 29.9.24
1727 הודעות, 17 מדרגים, 26 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:18   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  14. לפתוח עכשיו  
בתגובה להודעה מספר 1

פתי מי שמאמין שהיה אפשר לעשות קודם עסקה בתנאים אלו

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
ERKA
חבר מתאריך 12.1.21
1453 הודעות
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:35   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  33. כבר לפי הכותרת יודע לזהות מי המעלים הרגילים של בבל''ת וחירטוטי השמאל. next.  
בתגובה להודעה מספר 14

דמו לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 17.2.19
16261 הודעות, 56 מדרגים, 97 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    06:18   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  61. הפלא הוא איך מציבים אדם כזה במשלחת המו''מ ואיך אינו מוכנסלחקירת שב''כ בשל הדלפות מגמתיות מהמו''מ? אה שכחתי לשמאל הכל מותר...  
בתגובה להודעה מספר 33

חמש חמש לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 26.11.20
9425 הודעות, 39 מדרגים, 68 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    07:24   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  67. י שהציב אותו במשלחת זה ביבי  
בתגובה להודעה מספר 61

כן, גם ביבי הוא שמאל.

הקרנף של סרטר לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 20.6.19
15073 הודעות, 236 מדרגים, 437 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    12:14   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  87. למען הדיוק - מי שהציב אותו במשלחת היו הרצי הלוי וניצן אלון.... (לא שזה מנקה במשהו את נתניהו 🤐)  
בתגובה להודעה מספר 67

אורן סתר הוא סגנו של ניצן אלון (מינוי הרבה יותר הזוי אם כבר בוחנים את השאלה מי צריך להיות נציג צה"ל בצוות)...

על פניו אם תחזרו חזרה לכל הדיווחים האינטרסנטים שיצאו לתקשורת לגבי מהלך הדיונים עם נציגי חמאס - סבירות גבוהה להניח שהמדליף הראשי שפימפם כותרות לטובת האינטרס החמאסי היה אותו אורן סתר.
שורה שלמה של כותרות הזויות שמאשימות את ישראל ומחזקות את סינואר ונציגיו.

הבחור נמצא בצוות כי צה"ל מינה אותו לשם (צה"ל במקרה הזה הם הרצי ואלון עם תמיכה של גלנט) אבל אם למרות כל המקלות של אותו אורן סתר בתהליך המו"מ עדיין נתניהו לא דפק על השולחן ודרש לשלוח אותו הביתה (רצוי עם כל הצוות הכושל שסביבו) - אז האחריות היא לחלוטין על נתניהו.

הקרנף של סרטר לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 20.6.19
15073 הודעות, 236 מדרגים, 437 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    12:25   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  88. ושלא שתהיה אי הבנה - ההתגוללות היא אמנם על אורן סתר הכושל אבל האחריות היא על כל הצוות ה''יאיר לפידי'' הזה  
בתגובה להודעה מספר 87

האשכול אמנם עוסק בחבר צוות אחד...

אבל בפועל הוא משקף את הלך הרוח של צוות המשא ומתן כולו.

ובהינתן התמונה העגומה הזו של משלחת שמנסה לוותר בכל מחיר - זה אכן רק על הידיים של נתניהו גם אם לא מינה ישירות את הכושל הספציפי נשוא האשכול.

ברבור שחור לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 4.3.21
5168 הודעות, 15 מדרגים, 29 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    08:37   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  72. כלכך נכון. אדם שמפר את אמון הממונים עליו, מגלה סודות מדינה ופוגע במדינה.הוא צריך לעמוד לדין  
בתגובה להודעה מספר 61

מיכל לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 31.12.08
10379 הודעות, 55 מדרגים, 102 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    10:58   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  84. ומי מראיינת אותו?  
בתגובה להודעה מספר 61

Roy13 לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 2.4.12
3272 הודעות, 25 מדרגים, 18 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:51   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  37. כל צופי הערוץ הזה מאמינים לכל ציוץ שאחד מה״עיתונאים״ פולט  
בתגובה להודעה מספר 14

ואחר כך מזמרים אותו במקהלה

zoe לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 4.2.09
699 הודעות, 6 מדרגים, 12 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    01:18   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  50. +++  
בתגובה להודעה מספר 14

נשימה עמוקה לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 14.2.24
712 הודעות, 2 מדרגים, 4 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    02:29   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  55. איך פספסנו אם חמאס לא היה מעוניין ?!?  
בתגובה להודעה מספר 1

באר שבעי לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 23.6.13
33507 הודעות, 108 מדרגים, 191 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    06:30   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  63. אם זה באמת מעניין אותך, מומלץ לצפות בראיון המלא  
בתגובה להודעה מספר 55

הוא מעניין מאוד ומתייחסים שם גם לשאלה הזו

ArieGadol
חבר מתאריך 3.5.23
5319 הודעות, 22 מדרגים, 0 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    08:37   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  73. הצחקת את ביבי, תזכיר לי הגבנו כבר לירי של הטיל בשבוע שעבר מעבר להורדת המשגר?  
בתגובה להודעה מספר 1

מבחינת ביבי אנחנו ב6.10

רועיקו לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 17.2.15
13767 הודעות, 65 מדרגים, 45 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    13:44   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  92. בכיר אחר אמר שהכל שקר.  
בתגובה להודעה מספר 1

somebody לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 29.3.15
36699 הודעות, 264 מדרגים, 513 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:10   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  2. זה היה זריז...  
בתגובה להודעה מספר 0

gardner לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 29.7.14
20707 הודעות, 88 מדרגים, 165 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:11   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  3. יכלנו להיכנע לחמאס יותר. אסור לשכוח את המשוואה הבסיסית: עסקה=כניעה לטרור וחיזוק החמאס. אפשר לצדד בתועלת העסקה, אבל אסור לעוות את המציאות  
בתגובה להודעה מספר 0

כל עסקה מזמינה יותר חטיפות ומשדרת לחמאס שחטיפת יהודים היא הדרך הטובה ביותר לנצח את מדינת ישראל.

הרואה לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 19.8.14
20256 הודעות, 69 מדרגים, 38 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:33   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  30. בשביל מה יצאנו למלחמה הזו בכלל? לעצור אחרי שבוע לסיים אותה ולהביא חטופים? מה מדברים רק על חטופים?מה יקרה  
בתגובה להודעה מספר 3

לילדיו של סתר ושל דנה ושל זנה אם לא נכריע את החמאס? רק עניין החטופים על הפרק?שכחנו הכל?מהבוקר עד הערב דנים רק בחטופים ובתנאים ובכך דווקא מרחיקים את שחרורם כי חמאס מקשיב ויודע מה המחיר שאנחנו מוכנים לשלם,הכל בעצם,ושאנחנו בעזרת מומחים כאלו ותקשורת מהארורות שנוצרו אי פעם ,יורדים על הברכיים .הם יוצרים שוב תדמית של עם רופס,פציפיסטי שמפחד להתמודד ולקחת סיכונים.חטופים,חטופים...די כבר .תשאפו לגמור עם החמאס הזה.

חבר מתאריך 29.7.14
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:36   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  34. אם נסיים את המלחמה בלי שחמאס מושמד נהיה בסכנה קיומית ממליארד וחצי מוסלמים שמחכים להשמיד אותנו. חייבים להעביר את המסר שמי שטבח בנו - מושמד  
בתגובה להודעה מספר 30

-עד מתי- לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 5.11.20
25974 הודעות, 58 מדרגים, 2 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    00:25   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  41. ואם חמאס יושמד אין ארגוני טרור אחרים ?  
בתגובה להודעה מספר 34

חבר מתאריך 29.7.14
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    00:31   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  42. אם תפסת גנב, תשחרר אותו כי יש עוד גנבים? לא, אתה תעניש אותו בחומרה רבה, וכך תרתיע את מי שחושב לגנוב ממך שלא יחשוב אפילו לעשות את זה  
בתגובה להודעה מספר 41

אם הוא ידע שזה הדבר האחרון שהוא יעשה בחיים, הוא לא יעשה זאת. אם זה לא יהיה ברור, והוא יחשוב שיש סיכוי שהוא יצליח ושווה לו לנסות, אתה תרדוף כל הזמן אחרי הגנבים.

חבר מתאריך 5.11.20
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    00:59   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  46. בכלא אי אפשר לחסל אותם בחוץ כן.. לשבת בכלא לא מרתיע אותם  
בתגובה להודעה מספר 42

חבר מתאריך 29.7.14
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    01:09   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  47. אתה מדבר שטויות  
בתגובה להודעה מספר 46

השפוי האחרון לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 14.10.22
14903 הודעות, 90 מדרגים, 131 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    12:45   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  89. אובדן שלטון ואובדן אדמה מרתיע ועוד איך  
בתגובה להודעה מספר 46

אסור לחמאס לשלוט יותר בעזה וישראל חייבת לגבות מחיר בשטח מעזה

חבר מתאריך 5.11.20
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    12:51   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  90. האזרחים רוצים אותם אז אובדן שלטון לא יהיה.. במקרה הטוב יקימו ממשלת טכנוקרטים בכאילו כשחמאס שולט מאחראי הקלעים כמו בלבנון  
בתגובה להודעה מספר 89

הרואה לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 19.8.14
20256 הודעות, 69 מדרגים, 38 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    08:40   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  74. על אותה דרך: ואם החטופים חלילה ימותו?אין אנשים אחרים? איזו מין גחעה משונה? אז למה יצאנו למלחמה?  
בתגובה להודעה מספר 41

חבר מתאריך 5.11.20
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    08:44   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  75. יצאנו כדי להחליש את אויבנו כדי לשחרר את החטופים וכדי לנקום  
בתגובה להודעה מספר 74

rabi jakob לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 31.12.12
5117 הודעות, 41 מדרגים, 74 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    10:45   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  82. רק לא לומר כדי למנוע את ה7 באוק' הבא. אינני יודע מי אתה? שמאלן אוהד חמאס או החמאס בעצמו  
בתגובה להודעה מספר 75

יש שמאלנים שאצלם החמאס או כל הלוחמים הפלסטינים נגדנו הם לוחמי החופש
ובאותו נשימה שהם חושבים ככה הם מפרשנים לנו מה כדאי לנו לעשות במלחמה עיין ערך עיתון הארץ

חבר מתאריך 5.11.20
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    10:46   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  83. שאולוהים ישלח לך רפואת הנפש אם זה מה שהבנת ופרשת מדברי  
בתגובה להודעה מספר 82

Braveheart
חבר מתאריך 14.10.16
58816 הודעות
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:12   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  4. הזוי , אדון סתר חשב שלא ניתן להגיע להסכם אם נתניהו ימשיך לעמוד על הדרישות הכי חשובות  
בתגובה להודעה מספר 0

ועובדה שבזכות ההתעקשות של נתניהו דווקא כן הצלחנו ,
גם לא נסוגנו מפילדלפי ומהפרימטר, גם קיבלנו יותר חטופים (שלב א) .
בניגוד גמור לאדון סתר וחבריו הכושלים בפיקוד הצבא.

הכי עצוב שהאיש עושה מסחרה ומעוות את המציאות ועוד ביום שבו קיבלנו עוד חטופים חיים.
בושה.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

"ההפגנות של משפחות החטופים - מה השפעה של זה על המשא ומתן?

אני לא מכיר עדות לכך שזה השפיע ישירות על עמדות חמאס.

מסכם את הניתוק של האיש הזה.

Spook לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 9.12.12
48572 הודעות, 203 מדרגים, 381 נקודות.  ראה משוב
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  5. ''אפשר היה להגיע להסכם ביולי, שאנחנו לא אוהבים אותו, אבל הזמן כל כך יקר''...משפט שמסכם את כל הכתבה הזו. אין לנו את הפריוולגיה להכנע לנאצים.  
בתגובה להודעה מספר 0

כל אידיוט יכול להגיע להסכם שהצד שלו לא יאהב אותו. המטרה היא להביא להסכם שהצד שלו יסכים איתו, בעיקר אחרי שנה וחצי של מלחמה.

בשישי_לשישי לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 6.6.22
8120 הודעות, 33 מדרגים, 64 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:24   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  19. אפשר היה גם ב-8/10/23 אם היינו מפנים את תל-אביב וירושלים.  
בתגובה להודעה מספר 5

''אפשר היה להגיע להסכם ביולי, שאנחנו לא אוהבים אותו ...''

me אני לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 1.4.12
55414 הודעות, 496 מדרגים, 983 נקודות.  ראה משוב
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  6. מאקו  
בתגובה להודעה מספר 0

שלאפשטונדה לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 4.9.24
1956 הודעות, 9 מדרגים, 18 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:13   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  7. מה זה המגילה הזאת ? מישהו יכול לתמצת ולכתוב ב 4 שורות מה הסיפור?  
בתגובה להודעה מספר 0

.

raceway לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 13.10.14
42714 הודעות, 331 מדרגים, 628 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:15   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  9. רוצה לרל'ב את האווירה,ביוני חיזבאללה וחמאס היו נשארים בשיא כוחם ובשילטון,  
בתגובה להודעה מספר 7

etayle לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 18.12.13
21105 הודעות, 99 מדרגים, 182 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:34   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  32. טמבל גדול זה, לא שווה יחס, איך אדם כזה מנהל משא ומתן  
בתגובה להודעה מספר 7

לא הייתי נותן לו לקנות בימבה

קונדור לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 12.4.10
14762 הודעות, 97 מדרגים, 162 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:13   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  8. ערוץ אל ג'זירה בעברית.  
בתגובה להודעה מספר 0

זה אני לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 1.12.17
12397 הודעות, 33 מדרגים, 58 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:15   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  10. המשך  
בתגובה להודעה מספר 0

לחץ כאן לצפיה דרך טוויטר

פוגי לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 26.11.20
12227 הודעות, 26 מדרגים, 31 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:16   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  11. עוד אדיוט  
בתגובה להודעה מספר 0

שמקשקש את עצמו לדעת. מה הוא בכלל מתראיין? אין צנזורה? אין רגישות למשפחות? המשא ומתן נגמר? קשקשן חסר שכל

Prodigy לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 17.2.15
82288 הודעות, 290 מדרגים, 356 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:16   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  12. אני יודע שהרבה יתעצבנו על האידיוט הזה, אבל אני בוחר להתעצבן על מי שבחר בו לנהל מו''מ.  
בתגובה להודעה מספר 0

למה לשלוח אדם שמעוניין להיכנע בכל מחיר? מה ההיגיון?

totoloto לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 24.4.12
57042 הודעות, 315 מדרגים, 606 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:17   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  13. ++1000 כל מילה  
בתגובה להודעה מספר 12

LCH
חבר מתאריך 2.6.21
17929 הודעות
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:25   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  21. +1000  
בתגובה להודעה מספר 12

Israeli
חבר מתאריך 4.9.16
12725 הודעות
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:27   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  24. בול  
בתגובה להודעה מספר 12

ביבי משאיר תמשבצות ריקות
ואז יוצא נגדם

חלאס תאייש את התפקידים עם אנשים בעלי חזון משותף
ולא תופתע

gabe לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 15.11.12
3824 הודעות, 17 מדרגים, 33 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:28   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  26. אלוף  
בתגובה להודעה מספר 12

OffTheRecord לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 9.4.19
11611 הודעות, 29 מדרגים, 50 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    00:38   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  43. +++  
בתגובה להודעה מספר 12

זה מוטיב חוזר אצל ביבי - מנדלבליט, אלשיך, רמטכ"ל, ראש שב"כ ועכשיו זה.
איך אדם כל כך אינטליגנטי מקיף את עצמו בסביבה כל כך עויינת? ואולי זה בכוונה כדי שיהיה את מי להאשים
אז מה התוכנית, להיכשל מראש ולעבוד בתנאים בלתי אפשריים?
לא מבין אתזה.

Sparrow
חבר מתאריך 29.7.08
635 הודעות
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    06:05   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  60. שוב חוזרים על שקר המינויים  
בתגובה להודעה מספר 43

את מנדלבליט הביאו כמועמד יחיד בתרגיל של אילת שקד, למרות התנגדות הממשלה,
אלשיך הובא לאחר שמועמדים קודמים, ניפסלו בזה אחר זה ולמרות שהיה לו פוטנציאל, חצי שנה של עבודה עליו מטעם התיקשורת, הוא "התאפס" על מלא.
הרמטכ"ל וראש השב"כ, מונו על ידי הממשלה הקודמת, כאשר הרמטכ"ל מונה במחטף לא חוקי, שבוע לפני החלפת הממשלה. ביבי רצה את אייל זמיר ולא את הרצי הלוי

סקופ השנה לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 26.11.20
11404 הודעות, 34 מדרגים, 63 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    00:50   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  44. כל כך נכון!  
בתגובה להודעה מספר 12

שמש בגבעון1 לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 10.6.11
6786 הודעות, 47 מדרגים, 84 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    02:10   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  53. אכן.אבל למה זה קורה שוב ושוב.  
בתגובה להודעה מספר 12

זה באג או שיש משהו מאד בסיסי שאנחנו לא יודעים??

בחלם לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 2.4.12
29171 הודעות, 127 מדרגים, 215 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    07:34   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  68. +מליון  
בתגובה להודעה מספר 12

boynet לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 1.4.12
16683 הודעות, 56 מדרגים, 112 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    08:47   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  76. נוטה להסכים, השאלה מה יכולת הבחירה של המחליטים, הרי לקח לו שנים להגיע לתפקיד הזה  
בתגובה להודעה מספר 12

ומה היכולת לדעת איך הוא באמת יתנהג תחת לחץ פוליטי..
מעניין אם הוא עדיין בתפקיד

פרה אדומה לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 30.4.12
67048 הודעות, 388 מדרגים, 762 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:22   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  15. תגובת ראש הממשלה (למי שלא גלל עד הסוף)  
בתגובה להודעה מספר 0

https://rotter.net/forum/scoops1/888073.shtml

שמש בגבעון1 לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 10.6.11
6786 הודעות, 47 מדרגים, 84 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    02:12   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  54. תגובת רה''מ רק מעצימה את השאלה .למה מראש לקחת כזה ולמה לא מעיפים אותו מייד???  
בתגובה להודעה מספר 15

אריסטו לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 5.8.22
1657 הודעות, 2 מדרגים, 4 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:22   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  16. קשקש  
בתגובה להודעה מספר 0

היה אפשר להגיע לעיסקה גם ב 8.10. השאלה מה המחירים. גם היום כולם מבינים שאין פיתרון שהוא לא גרוע. הכל גרוע. השאלה מה הכי פחות גרוע. ולשמוע מה הכי פחות גרוע מדאיג שאלו ניהלו את המומ. בעיה

קישקשתא לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 19.12.13
1609 הודעות, 12 מדרגים, 23 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:23   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  17. גם אם כל מילה שהד''ר הזה כתב מדוייקת  
בתגובה להודעה מספר 0

הוא היה צריך להיכנס לצינוק להרבה זמן.

המו"מ והמצב מול חמאס הוא סוגייה אסטרטגית שנמצאת במרכז. הוא חבר בצוות המו"מ וחתום על סודיות שאסור לו להוציא מילה על מה שהוא יודע. האמירות הללו מחלישות את מדינת ישראל בנקודה אסטרטגית.

פרה אדומה לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 30.4.12
67048 הודעות, 388 מדרגים, 762 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:26   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  22. אבל השב''כ עסוק בחקר דברים אחרים.  
בתגובה להודעה מספר 17

אקסל
חבר מתאריך 10.11.24
37 הודעות
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  18. הכותרת נותנת תחושה שפספסנו באשמתנו,  
בתגובה להודעה מספר 0

בתוף הטקס אין זכר לזה.

קרידו 2 לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 26.11.19
13998 הודעות, 17 מדרגים, 34 נקודות.  ראה משוב
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  20. אזהרת מאקו. מקהלת רל''ב  
בתגובה להודעה מספר 0

Klipper לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 8.12.18
3501 הודעות, 11 מדרגים, 22 נקודות.  ראה משוב
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  23. איתו ועם ניצן אלון ובר מדובר על צוות מתן ומתן  
בתגובה להודעה מספר 0

עבד לעם קדוש לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 5.9.19
77118 הודעות, 274 מדרגים, 490 נקודות.  ראה משוב
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  25. איך במדינה דמוקרטית מתאפשר דבר כזה ששליח מטעם הממשלה לנהל מו''מ יוצא נגד הממשלה? אם לא מתאים לו שיתפטר? ואם הוא לא מתפטר למה לא מעיפים אותו  
בתגובה להודעה מספר 0

על טיל?

פלאיו פנדרסון לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 10.3.17
10809 הודעות, 83 מדרגים, 39 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    00:05   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  38. הוא התפטר לפני 4 חודשים  
בתגובה להודעה מספר 25

דוד
חבר מתאריך 4.4.02
16647 הודעות
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:29   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  27. שיחק מחצית ראשונה בהפועל ובמחצית השניה הפך ליועץ של מכבי  
בתגובה להודעה מספר 0

פשטות לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 16.10.15
20654 הודעות, 183 מדרגים, 320 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:30   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  28. נא לדייק הלשעבר אומר כך היו שתי הזדמנויות שבו יכולנו להרים ידיים להכנע ולקבל במחיר של לוותר על מלחמה לנצח . והוא בעצמו גם מודה שהחמאס לא רצה  
בתגובה להודעה מספר 0

הנדסת תודעה של אנשים עם ערכים מסויימים שמתאימים לאג’נדה שרוב המדינה לא חפצה בה.
כותרת מאטד מגמתית וגרועה כחלק מדה לגיטמיציה סדרתיץ ומכוערת

Naf869 לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 2.2.20
25808 הודעות, 61 מדרגים, 110 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    01:11   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  48. ברור. אבל אנשים קוראים רק את הכותרת  
בתגובה להודעה מספר 28

DEKEL לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 17.12.23
2508 הודעות, 12 מדרגים, 24 נקודות.  ראה משוב
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  29. הבחור נשמע רציני וזאת בדיוק הבעיה  
בתגובה להודעה מספר 0

את ישראל ייצגו במו"מ אנשים שמשדרים בצורה שקופה וחד משמעית שהדבר הכי חשוב למדינת ישראל זה החטופים. לא ביטחון תושבים, לא הסרת שלטון טרור, לא פירוז הרצועה מנשק, רק חטופים וכל השאר "אחר כך"-זה הדבר האחרון שאתה אמור לשדר במו"מ נגד ארגון טרור.

פה שורש הבעיה.

חבר מתאריך 1.4.12
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    08:49   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  77. מעניין שזה רק פה, במדינות אחרות יש מומחים אמיתיים למו''מ מידיעה  
בתגובה להודעה מספר 29

kitzz לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 7.5.07
126476 הודעות, 544 מדרגים, 1047 נקודות.  ראה משוב
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  31. אם כך היה אפשר להגיע להסכם ב 8/10…  
בתגובה להודעה מספר 0

להיכנע לחמאס יכולנו כבר בהתחלה והיינו חוסכים חייהם של מאות חיילים. קל.

מדמחיסט לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 20.11.18
23732 הודעות, 72 מדרגים, 127 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:37   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  35. פח אשפה  
בתגובה להודעה מספר 0

איך האנשים ההזויים האלה ייצגו אותנו במשא ומתן ?

BLACKPANTHERE לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 18.4.24
7273 הודעות, 18 מדרגים, 32 נקודות.  ראה משוב
יום שבת י''ז בשבט תשפ''ה    23:44   15.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  36. אז ביידן ובלינקן שקרנים?  
בתגובה להודעה מספר 0

Ron לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 29.4.13
12268 הודעות, 80 מדרגים, 147 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    00:14   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  39. לכו לעזאזל כנועים רופסים לא ברור איך הגיעו לתפקידים כה בכירים  
בתגובה להודעה מספר 0

ותראו מה יצא לנו

האחרון שבעם לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 24.11.16
2420 הודעות, 5 מדרגים, 10 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    00:21   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  40. פספסנו את הניצחון  
בתגובה להודעה מספר 0

עסקה בזיונית וכניעה מוחלטת תמיד אפשר לעשות זה לא הישג

אישקריות לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 16.5.21
787 הודעות, 1 מדרגים, 2 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    00:53   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  45. מותר לו להגיד את כל זה חודשים בודדים אחרי שלקח חלק פעיל במשא ומתן?  
בתגובה להודעה מספר 0

זה לא מצריך איזה בדיקה או משהו?
או שהבדיקות בשנים האחרונות נעשות לכיוון אחד בלבד?

_מכבי_ לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 20.7.14
13169 הודעות, 148 מדרגים, 291 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    01:15   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  49. הנה מתחיל הלחץ התודעתי  
בתגובה להודעה מספר 0

על שלב ב׳

פשוט חבורת מטורפים, מהנדסי תודעה. מוכנים למכור את העתיד בשביל להפיל את הממשלה הזאת.

אל תשלו את עצמכם, לא אכפת להם בכלל מהחטופים. אם לא הלחץ שלהם מזמן כבר רובם אם לא כולם היו בבית.

הראליסט
חבר מתאריך 31.12.23
676 הודעות
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    01:26   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  51. ממתי הערך הבסיסי שלנו של לא משאירים פצועים בשטח בכל מחיר התחלף ל  
בתגובה להודעה מספר 0

כמה שווה לנו לשלם בשביל חיי אזרחינו, נשים וילדים?

חבר מתאריך 1.4.12
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    08:51   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  78. כי פעם ה''בכל מחיר'' הכוונה במחיר הייתה מחיר החיילים שמוכנים לסכן את עצמם כדי לבצע את החילוץ  
בתגובה להודעה מספר 51

גם במבצע אנטבה היה דרישות לחוטפים אבל היינו מוכנים לשלם כל מחיר בשחרורם

שופי לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 14.12.21
3366 הודעות, 10 מדרגים, 8 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    01:57   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  52. אם קראתם עד פה  
בתגובה להודעה מספר 0

תורידו את המים

Tzyonit לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 2.3.20
883 הודעות, 2 מדרגים, 4 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    02:39   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  56. אני מאמינה לבכיר .  
בתגובה להודעה מספר 0

מילים כדורבנות!

אריה לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 19.12.16
1373 הודעות, 8 מדרגים, 12 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    03:48   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  57. ובידן ובלינקן שיקרו? כשאמרו שחמאס הוא הגורם הבעייתי שלא היה מוכן לחתום ולא ביבי  
בתגובה להודעה מספר 56

dudi_du2 לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 26.6.09
24050 הודעות, 206 מדרגים, 371 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    05:26   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  58. בכל מדינה בעולם, פטפטן כזה היה עף על טיל ומשלם ביוקר על הדלפת מידע. אבל דין אחר לשמאל....  
בתגובה להודעה מספר 0

עוף החול לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 27.3.19
17378 הודעות, 152 מדרגים, 277 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    05:51   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  59. בקיצור, עוד שמאלן שמקדם כניעה מוחלטת  
בתגובה להודעה מספר 0

יש שם כל כך הרבה סתירות אפילו ביחס למה שניצן אלון ורונן בר אמרו בחודשים האחרונים וציטוטים מגוחכים בלי סוף.

"לא רק שיקולים פוליטיים, גם מהסתכלות עניינית עליהם, לא חשבתי שציר פידלפי הוא כל כך חשוב שנכון בגללו לפספס את חלון ההזדמנויות הזה. אבל אנשים אחרים, כולל אנשי מקצוע בתחום הזה, חשבו אחרת. לכן, הדרך היחידה שלי להשפיע היא לנסות להתמודד עם הדיון הענייני ולמצוא אולי חלופות לשהייה בציר פילדלפי."

מבט צלול לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 23.7.18
10098 הודעות, 28 מדרגים, 6 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    08:35   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  71. כמו כל יתר המטומטמים בשמאל.  
בתגובה להודעה מספר 59

eytank לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 2.10.07
20676 הודעות, 72 מדרגים, 140 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    06:24   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  62. כמה שממשל ביידן היה עוין לנו, הם אמרו שכל השיחות נכשלו בגלל חמאס  
בתגובה להודעה מספר 0

PWarrior לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 22.8.14
566 הודעות, 1 מדרגים, 2 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    07:11   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  64. יכולנו להיכנע יותר  
בתגובה להודעה מספר 0

אם זה המסר אז לא תודה

bennyb לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 19.1.21
1983 הודעות, 4 מדרגים, 7 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    07:15   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  65. פשוט דפוקים לגמרי  
בתגובה להודעה מספר 0

עם כל האמפתיה והשמחה על החזרה שלהם , ואני שמח באמת, הקרבנו אלפי אנשים על מזבח ה20. אלפים. ההבדל הוא רק שאין עליהם שמות. פסיכי לגמרי, חסר אחריות לגמרי, חידלון.

ביבי שוב קרס תחת הלחץ. שוב.

אמת_ושלום לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 24.4.23
3396 הודעות, 15 מדרגים, 19 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    07:21   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  66. גם הוא בכל הראיון לא אומר שהיי ה עיסקה אחת עד כה שחמאס הסכים לה. כל הייתר רעש  
בתגובה להודעה מספר 0

איציק2 לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 2.4.12
3009 הודעות, 20 מדרגים, 40 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    08:02   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  69. דיי נו זה הזיה, הבנאדם אומר שהתחילו את המשא ומתן בדצמבר, ובפברואר השתכנעו שצריך לפנות את נצרים בשלב א' ואז במרץ הדרג המדיני השתכנע וחמאס  
בתגובה להודעה מספר 0

הקשיח עמדות. באותה נשימה הוא גם אומר שפספסנו את ההזדמנות להגיע לעסקה בפברואר. ה"כתבת" מסיקה מכך שיכלו להביא את אותה תוצאה כבר בדצמבר.

היא הזויה והזוי שיש לה במה בכלל.

עוד יותר הזוי שיש כ"כ הרבה אנשים שרואים את הזבל הזה ומאמינים לו.

מבט צלול לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 23.7.18
10098 הודעות, 28 מדרגים, 6 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    08:34   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  70. צוות המו''מ כולל האיש סתר נכשל כישלון חרוץ לכל אורך תקופת המו''מ בגלל שלא זיהה נכון את מטרות החמאס  
בתגובה להודעה מספר 0

והטקטיקה שלו. השחרור של החטופים שיש לנו כרגע ושגם הוא נחשב בעיני רבים לכישלון הושג בזכות הנשיא ביידן ועוזריו.
האשמה, לדעתי, היא בהרכב המשלחת שהיו בה רק אנשים שבנו את הקונצפציה שהביאה לנו את ה-7.10.
לא פלא שהדוקטור הזה התראיין בערוץ רעל. אצל הגרועה שבמראיינות. ערוץ רציני לא היה מתייחס אליו.

נמר צפוני לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 12.12.18
4813 הודעות, 11 מדרגים, 14 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    08:56   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  79. מכרנו את המדינה בשביל החטופים.  
בתגובה להודעה מספר 0

דעת יחיד
חבר מתאריך 14.4.24
125 הודעות
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    09:01   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  80. יש מצב שהוא זה שהדליף מתוך דיוני המו''מ כדי להכשיל הסכם  
בתגובה להודעה מספר 0

מן הראוי לחקור את האיש ולתת את הדין בהתאם.
אם הוא היה אדם אמין, הרי שגם לאחר התפטרותו מצוות המו"מ היה שומר על פיו ולא מגלה שיטות ההתנהלות כדי שלא להכשיל את ההמשך. אדם כזה שאין לו גבולות, ראוי שייחשד ההדלפות מכוונות ולא אתפלא אם גם יוכח שאכן זה מה שעשה.
אדם שכזה אינו אמין, ואין שום סיבה לתת לו תפקיד כלשהו, גם לא בעולם העסקי.
פעם אחת מדליף - תמיד ידליף מידע.

פיני לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 6.8.14
6708 הודעות, 32 מדרגים, 64 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    09:11   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  81. הבאת עסקה גרועה, תתבייש ותסתתר בבקשה.  
בתגובה להודעה מספר 0

גם מי שבעד עסקה יתקשה לטעון אחרת.
בעסקה הקודמת חמאס היה במצב טוב בהרבה ואנחנו בהתאמה, ועדיין שילמנו הרבה פחות. אם זה מה שהצלחתם להביא - בלי כל החטופים, בלי לוודא מצב (חיים/חלילה לא), בלי לקבל מידע לפחות על הנשארים - וכל זה בתשלום ענק וכמעט בלי להשאיר מנופי לחץ לשלב השני ולשחרור מלא, כשלתם בגדול.

טוד לינקס לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 29.5.24
2296 הודעות, 16 מדרגים, 16 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    11:05   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  85. בבל''ת ילדותי, מגוחך שאולי מתאים למטומטמים.  
בתגובה להודעה מספר 0

Oxymoron
חבר מתאריך 16.5.20
1095 הודעות, 3 מדרגים, מינוס 2 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    12:04   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  86. ראיתי ולא קניתי  
בתגובה להודעה מספר 0

סורי.

הדובר לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 14.2.18
1822 הודעות, 22 מדרגים, 44 נקודות.  ראה משוב
יום ראשון י''ח בשבט תשפ''ה    13:30   16.02.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  91. תעמולת 12 נקסטטט  
בתגובה להודעה מספר 0

תגובה מהירה  למכתב מספר: 

© כל הזכויות שמורות ל-רוטר.נט בע"מ rotter.net
חדשות