סן פרנסיסקו (AP) - לברון ג'יימס רצה לשחק בעוד משחק אולסטאר. רגלו וקרסולו השמאלית לא הניחו לו.מנהיג קלעי ה-NBA בקריירה הודיע כ-90 דקות לפני תחילת התחרות ביום ראשון שהוא לא יכול לשחק, בנימוק של בעיות פציעה מתמשכות. ג'יימס נכלל בקביעות ברשימת הפציעות של לוס אנג'לס לייקרס העונה בגלל כף הרגל והקרסול שלו, שעשו לו צרות במשך שנים.
לראשונה מאז 2004, משחק האולסטאר התרחש ללא ג'יימס.
"אני שונא את זה," אמר ג'יימס.
ג'יימס היה אמור לשחק עבור Shaq's OGs, הקבוצה שנבחרה על ידי שאקיל אוניל לתחרות האולסטאר בפורמט המיני טורניר החדש של השנה. משחק האולסטאר הראשון של ג'יימס היה ב-2005 ומאז הוא נבחר בכל שנה, אז המשחק ביום ראשון היה ה-21 שלו - והרחיב את השיא שלו. 21 הבחירות שלו הן שיא נוסף, וכך גם רצף הפתיחה שלו של 20 הופעות רצופות של אולסטאר
קיוויתי שזה ירגיש הרבה יותר טוב הבוקר, אבל זה לא איפה שאני רוצה שזה יהיה," אמר ג'יימס. "ועם 30 משחקים שנותרו ואיתנו מנסים לדחוף פלייאוף במערב הפרוע, הפראי, אני מרגיש שזה מאוד חשוב לי לדאוג לעצמי ולהבין מה קורה.
"אז אני לא אגיד שזו תחזוקה, אבל זו תחזוקה", אמר. "יחד עם זאת, אני צריך לשמור על עצמי כשזה מגיע לפציעה הזו שאני מתמודד איתה במשך שנים".
ג'יימס אמר שהוא מתכנן לחזור ללוס אנג'לס ביום ראשון בלילה, כשהגמילה תתחדש ביום שני.
"אין לי חופשה," אמר ג'יימס.
התוכנית של ג'יימס, לעת עתה, היא לשחק כאשר הלייקרס יתחילו את לוח המשחקים לאחר האולסטאר שלהם ביום רביעי מול שארלוט במשחק שנאלץ לתזמן מחדש בגלל השריפות שהרסו את אזור לוס אנג'לס
להמשך
https://x.com/ap/status/1891283977400434814?s=46&t=a-01WRDH-Rtm76KE7LTfMw
חבר מתאריך 9.3.15
5900 הודעות, 50 מדרגים, 87 נקודות. ראה משוב
בתגובה להודעה מספר 0
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
חבר מתאריך 2.4.12
677 הודעות
בתגובה להודעה מספר 0
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
חבר מתאריך 9.3.15
5900 הודעות, 50 מדרגים, 87 נקודות. ראה משוב