גירסת הדפסה        

קבוצות דיון סקופים נושא #895414 מנהל    סגן המנהל    מפקח   עיתונאי מקוון    צל"ש  
אשכול מספר 895414        
fain0r לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 7.5.22
4886 הודעות, 20 מדרגים, 24 נקודות.  ראה משוב
יום שלישי י''ז בניסן תשפ''ה    14:28   15.04.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  

הוארך מעצרו של איש השב''כ עד מחר ב14:00  

לחץ כאן לצפיה דרך Telegram

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה         (ניהול: למבזק)        
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד

האשכול     מחבר     תאריך כתיבה     מספר  
  הבולשביקים לא ירפו מהצוואר שלו Nati44 15.04.25 14:28 1
     הם נאחזים בכל מה שהם חושבים שישאיר אותם על כס האלוהות לורד סנואו 15.04.25 14:30 2
         כמובן, והם גם נקמנים מאוד גדולים, ויש להם גם עניין להרתיע את הבאים Nati44 15.04.25 14:30 4
             היום כשיש את ערוץ 14 הם כבר לא מצליחים להעביר את המהלכים האלה בלי שהציבור יהיה מודע לורד סנואו 15.04.25 14:32 5
                 אז הם ינסו לסגור את 14 באיזה תואנה מומצאת פיצה 15.04.25 14:36 8
                 בעידן הרשתות החברתיות קשה להם לעשות את כל מה שהם עושים כבר 80 שנים totoloto 15.04.25 14:36 9
                 אמנם בתפוצה פחותה אך גלי ישראל עושה גם אחלה עבודה שמאלני שמרן 15.04.25 15:00 16
                 זה אמנם מפריע להם קצת, אבל ממש לא מפריע להם להמשיך במה שהם עושים, כיום החונטה וראש השטאזי עושים את הדברים מהמקפצה Nati44 15.04.25 15:01 17
     ביבי אשם בכל ההפקרות שקוראת שם. לא מפטרים ומשאירים אחד עם כזה כוח בתפקיד אחרי ששומעים את ההקלטות של ראש המחלקה היהודית והשיטה לרדוף יהודים פלומה 15.04.25 15:05 19
         ברור שנתניהו טועה שהוא חושב שאם יהיה ממלכתי הם יהיו נחמדים אליו Nati44 15.04.25 16:32 23
  גילוי נאות, בכל יום, בשנה וחצי האחרונים, אני מתעורר כשעל מצחי אגלי זיעה קרה הזולגת לאיטה על עורפי חושש שההפיכה המתרחשת במדינה הייתה לעובדה מ רוזנצוייג 15.04.25 14:30 3
     גילוי נאות, יש קרח בפריזר. תשתמש. עדי 15.04.25 14:44 12
         גילוי נאות , גם אם חלוק על חלק מהדברים שכהבת, את שכתבת בחן רב גם אם חלקם בסרקאזם. ככה מתחדדת סכין בירך חברתה. מועדים לשמחה. רוזנצוייג 15.04.25 16:12 20
     + אל תתייחס למלעיזים. הם יודעים שכל מה שכתבת נכון ומדויק, אלא שהם בעד כל הזוועות הללו Nati44 15.04.25 16:34 24
  פיהוק kidon 15.04.25 14:32 6
  חרטא גייט 2# Mrs M 15.04.25 14:36 7
  מסכן איש השב''כ, הוא יודע בדיוק אילו עינויים הוא יעבור. פעם היה פעם 15.04.25 14:43 10
  תגובות העתק הדבק מהארכות המעצר של המדליף הקודם שהעביר מסמך סודי לעיתון גרמני בעת שעבד במקביל עבור ביבי ועבור קטאר. איל השרון 15.04.25 14:43 11
  יום שלם?! אחרי ששבוע הוא היה בחקירה ללא עורך דין?! CheekyBastard 15.04.25 14:44 13
  עד שהימין לא יתעורר בכל הכוח (ולא לסמוך על ביבי) - הם ימשיכו בכל הכוח אניהיא 15.04.25 14:44 14
  חוצפה, רוע, הפיכה של השמאל צוק איתן 15.04.25 14:47 15
     על איזו הפיכה אתה מדבר? השמאל שולט פה כבר 150 שנה, נגד מי יעשו הפיכה? 8 זה בדם 15.04.25 15:04 18
  פרפורי גסיסה של החונטה. הם יעופו לקיבינימט בקרוב jack10 15.04.25 16:19 21
  שאלה ANTI-PC 15.04.25 16:32 22

Nati44 לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 24.10.22
26467 הודעות, 94 מדרגים, 163 נקודות.  ראה משוב
יום שלישי י''ז בניסן תשפ''ה    14:28   15.04.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  1. הבולשביקים לא ירפו מהצוואר שלו  
בתגובה להודעה מספר 0

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
לורד סנואו לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 27.7.17
780 הודעות, 5 מדרגים, 10 נקודות.  ראה משוב
יום שלישי י''ז בניסן תשפ''ה    14:30   15.04.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  2. הם נאחזים בכל מה שהם חושבים שישאיר אותם על כס האלוהות  
בתגובה להודעה מספר 1

פרפורי גסיסה.

השמאל הפאשיסטי הולך לטעום מהמרק שהוא בישל פה כל השנים האלה

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
חבר מתאריך 24.10.22
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  4. כמובן, והם גם נקמנים מאוד גדולים, ויש להם גם עניין להרתיע את הבאים  
בתגובה להודעה מספר 2

לורד סנואו לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 27.7.17
780 הודעות, 5 מדרגים, 10 נקודות.  ראה משוב
יום שלישי י''ז בניסן תשפ''ה    14:32   15.04.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  5. היום כשיש את ערוץ 14 הם כבר לא מצליחים להעביר את המהלכים האלה בלי שהציבור יהיה מודע  
בתגובה להודעה מספר 4

רואים להם.

הסוף שלהם קרוב מתמיד, וכל יצור גוסס עושה כל מה שהוא יכול להאחז בחיים

פיצה לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 24.12.19
11623 הודעות, 56 מדרגים, 64 נקודות.  ראה משוב
יום שלישי י''ז בניסן תשפ''ה    14:36   15.04.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  8. אז הם ינסו לסגור את 14 באיזה תואנה מומצאת  
בתגובה להודעה מספר 5

totoloto לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 24.4.12
59683 הודעות, 323 מדרגים, 622 נקודות.  ראה משוב
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  9. בעידן הרשתות החברתיות קשה להם לעשות את כל מה שהם עושים כבר 80 שנים  
בתגובה להודעה מספר 5

שמאלני שמרן לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 29.9.24
2571 הודעות, 27 מדרגים, 30 נקודות.  ראה משוב
יום שלישי י''ז בניסן תשפ''ה    15:00   15.04.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  16. אמנם בתפוצה פחותה אך גלי ישראל עושה גם אחלה עבודה  
בתגובה להודעה מספר 5

חבר מתאריך 24.10.22
יום שלישי י''ז בניסן תשפ''ה    15:01   15.04.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  17. זה אמנם מפריע להם קצת, אבל ממש לא מפריע להם להמשיך במה שהם עושים, כיום החונטה וראש השטאזי עושים את הדברים מהמקפצה  
בתגובה להודעה מספר 5

יש להם גיבוי מלא מכל השמאל והמחופשים ל"מרכז", וכמובן מתקשורת שלגמרי בעד כל זה

פלומה לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 13.1.15
107719 הודעות, 231 מדרגים, 426 נקודות.  ראה משוב
יום שלישי י''ז בניסן תשפ''ה    15:05   15.04.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  19. ביבי אשם בכל ההפקרות שקוראת שם. לא מפטרים ומשאירים אחד עם כזה כוח בתפקיד אחרי ששומעים את ההקלטות של ראש המחלקה היהודית והשיטה לרדוף יהודים  
בתגובה להודעה מספר 1

אם ביבי חושב שהוא ירוויח מזה שהוא מנסה להראות ממלכתי ומכבד פסיקות לא חוקיות של שופטים הוא טועה. הציבור לא יצא עבורו למחאה אם יבעט לנבצרות מי שלא יודע למשול לא ראוי להיות בתפקיד .

חבר מתאריך 24.10.22
יום שלישי י''ז בניסן תשפ''ה    16:32   15.04.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  23. ברור שנתניהו טועה שהוא חושב שאם יהיה ממלכתי הם יהיו נחמדים אליו  
בתגובה להודעה מספר 19

רוזנצוייג לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 2.6.19
3786 הודעות, 152 מדרגים, 296 נקודות.  ראה משוב
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  3. גילוי נאות, בכל יום, בשנה וחצי האחרונים, אני מתעורר כשעל מצחי אגלי זיעה קרה הזולגת לאיטה על עורפי חושש שההפיכה המתרחשת במדינה הייתה לעובדה מ  
בתגובה להודעה מספר 0

הגילוי הנאות של עם זקופי הקומה

גילוי נאות, בכל יום אני מגלה את הרוח היהודית הישראלית הנשבת בעם המיוחד ביקום, מגלה את גבורת הלוחמים, אריות האומה, הלוחמים העשויים ללא חת, המתייצבים בכל עת שמתבקשים ואף ללא שמתבקשים, לעמוד איתן בחזית ולהגן על עם ישראל ומדינת ישראל. עליהם גאוותי.

גילוי נאות, בכל יום אני מתפלל, מייחל, משווע, מתחנן ומקווה שהחטופים ישובו במהרה לחיק אוהביהם, למדינה ממנה נחטפו, לבתיהם ליקיריהם, למנוחת עולמים, ישובו להשתקם להירפא מחודשי האימה והאפילה. עליהם תחינתי.

גילוי נאות, בכל יום אני נפעם מההורים, מהנשים, מהילדים, מהסבים, מהחברות, ממשפחות המילואימניקים המחזקים את רוח השליחות הלאומית המפעמת בלבבות אהוביהם הנמצאים בחזית ונכונים להקריב עצמם למען ביטחונה של מגינת ישראל למען שלומו של עם הנצח. עליהם גאוותי.

גילוי נאות, בכל יום אני מחבק בליבי בעוז, עוטף במחשבותיי באהבה את הפצועים בגוף ובנפש, המתייסרים ומשתקמים, המבקשים להחלים, להירפא ולשוב אל שדות המערכה, אל החזיתות השונות לעמוד מול מבקשי רעתנו ודורשי נפשנו. עליהם גאוותי.

גילוי נאות, בכל יום אני שמח על שובם של הגולים בתוך עמם, בתוך ארצם של אנשי הצפון והדרום, אנשי הקהילות החרבות, המקימים מהעפר ומהאפר את בתיהם, יישוביהם וקהילותיהם, השבים לביתם ההרוס, בונים בית נוטעים עץ, משקמים את השבר. עליהם גאוותי.

גילוי נאות, בכל יום אני מביט משתומם בממשלת ישראל הנבחרת הממשיכה בתפקודה על אף המלחמה העיקשת, חסרת הפשרות של המתנגדים להכרעת הבוחר הדמוקרטי, ממשלה המקדמת חוקים למען מדינת ישראל ואזרחיה, הפועלת במציאות בלתי אפשרית ובלתי הגיונית בעליל. עליהם גאוותי.

גילוי נאות, בכל יום אני נפגש עם סוכנים זרים, אינני מקבל מהם טובות הנאה, אך נחרד מיום ליום מלשמוע אותם, נחרד ממכונות הרעל, ממזקקות הארס, מהרעל המוצק, מההקצנה ומהתהום אליה סוכני החוץ, הסוכנים הזרים מובילים אותי, בכל בוקר, בכל יום. עליהם דאגתי.

גילוי נאות, בכל יום אני פוגש בסוכנים הזרים בתקשורת, בבתי המשפט, באקדמיה, בזרועות הביטחון, בפרקליטות, בייעוץ המשפטי, בכנסת, סוכנים זרים אשר מטרתם אחת היא, החלשת מדינת ישראל, תבוסת גיבוריה, הדחת ממשלה נבחרת באופן הדמוקרטי ביותר. עליהם דאגתי.

גילוי נאות, בכל יום אני מזהה סוכני אויב מדעת או שלא מדעת, הרואים בראש ממשלת ישראל את האויב אותו יש להכניע, לקחת בשבי, להתייחס אליו כאויב, אוסף קטן של קשישים חסרי מנוח מדושני פנסיות תקציביות, מתוסכלים, פרווילגים אכולי קנאה, אשר חברו לאנרכיסטים המבקשים לכרסם בחוסן הלאומי, לפגוע בניצחון הלוחמים, המפרסמים חומרי תעמולה המשמשים את האויבים. עליהם דאגתי.

גילוי נאות, בכל יום אני נחשף על בסיס שעתי, להדהוד התקשורת המוטה המפרסמת מכתבים של עשרות פנסיונרים שמזמן רואים חיילים רק בטלוויזיה ובודדים שעדיין מבצעים שירות מילואים פעיל, המשתמשים ביחידותיהם, בדרגותיהם לדכדוך הצבא, לזריעת ייאוש, לפרימת ה-יחד היהודי-ישראלי. עליהם דאגתי.

גילוי נאות, בכל יום אני מצטמרר מהסכנה הגדולה לדמוקרטיה, סכנה ממשית ומוחשית על ידי מי שרוממות הדמוקרטיה בפיהם, חילול דגלי ישראל בידיהם, מעשיהם מופת של דיקטטורות אפלות, ציד פוליטי, אכיפה בררנית, סתימת פיות, אלימות ובריונות. עליהם דאגתי.

גילוי נאות, בכל יום אני נחרד  מהפגיעות בזכויות האדם הבסיסיות על ידי ארגון הביון הלאומי, נחרד מחקירות עיתונאים רק מצד אחד, מחקירת נבחרי ציבור רק מצד אחד, אכיפה בררנית היא פשע, היא רשע, מהפיכת הארגון החשוב ביותר לארגון פוליטי, ארגון הפועל רק מול המזוהים עם הימין, המשתמש בעוצמותיו לא נגד האויבים אלא נגד האויבים הפוליטיים. עליהם דאגתי.

גילוי נאות, בכל יום אני נחשף לניסיון הפוליטיזציה של גופי הביטחון, כשאני רואה ושומע את ראשיהם בעבר, בשרי נעשה חידודין חידודין מהאנשים שהיו על ההגה בשב"כ, במוסד, בצבא, ראשי המודיעין, קול אחד, צבע אחד, דעה אחת, הפגנה אחת. עליהם דאגתי.

גילוי נאות, בכל יום אני מביט על בית המשפט העליון, על השופטים, על נשיאי בית המשפט בעבר ובהווה, שומע מקהלה בקול אחד, כולם נוצקו באותו בית יוצר, שפה אחידה, משפחה, תוצאות פסקי הדין ידועים מראש, אמור לי מי היושב על מדין ואפסוק לך פסוקו. ליבם אינו במקום הנכון, ניתוקם מהעם היה למשל ולשנינה. עליהם דאגתי.

גילוי נאות, בכל יום אני ירא, נרעד ונרגש מההסתה הפרועה, הסתה המקרבת מיום ליום את הרצח הפוליטי הבא, הסתה נוראית, לא של עשבים שוטים כי אם של בעלי תפקידים ציבוריים לשעבר, מראשי ממשלה דרך שרי הביטחון ועד לרמטכ"לים, ראשי זרועות ביטחון, פוליטיקאים, ראשי האקדמיה, מערכת הבריאות, מערכת המשפט, דגל שחור מתנוסס מעל המסיתים ללא מורא וללא משוא פנים, נגד ראש ממשלה נבחר ונגד נבחרי ציבור המזוהים עם הימין. הם אינם נחקרים, אינם מעוכבים, אינם נעצרים. עליהם דאגתי.

גילוי נאות, בכל יום משפשף עיניי אל מול השונאים מבית, מחללי היהדות החולמים על מדינת כל אזרחיה, הנאבקים בכל הכלים העומדים לרשותם נגד כל שבב של הזהות יהודית, הניחוח יהודי, נושאי צלב השנאה נגד היהדות. עליהם דאגתי.

גילוי נאות, בכל יום, בשנה וחצי האחרונים, אני מתעורר כשעל מצחי אגלי זיעה קרה הזולגת לאיטה על עורפי חושש שההפיכה המתרחשת במדינה הייתה לעובדה מוגמרת.

מתעורר באימה אל מול מבטי האויבים בעולם המבקשים למחותנו מעל פני האדמה, המביטים ביהודים המכרסמים בחוסן הלאומי, ביהודים העסוקים בשליחת יד איש ברעהו, מתעורר ונושם עמוקות כשמתברר כי טרם הושלמה ההפיכה. עליהם דאגתי.

גילוי נאות, בכל יום אני רואה את העם, את רוב העם, האוהב את מדינתו, המוכן למסור נפשו למען מכורתו, המתייצב ראשונה בהתלהבות ובמסירות לכל משימה לאומית, החש ברוח הערבות ההדדית, הרוח היהודית-ישראלית הגדולה, העם היפה והמיוחד הזה, העם המנער מעליו את אבק השנאה וצועד בגרון לעבר המשך תקומתו, תחיית הפלא העולמי, העם אשר כבר אינו ירא, אינו מתיירא, עם זקופי הקומה, עם ישראל חי. עליהם גאוותי. עליהם תקוותי.

עדי לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 6.9.19
50274 הודעות, 105 מדרגים, 36 נקודות.  ראה משוב
יום שלישי י''ז בניסן תשפ''ה    14:44   15.04.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  12. גילוי נאות, יש קרח בפריזר. תשתמש.  
בתגובה להודעה מספר 3

גילוי נאות, אני שוקל לפנות לפיקוד העורף שיחלקו אקמול לאזרחים שהתעוררו מזיעה קרה. אולי זו לא הפיכה ופשוט צריך לבדוק את המזגן.

גילוי נאות, בכל פעם שאני קורא על "סוכנים זרים בתקשורת, בצבא ובמשפט זה מצחיק אותי ואני חושב להציע לנפליקס רעיון לסדרה שאולי נקרא לה "הפיכה, שובם של הפנסיונרים המדושנים".

גילוי נאות, אם באמת כל כך הרבה אנשים הם סוכנים, אויבים, מסיתים, ובוגדים אז אולי תבדוק אם אתה נמצא במקרה בצפון קוריאה ? אולי יש פה דמוקרטיה עם מגוון של דעות, כולל דעות שאולי מפריעות לך ?

גילוי נאות, "אגלי זיעה קרים" הם תופעה מוכרת אבל לרוב הם עוברים עם קצת מים קרים, או חיבוק, או אולי פשוט כדאי לצאת רגע מהבועה של ערוץ 14.

גילוי נאות. איך אומרים ? עם ישראל חי ? אז העם שלנו הוא לפעמים גם ציני, ביקורתי ושואל שאלות והכל בסדר. גם בלי הזיות על סוכנים, הפיכות ודגלים שחורים בכל פינה.

רוזנצוייג לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 2.6.19
3786 הודעות, 152 מדרגים, 296 נקודות.  ראה משוב
יום שלישי י''ז בניסן תשפ''ה    16:12   15.04.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  20. גילוי נאות , גם אם חלוק על חלק מהדברים שכהבת, את שכתבת בחן רב גם אם חלקם בסרקאזם. ככה מתחדדת סכין בירך חברתה. מועדים לשמחה.  
בתגובה להודעה מספר 12

חבר מתאריך 24.10.22
יום שלישי י''ז בניסן תשפ''ה    16:34   15.04.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  24. + אל תתייחס למלעיזים. הם יודעים שכל מה שכתבת נכון ומדויק, אלא שהם בעד כל הזוועות הללו  
בתגובה להודעה מספר 3

kidon לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 15.10.15
8134 הודעות, 52 מדרגים, 66 נקודות.  ראה משוב
יום שלישי י''ז בניסן תשפ''ה    14:32   15.04.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  6. פיהוק  
בתגובה להודעה מספר 0

קיבלו זמן לתרגיל חדש/ השלמת חומרים

Mrs M לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 28.7.19
7448 הודעות, 70 מדרגים, 139 נקודות.  ראה משוב
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  7. חרטא גייט 2#  
בתגובה להודעה מספר 0

פעם היה פעם לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 27.3.23
6640 הודעות, 82 מדרגים, 152 נקודות.  ראה משוב
יום שלישי י''ז בניסן תשפ''ה    14:43   15.04.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  10. מסכן איש השב''כ, הוא יודע בדיוק אילו עינויים הוא יעבור.  
בתגובה להודעה מספר 0

ואת עזה הנאצית יש להשמיד.

איל השרון לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 8.10.20
38774 הודעות, 127 מדרגים, 235 נקודות.  ראה משוב
יום שלישי י''ז בניסן תשפ''ה    14:43   15.04.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  11. תגובות העתק הדבק מהארכות המעצר של המדליף הקודם שהעביר מסמך סודי לעיתון גרמני בעת שעבד במקביל עבור ביבי ועבור קטאר.  
בתגובה להודעה מספר 0

CheekyBastard לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 26.6.20
3196 הודעות, 16 מדרגים, 31 נקודות.  ראה משוב
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  13. יום שלם?! אחרי ששבוע הוא היה בחקירה ללא עורך דין?!  
בתגובה להודעה מספר 0

וואי וואי ממש חמור כנראה... Not!

אבל זה לא משנה כי בטוח שהם יעררו עד העליון במידה וישוחרר מחר.

בכל מקרה אחרי הציטוטים של עורכי הדין שמאשרים שאחת ההדלפות היתה הבדיקה/חקירה כנגד בנגביר/המשטרה רונן לא יוכל להכחיש את הדבר.

וגולת הכותרת.. שהוא הציג תחקיר מניפולטיבי ומצומצם מבחירה על אירועי ה7/10 .

תודה למדליף.

אניהיא לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 6.1.16
45955 הודעות, 285 מדרגים, 549 נקודות.  ראה משוב
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  14. עד שהימין לא יתעורר בכל הכוח (ולא לסמוך על ביבי) - הם ימשיכו בכל הכוח  
בתגובה להודעה מספר 0

עד שכבר יהיה טו לייט.

צוק איתן לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 17.7.14
16082 הודעות, 105 מדרגים, 179 נקודות.  ראה משוב
יום שלישי י''ז בניסן תשפ''ה    14:47   15.04.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  15. חוצפה, רוע, הפיכה של השמאל  
בתגובה להודעה מספר 0

8 זה בדם לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 26.2.18
16662 הודעות, 142 מדרגים, 267 נקודות.  ראה משוב
יום שלישי י''ז בניסן תשפ''ה    15:04   15.04.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  18. על איזו הפיכה אתה מדבר? השמאל שולט פה כבר 150 שנה, נגד מי יעשו הפיכה?  
בתגובה להודעה מספר 15

הכסף בשליטתם
התקשורת בשליטתם
בתי המשפט בשליטתם
הפרקליטות בשליטתם
הצבא בשליטתם
השבכ בשליטתם
על איזו הפיכה אתה מדבר?
החונטה לא תוותר על המנעמים

jack10 לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 20.7.09
18522 הודעות, 59 מדרגים, 90 נקודות.  ראה משוב
יום שלישי י''ז בניסן תשפ''ה    16:19   15.04.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  21. פרפורי גסיסה של החונטה. הם יעופו לקיבינימט בקרוב  
בתגובה להודעה מספר 0

ANTI-PC לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 8.8.18
20186 הודעות, 194 מדרגים, 317 נקודות.  ראה משוב
יום שלישי י''ז בניסן תשפ''ה    16:32   15.04.25   
כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  22. שאלה  
בתגובה להודעה מספר 0

בטוח ששליחי ה"מפלגה" יגישו מחר בקשה לדיון בהערכה של הערכת המעצר.

השאתה ביאא
זה יהיה בפני שופט אחר או אותו שופט?

מסכן השופט שרואה מה הולך כאן ואמור לבחור בין נאמנות לחוק לבין נאמנות ל"מפלגה" ולהישמע לשלחי "המפלגה"

כמובן שהוא מסכן רק אם הוא אינו שייך לדעת "המפלגה".

לגבי שופט מטעם "המפלגה" אין שאלה בכלל ובוודאי ששופט כזה יכשיר כל פשע ומעשה עברייני של שליחי "המפלגה" נגד יהודים "מתנגדי משטר" ויריבים פוליטים של "המפלגה".

תגובה מהירה  למכתב מספר: 

© כל הזכויות שמורות ל-רוטר.נט בע"מ rotter.net
חדשות