https://posta.co.il/article/453245456/סיכום של צ'אט GPT
"מאמר זה מתאר את תביעתן של שלוש יבואניות סיגריות אלקטרוניות נגד רשות המסים, בטענה שהרשות עיכבה את שחרור המוצרים מהמכס בניגוד לחוק, עד להטלת מס קנייה חדש. בית המשפט המחוזי בירושלים קבע כי רשות המסים פעלה שלא כדין וגרמה נזקים כלכליים ליבואנים, וכעת הם יוכלו לתבוע פיצויים. השופט ציין כי הרשות נמנעה מלעדכן את מערכת המכס בהתאם לשינויי החקיקה, מה שהוביל לדרישת מס בלתי חוקית. בסיום המשפט, הרשות חויבה בהוצאות משפטיות בסך 75 אלף שקל."
חבר מתאריך 14.3.16
41617 הודעות, 321 מדרגים, 590 נקודות. ראה משוב
בתגובה להודעה מספר 0
כמו גם השוטרים שעצרו את אוריך בתום בחקירה, כשהיו אמורים לשחרר..
מקבלים מאיתנו סמכויות דקרוניות, משכורות, תקציבים - ומתנהגים באופן מחפיר. ובמקום ללכת לכלא הם עוד ממשיכים בתפקידים שלהם. ניקוי אורוות עכשיו!
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
חבר מתאריך 28.6.15
7570 הודעות, 43 מדרגים, 39 נקודות. ראה משוב
בתגובה להודעה מספר 0
אנחנו!
חבר מתאריך 21.7.14
24905 הודעות, 100 מדרגים, 185 נקודות. ראה משוב
בתגובה להודעה מספר 0
מי שמזמין ברשת באופן קבוע בוודאי נתקל לאחרונה בעיכוב ועצירת חלק מהמשלוחים באופן קבוע.
הדואר עוצר כמעט כל משלוח שמכיל מוצר שדורש אישור יבוא או מיסים. עד כאן אין משהו מיוחד פשוט מקפידים הרמטית על כל משלוח. הבעיה מתחילה כשעוצרים משלוחים שאין לגביהם שום איזכור בחוק. לדוגמה - הזמנתי עבור אבא שלי מכשיר עזר לשמיעה (אוזניות בלוטוס לכל דבר) לא משהו שרשום בספר המכס ולא דורש אישור מיוחד. המוצר נתפס במכס בטענה שדרוש אישור משרד הבריאות. ואז שולחים לכם הודעה "הדואר יטפל באישורים ובשחרור עבור 70 שח בלבד" הסכמתי וחתמתי. בסוף הגיעה דרישת תשלום של 265 שח עם רשימה של חיובים הזויים כמו עמלת מחשב, עמלת עמילות, עמלת איחסון, עמלת פקיד מס, עמלת הדפסה וכו'.. אין ספק שקרעי שיפר את הדואר עשרות מונים! עכשיו נניח שאני מעוניין להוציא לבד את האישור ולחסוך את העמלות? אוקיי נסו להפיק אישור כלשהו.. טפסים עם רובליקות שלא ניתן לסמן וכל מיני דרישות למספרי פריט מכס שלא ניתן למצוא בשום מקום, וגם אם הצלחתם באורח פלא לשלוח את הבקשה? אתם עוברים למערכת "מסלול" להמתנה לאישור.. עוברים שבועיים ואז אתם מקבלים מייל - הפריט לא אושר! בלי סיבה בלי דרך לבדוק למה בלי שם של מי שטיפל בלי טלפון למי לפנות וזהו. הודעה גנרית שמנפנפת אתכם סופית.
חבר מתאריך 28.11.21
4064 הודעות
בתגובה להודעה מספר 3
חבר מתאריך 21.7.14
בתגובה להודעה מספר 5
רק אחת הייתה שם כדי להגיד לי את האמת.. זה לקח כעשר שיחות להגיע לאותה אחת נורמלית. היא הסבירה לי שזה המצב עכשיו ושאין לי שום ברירות ולכן או שאני משלם או שאני מוותר על המוצר ופוצח במלחמה מול המשלח שיחזיר לי את הכסף. בטוב ליבה היא הסכימה לשלוח לי מסמך למייל שמאשר שהמוצר מוחזר לשולח (לאחר שויתרתי על השחרור). עם המסמך הזה פניתי למוכר וקיבלתי החזר.
חבר מתאריך 28.11.20
1270 הודעות, 2 מדרגים, 4 נקודות. ראה משוב
בתגובה להודעה מספר 6
על המוצר, שם פריט אחר שלא נתון לאישור.
חבר מתאריך 30.8.15
5535 הודעות, 13 מדרגים, 26 נקודות. ראה משוב
בתגובה להודעה מספר 3
אפשר לקנות רק במכונים שמתאימים את המכשיר ואי אפשר לרכוש במקומות אחרים.
לכן זאת הייתה דוגמה פחות טובה.
גם רק בגלל זה אני מאוד מצפה לכך שהאוזניות של אפל יוכלו לשמש כמכשיר שמיעה.
חבר מתאריך 21.7.14
בתגובה להודעה מספר 8
העיניין הוא התהליך המכוון לגרום לאזרח להתייאש ולשלם או לוותר על המוצר. למרות העלויות לדואר, הזמן וההתעסקות במוצר שמוחזר לשולח וכולם מפסידים. והמדינה נותנת לזה יד מכוונת הרי היא זאת שמנפיקה את האישורים.
חבר מתאריך 1.5.05
32850 הודעות, 130 מדרגים, 246 נקודות. ראה משוב
בתגובה להודעה מספר 0
חבר מתאריך 29.1.22
15257 הודעות, 72 מדרגים, 131 נקודות. ראה משוב
בתגובה להודעה מספר 0