החופשה הבאה שלך מתחילה כאן
פורום סקופים וחדשות אשכול 743965

עבד לעם קדוש 17.05.2220:25

אמנת איסטנבול | גדעון סער נפגש עם ארגוני המשפחה


נציגי ארגוני המשפחה וההגירה נפגשו עם שר המשפטים שהקשיב להם במשך ארבע שעות והודיע כי יבחן את טענותיהם נגד האמנה

יהונתן גוטליב
ט"ז באייר תשפ"ב 17.05.22 17:56

שר המשפטים גדעון סער (תקווה חדשה) נפגש היום (שלישי) עם נציגי ארגוני משפחה וארגוני הגירה כדי לשמוע את טענותיהם נגד אימוץ עקרונות אמנת איסטנבול על ידי מדינת ישראל.

בפגישה השתתפו יו"ר פורום הארגונים למען המשפחה עו"ד נעמה סלע, יו"ר 'בוחרים במשפחה' מיכאל פואה, יו"ר 'בצלמו' יהודה פואה, ראש 'מכון תורת המדינה' הרב יאיר קרטמן ונציגי המרכז למדיניות הגירה ישראלית, היועץ המשפטי עו"ד ד"ר יונה שרקי וראש אגף ממשל במרכז למדיניות הגירה ישראלית עקיבא לם.

שר המשפטים סער הקשיב במשך כארבע שעות לדברי הנציגים, קיים איתם דיון והודיע כי יבחן את טענותיהם לעומק ולאחר מכן יקבל החלטה.

עו"ד סלע אמרה בפגישה כי "יש חוסר תוחלת באמנה ומעל לכל יש בה חוסר חוקיות עקב האפליה המובנית שבה בין נשים וגברים".

היא הוסיפה ותיארה את הכשל הקיים בישראל בטיפול באלימות במשפחה הנובע, לדבריה, מהתעלמות מהסימטריה הקיימת באלימות בין נשים וגברים. "זו גישה שמביאה למאבק בין המינים במקום שיתוף פעולה והרמוניה", אמרה. היא הדגישה גם את החשש מפני פגיעה בזהות היהודית של מדינת ישראל והסכנה הצפויה לחינוך המסורתי הדתי והחרדי.

מיכאל פואה אמר: "אמנת איסטנבול נכשלה במבחן התוצאה. במדינות בהם התקבלה האמנה האלימות כנגד נשים לא רק שלא ירדה אלא אף הוסיפה לגאות. הסיבה לכך היא שהאמנה מנכיחה ומעצימה את מלחמת המינים במקום לחזק את השיתוף וההשלמה".

עו"ד שרקי ועקיבא לם הציגו את הבעיות באמנה העולות מהסעיפים הנוגעים למדיניות ההגירה, את חוסר המוכנות של בריטניה לאשרר את האמנה, את דחיית ההערה הפרשנית שהגישה פולין בעת הצטרפותה לאמנה, ומקרים נוספים בהם הגוף המפקח על יישום האמנה התעמת עם מדינות חברות. בנוסף, התייחסו במרכז למעמד המיוחד שניתן לארגוני נשים מול הגוף המפקח על האמנה.

יהודה פואה אמר בפגישה: "כבר היום נשים דתיות נפגעות מכך שלא נותנים להן לשמוע הופעות, לרחוץ בשמורות טבע או ללמוד באקדמיה בהפרדה מגדרית. כאשר האמנה תתקבל, רמיסתן של נשים דתיות על ידי יועצים משפטיים שמסרבים לאפשר להן לחיות באמונתם תקבל ביסוס משפטי על ידי האמנה שקוראת 'לבער דעות קדומות, מנהגים, מסורות ושאר נהגים המבוססים על רעיון נחיתות האישה או על תפקידים סטראוטיפים לנשים וגברים".

הרב קרטמן הוסיף: "הנחות היסוד של האמנה מסכנות את מדינת ישראל כמדינה יהודית. הסיפור הראשוני של היהדות הוא שגבר ואישה משלימים זה את זה ולא לוחמים זה בזה, הפוך מתפיסת האמנה. בנוסף, האמנה מבקשת לבער את תפיסות היסוד של היהדות. למשל, דרך מלחמה במוסדות של בתי ספר נפרדים ושל תפקידים מסורתיים של גברים ונשים".

https://www.inn.co.il/news/550076

רקע על אמנת איסטנבול:

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9...

רקע להתנגדות:

https://kohelet.org.il/wp-content/u...

עבד לעם קדוש 17.05.2220:27
1. נושא אקוטי, שחמק מהרדאר של השיח הציבורי ועלול להביא לישראל נזק בלתי הפיך, על ידי ממשלה זמנית ללא תמיכת העם בתגובה להודעה מספר 0
Law 17.05.2221:01
14. בסוף החודש ה׳מדינה׳ שלנו תצטרף לעוד אמנה, בריאותית כביכול. בתגובה להודעה מספר 1
ממליץ לך לקרוא את המאמר של פייגלין מהיום..

https://israeltomorrow.co.il/מער...
כח המלך 26.05.2214:03
49. שתי אמנות חתרניות לכאורה שבאופן ''מקרי'' לחלוטין לא הובאו לידיעת הציבור, עד לימים שלפני החתימה... בתגובה להודעה מספר 14
כח המלך 26.05.2214:56
50. וגם כשמעלים אותם לכותרות כאן יש ''נשמות טובות'' שעושים כל מאמץ שיעלם מהר יחסית... בתגובה להודעה מספר 49
איש צעיר 26.05.2212:55
48. ''חמק'' מהתשקורת בתגובה להודעה מספר 1
דמוחרטטיאדה
מדינה כאילו דמוקרטית ששבויה באנטי דמוקרטים אמיתים.
שתיקת הכבשים...
זבנג וגמרנו 17.05.2220:31
2. חשוב שהפגישה נערכה, אבל אין לי ציפיות מסער. ב-2006 הוא היה הגבר הראשון שעמד בראש הוועדה לקידום מעמד האישה בתגובה להודעה מספר 0
פרופט 17.05.2220:33
3. אשכרה. אתה צודק ואני מקווה מאוד ששנינו טועים וסער יפתיע לטובה בתגובה להודעה מספר 2
הצטרפות לאמנה הזו זה אסון.
עבד לעם קדוש 17.05.2220:34
4. אני גם נוטה לחשוב כמוך, אבל אם זה נכון שהוא ישב אתם 4 שעות, אז אולי נופתע לטובה בתגובה להודעה מספר 2
אור_ודרור 17.05.2220:37
5. יש לנו כבר אמנה וכתוב בה בתגובה להודעה מספר 0
כִּי אֶת כָּל הָאָרֶץ אֲשֶׁר אַתָּה רֹאֶה לְךָ אֶתְּנֶנָּה וּלְזַרְעֲךָ עַד עוֹלָם.
Law 17.05.2220:38
6. סער עבד נרצע פרוגרסיבי, חבל על הציפיות של האנשים הטובים האלה. בתגובה להודעה מספר 0
עם ישראל צריך להכיר במציאות, רק אז יוכל להעמיד אלטרנטיבה לרפש הקיים משמאל ומה שמכונה ימין גם יחד.
פרופט 17.05.2220:47
9. לאשר את ההצטרפות זה כבר מעבר לפרוגרסיביות. זה כבר פגיעה מכוונת. אין פה מקום למהגרים מזוייפים בתגובה להודעה מספר 6
Law 17.05.2220:48
10. הפרוגרס הוא מחליף הבורא, הוא יחליט מהי פגיעה מכוונת, הוא מחליט מהו ההבדל בין טוב לרע. בתגובה להודעה מספר 9
אנו הנתינים תפקידנו רק לציית למשטר ולזכור שטובתנו היא זו שכביכול בראש רשימת האינטרסים.
עימוהר 17.05.2220:40
7. קצת מביש שהשר נותן לגיטימציה למי שמגיעים לייצג עמדות ניאנדרטליות כאלה. מתאים מאוד למדינות השכנות שלנו. בתגובה להודעה מספר 0
גוג ומגוג 17.05.2220:47
8. כן אה ,אותם ניאנדרטלים שהשמאל מלקק להם את הרגליים. בתגובה להודעה מספר 7
פרופט 17.05.2220:49
11. אין ספק, טורקיה שיא הנאורות בתגובה להודעה מספר 7
מי שתומך בשוביניזם הם אלו שתומכים בהצטרפות דרך אגב.. מה זה הדבר הזה לטעון שגבר ואישה לא שווים??

בנוסף, מחכים למצעדי גאווה בתורכיה או בישראל בכפרים של השותפים הקואליציונים החדשים של השמאל.

פתאום אתם שותקים בנושא
אקטואלי 17.05.2220:51
12. #פוסט במאקו שמסביר ותומך באמנה בתגובה להודעה מספר 0
מהי אמנת איסטנבול ומדוע היא כה משמעותית למיגור האלימות בישראל?
מה זאת אמנת איסטנבול הזו שכולם מדברים עליה? למה היא מעוררת כל כך הרבה התנגדות? הנה הסבר מפורט למה האמנה הזו, שמטרתה שינוי גישה והעמדת סטנדרט חדש בנושא הטיפול באלימות במשפחה, היא כל כך חשובה – ואיך הצטרפות אליה תהווה צעד ענק למיגור האלימות בישראל
עינת עופר
|
mako
| פורסם 17/05/22 06:44
https://www.mako.co.il/women-magazi...
בימים אלה מונחת על שולחן הממשלה הזמנת מועצת אירופה להצטרפות ישראל לאמנה למאבק באלימות נגד נשים ואלימות במשפחה, המכונה גם אמנת איסטנבול. האמנה הזו מהווה היום את הסטנדרט הבינלאומי הגבוה ביותר להתמודדות עם תופעת האלימות והיא מבהירה שאלימות נגד נשים ואלימות במשפחה אינן עניין של הפרט - אלא תופעות שיש למדינה חובה למגר באמצעות מדיניות מקיפה ומשולבת.

מהי אמנת איסטנבול?
אמנת איסטנבול נכנסה לתוקף בשנת 2014 וכבר למעלה מ-40 מדינות באירופה חתומות עליה וביניהן גרמניה, איטליה, צרפת, ספרד, בלגיה, אוסטריה, הולנד, שוודיה ונורווגיה. שר המשפטים גדעון סער, שר החוץ יאיר לפיד ושר הרווחה מאיר כהן הצהירו על מחויבותם להתגייס למאבק באלימות נגד נשים ואלימות במשפחה ולפעול להשלים את מהלך הצטרפות ישראל לאמנה.

מה יקרה אם ישראל תצטרף לאמנת איסטנבול?
ההצטרפות לאמנה תיקח את ישראל צעד גדול קדימה במחויבות למיגור האלימות ובהגנה על נשים וילדים, במיוחד נוכח העלייה הדרמטית בשיעור האלימות במשפחה בשנים האחרונות. בשנת 2020 חל גידול של 265% במספר הפניות למוקד של משרד הרווחה על רקע אלימות בין בני זוג. מציאות חייהם של אלפי קורבנות אלימות עשויה להשתנות.

למה ישראל תתחייב בחתימה על אמנת איסטנבול?
המדינה תכיר באלימות על כל סוגיה (פיזית, נפשית, כלכלית ומינית) ותכיר בילדים החשופים לאלימות במשפחה כנפגעי אלימות.
עבירות אלימות במשפחה יטופלו ללא שיהוי מיותר.
האמנה מחייבת לחקור ולאסוף ראיות. לא יתכן שהמדינה תסגור תיקים שוב ושוב מחוסר ראיות.
מערכות החוק והרווחה ימנעו מהאשמת קורבן: אשה שמגיעה להתלונן לא תואשם שהיא הגיעה "מאוחר מדי".
שופטים.ות, שוטרים.ות ועובדים.ות סוציאליים יעברו הכשרות מיוחדות כך שיכירו את הצרכים, המורכבות והדינמיקה המיוחדת שמאפיינת את דפוסי ההתנהגות של נפגעות אלימות במשפחה.
יינקטו סנקציות מרתיעות יותר כנגד עבריינים, אמצעי הרתעה וענישה מידתיים בהתאם לחומרת העבירות. נשים לא יצטרכו לפחד שמי שהכה אותן יצא לחופשי אחרי תקופה קצרה וימשיך לאיים עליהן.
תוגבר אכיפה של צווי הגנה באמצעות פיקוח אלקטרוני (אזיק אלקטרוני).
תינתן אפשרות לעדות בטוחה בבית המשפט, מבלי שהתוקף יושב באולם ונועץ מבטים בעדה.
יוקמו תוכניות שיקומיות לגמילה מאלימות - כך שנפגעות לא יהיו חייבות לעבור למקלטים, אלא התוקפים יוצאו מהבית למסגרות טיפוליות.

למה יש המתנגדים לאמנת איסטנבול?
יש מי שמבקשים להפוך את המאבק באלימות נגד נשים לעניין פוליטי, מתנגדים להצטרפות לאמנה ומפעילים לחץ כדי לסכל את המהלך. אותם מי שהתנגדו לא מזמן לחוק נגד אלימות כלכלית טוענים כעת כי הצטרפות לאמנה למאבק באלימות תשפיע על מדיניות ההגירה לישראל ושערי המדינה יפתחו בפני "מיליוני נשים" שיבקשו כאן מקלט.

לא כך הוא. חתימה על אמנת איסטנבול תלווה בהסתייגויות ובהצהרות פרשניות המוכרות ומותרות על-פי המשפט הבינלאומי, ולפיכך לא תשנה במאומה את מדיניות ההגירה ואת הדין הקיים בעניין קבלת בקשות מקלט ומעמד בישראל.

עוד טוענים המתנגדים כי חתימה על האמנה תאיים על מוסד המשפחה ועל האוטונומיה הדתית והערכית. גם כאן, הטענה איננה נכונה. האמנה אינה מסדירה את חיי המשפחה או מבנה המשפחה, לא כוללת הגדרה של המונח משפחה ולא מקדמת מסגרת משפחתית מסוימת. מטרת האמנה להבטיח ביטחון, הגנה ותמיכה למי שחי במערכת יחסים אלימה. האיום האמיתי על משפחות הוא האלימות העצמה, לא האמצעים שנועדו להגן על קורבנותיה. האמנה לא מתערבת בזכותם של הורים לחנך את ילדיהם על פי אמונתם ולא עוסקת באוטונומיה דתית. סוגיה זו הינה מחוץ לתחום העיסוק של האמנה, אשר מסתפקת בעידוד המדינות לכלול חומרים של שוויון מגדרי במסגרת תכניות לימוד. בהקשר זה האמנה מעניקה למדינות החתומות שיקול דעת רחב בכל הקשור לחינוך האוכלוסייה.

למה צריך להצטרף לאמנה בינלאומית בשביל לטפל בנושא הזה?
עד היום, למרות אין ספור ועדות שעסקו בנושא, ישראל לא הצליחה לייצר שינוי משמעותי באופן טיפול המדינה בתופעת האלימות במשפחה. דו"ח מבקר המדינה בנושא "ההתמודדות עם תופעת האלימות בין בני זוג" אשר פורסם בשנה שעברה מצביע על שורה של כשלים בטיפולה של המדינה בתופעה, לרבות היעדר הגדרה בחוק לתופעת האלימות במשפחה, אי הכשרת עובדים סוציאליים בתחום והיעדר פעילות לאיתור משפחות בסיכון. הדו"ח מצביע על אמנת איסטנבול כנקודת יחוס כיצד יש להתמודד עם תופעת האלימות במשפחה.

אז למה בעצם מחכים?
הכדור כרגע בידיים של שרי הממשלה. בזמן שהם מעיינים באמנה כדאי שיחשבו על כל אותם נשים וילדים נפגעי אלימות במשפחה שמשוועים למענה טוב יותר.

נשים רבות שמגיעות אלינו למרכז רקמן לקידום מעמד האישה כדי לקבל ייעוץ משפטי, ליווי ותמיכה סביב פרידה וגירושין נתקלות בטעויות וכשלים שכיחים של המערכת, שאמורה לטפל ולהגן על נפגעות ונפגעי אלימות במשפחה. מצד אחד המערכת מעודדת נשים להתלונן אבל מצד שני מהרגע שהן פותחות בהליך גירושין הכל מתהפך: הן הופכות ממאשימות למואשמות בתלונות שווא, מוגשות נגדן תביעת לשון הרע, אם ילדיהן בוחרים לנתק קשר עם הורה אלים הן מואשמת בהסתה נגד האב ולעיתים גם נשלחות לקיים משמורת משותפת הכוללת תקשורת הדוקה עם מי שברחו ממנו בגלל אלימות והתעללות.

טעויות וכשלים שכאלה, בין אם נעשים בתום לב, מתוך בורות או חוסר משאבים, אסור בשום פנים ואופן שימשיכו לקרות. טעויות וכשלים שכאלה מחייבים שינוי גישה. השינוי הזה אפשרי, והקווים המנחים כדי ליישם אותו מפורטים באמנת איסטנבול שמונחת כרגע על שולחן הממשלה.

אסור שמערכות המשפט והרווחה, עקב אי-הבנה ודעות קדומות כלפי נשים נפגעות אלימות, ישמשו כלי להמשך התעללות במי שנפגעו מאלימות במשפחה. המקרה של נשים רבות מדגיש את הצורך הדחוף בתיקון המדיניות, בלקיחת אחריות ע"י המדינה ובהצטרפות לאמנה למאבק באלימות נגד נשים ואלימות במשפחה ויישום עקרונותיה בארץ בהקדם. הצטרפות לאמנה תעביר את המסר החשוב כל כך של אפס סובלנות כלפי אלימות במשפחה ואלימות נגד נשים בישראל.

הכותבת: עינת עופר, דוברת מרכז רקמן לקידום מעמד האשה, הפקולטה למשפטים אוניברסיטת בר- אילן
עבד לעם קדוש 17.05.2220:53
13. השתכנעתי להתנגד להצטרפות לאמנה בתגובה להודעה מספר 12
פרופסור סנייפ 17.05.2221:05
15. כי? התגובות המתנגדות באשכול סיסמאתיות וחסרות תוכן. הראשון שהביא תוכן זה אקטאלי.. בתגובה להודעה מספר 13
עבד לעם קדוש 17.05.2221:15
17. אם מדינת ישראל חושבת שהמצב החוקי בנושא יחס לנשים בישראל לקוי, אז שתשנה את החוקים, אין שום סיבה להכפיף את עצמנו בתגובה להודעה מספר 13
לבוררים מחו"ל שהאינטרסים והצביון של מדינת ישראל לא מעניינים אותם
Law 17.05.2221:05
16. איזה שפה זאת? חחח בתגובה להודעה מספר 12
שופטים.ות, שוטרים.ות ועובדים.ות סוציאליים יעברו הכשרות מיוחדות כך שיכירו את הצרכים, המורכבות והדינמיקה המיוחדת שמאפיינת את דפוסי ההתנהגות של נפגעות אלימות במשפחה.


שפת העולם החדש?

עם ישראל עבר את פרעה, עבר את היטלר, יעבור גם את אופנסיבת הפרוגרס המשעבדת שמוכרת עצמה כצד הטוב בהבדלה בין טוב לרע.
עבד לעם קדוש 18.05.2208:46
20. לא עברית בתגובה להודעה מספר 16
צללפון 17.05.2221:22
18. חבל להביא תעמולה שקרית. אין שום דרך להגיש הסתייגויות לאמנה וגם הכותבת יודעת זאת בתגובה להודעה מספר 12
מתכנת 17.05.2223:26
19. שכחו רק לציין ש-''טרם נמצאה כל אינדיקציה בין אימוץ האמנה להפחתת האלימות נגד נשים'' בתגובה להודעה מספר 0
"למרות שהאמנה מחייבת את המדינות החברות לאסוף נתונים בעקביות ולנתח אותם, ולמרות שישנן מדינות שאימצו את האמנה כבר לפני מעל 6 שנים, טרם נמצאה כל אינדיקציה בין אימוץ האמנה להפחתת האלימות נגד נשים."

כלומר, זאת אמנה שעד כה לא עזרה בכלום, אבל אנחנו רצים לאמץ אותה למרות שברור שישנם סיכונים (גם אם הם היו קטנים).
לא חושב שיש טעם לקחת את הסיכונים האלה אם האמנה בכלל לא פותרת את הבעיה המדוברת.
u174y 18.05.2208:49
21. גדעון 2014 בתגובה להודעה מספר 0
אל תעשה את הטעות הזאת , אל תצטרף לאמנת איסטנבול , זו תהיה בכייה לדורות .
אני מאמין 26.05.2208:57
22. הסכנה באמנת איסטנבול בתגובה להודעה מספר 0

מקור - https://test.imti.org.il/39868/

שר המשפטים גדעון סער שוקל לאשר הצטרפותה של מדינת ישראל ל"אמנת איסטנבול", אמנה שאפילו קנדה וארה"ב מסרבות להצטרף אליה ושמעמידה בסכנה את קיומה של מדינת ישראל כמדינה יהודית.

5 נקודות למה לגדעון סער אסור לחתום על אמנת איסטנבול:
אובדן שליטה על גבולות המדינה. האמנה אוסרת על הרחקה ומחייבת להעניק מעמד לכל זר שמדווח ש"נפגע על רקע מגדרי".
האמנה מחייבת את המדינות להטמיע במערכת החינוך, כלימודי חובה בכל שכבות הגיל, תכנים שמכתיבה מועצת אירופה.
ישראל מעניקה סמכויות פיקוח, ביקור וחקירה למועצת אירופה. הפיקוח עובר בכל מדינה, מבקר כל נוהל של רשות ההגירה ועובר על כל ספרי הלימוד בכל שכבות הגיל. יתירה מזאת, מועצת אירופה תפעיל מנופי לחץ על ישראל ותטען ש"הכיבוש" פוגע באישה הפלסטינית, כמו לדוג' בהריסת בתי מחבלים. פרשנות שכבר עלתה באו"ם.
האמנה מחייבת את המדינה לממן ולשלב עמותות "סיוע" בהעברת תכנים בבתי הספר כמו גם בתהליך הטיפול המנהלי במהגרים.
בג"ץ והייעוץ המשפטי יכפו על המדינה יישום מלא של הוראות האמנה על פי הפרשנות המתעדכנת שתינתן בדו"חות הפיקוח של מועצת אירופה.
ומי עומד מאחורי המהלך הזה? הגוף הפועל לקידום ההצטרפות לאמנה הוא Norweigan Church Aid, גוף התומך בארגונים קיצוניים כדוגמת EAPPI, ארגון ששולח סוכנים פוליטיים זרים לישראל ומתעמרים, מציקים, ומטרידים את חיילי צה"ל ואז מבזים אותם ברשתות.
גדעון, אל תחתום!



גדעון אל תחתום על האמנה – אל תסכן את זהותה של המדינה!
הצטרפו לדרישה: https://drove.com/.2zRY

מקור - https://test.imti.org.il/39868/
pedro 26.05.2209:00
23. פתאום אמנות בינלאומיות כן מטרידות את הלב הרגיש של הישראלים? לא נורא. אני בעד כל אמנה. לחתום על הכללל בתגובה להודעה מספר 22
אלפקה-מן 26.05.2209:05
25. ומה עם לחתום אומנה אשר אוסרת על מדינות לחתום על אומנות? חותם או לא? בתגובה להודעה מספר 23
אני בעד כל אמנה. לחתום על הכללל
pedro 26.05.2209:24
31. תלוי אם נחתום לפני על אמנה שמבטלת אמנות שעוסקות באיסור חתימה על אמנות. בתגובה להודעה מספר 25
עבד לעם קדוש 26.05.2209:07
26. ממש לא פתאום, מספיק אנו אוכלים אותה עם אמנות קודמות שחתמנו עליהם... מזל שלא חתמנו על האמנה בתגובה להודעה מספר 23
לאיסור נשק גרעיני...
blackjack 26.05.2210:43
42. רק ל ISO צריך להסכים למען המכירות . כל השאר באמת רק פוגע. בתגובה להודעה מספר 23
נשארים 26.05.2209:03
24. מטריד שפוליטיקאים בימינו רדודים ולא מסוגלים להתמודד עם תכנים והשלכות בתגובה להודעה מספר 22
כך שיש צורך בציבור שילווה אותם עם כל החלטה, יסביר להם את המשמעות שלה ויקווה שהם יפעלו באופן שאכן ייצג את ערכי המדינה, העם והארץ.
יאצק 26.05.2210:18
35. כנראה שמוחזק בגרון חזק חזק בתגובה להודעה מספר 24
המשתנה 26.05.2209:10
27. מאיפה באים עלינו כל המופרעים האלה, מה זו האמנה הזו ? בתגובה להודעה מספר 22
איתי שלום 26.05.2209:11
28. מה שאירוני במיוחד - טורקיה עצמה יצאה מהאמנה הזאת שנקראת על שם עיר טורקית בה נחתמה בתגובה להודעה מספר 22
טורקיה החלה לקבל קנסות כי סירבה להכניס תכנים פרוגרסיביים לתוכניות הלימודים ופשוט עזבה את האמנה
קפסולה 26.05.2209:14
29. בגלל זה הוא ישב במסעדה עם חיות בתגובה להודעה מספר 22
לביא 26.05.2209:17
30. הבת שלו יצאה עם ערבי עכשיו עם דוס בהפרעה... מעניין אותו באמת הזהות של המדינה? עוד לא הבנתם שזו ממשלה שתהרוס כל בתגובה להודעה מספר 22
קשר של יהודים למדינה...
זבנג וגמרנו 26.05.2209:44
34. אתה זוכר עם מי יצא יאיר? בתגובה להודעה מספר 30
חלוץ שפוי 26.05.2209:31
32. התבלבלת עם הפייסבוק שלך בתגובה להודעה מספר 22
זבנג וגמרנו 26.05.2209:43
33. ממש חכם מצד ''אם תרצו'' לקרוא לו ''גדעון'' כמו ביבי, עכשיו בטוח שהוא יקשיב בתגובה להודעה מספר 22
אנרגיה 26.05.2210:45
43. זו נקודה רגישה? בתגובה להודעה מספר 33
דני מכפר סבא 26.05.2210:30
36. ראיינו ברדיו בכירה בארגון זכויות אדם ישראלי, המראיינת אמרה: אבל לחתימת ישראל תצורף הסתייגות שמדינות ההגירה בתגובה להודעה מספר 22
גוברת על המחויבות בחתימה, אז המרואיינת אמרה, כן, אבל זה דלת ברגל, סומכת את המשפטנים שיבהירו שההסתייגות אינה חוקית.
ביריון 26.05.2210:31
37. למה מאמר דעה מופיע בפורום סקופים❓️ בתגובה להודעה מספר 22
חם פה 26.05.2210:33
38. חלם בתגובה להודעה מספר 22
Lisbon 26.05.2210:34
39. ישראל שמה קצוץ על אמנות בינלאומיות. בתגובה להודעה מספר 22
ישראל חתומה על אמנת הפליטים של האו״ם, יצרה מזאת, היא הייתה אחת היוזמות שלה, בפועל - ישראל לא מעניק מעמד פליט לאף אחד.
Gold Mines 26.05.2211:00
46. נותנת לפליטים על פי האמנה. כמעט אין כאלו בארץ ולכן נראה שלא נותנת. בתגובה להודעה מספר 39
אבדוד 26.05.2210:37
40. אשמח אם תרחיב בתגובה להודעה מספר 22
למה הוא/ישראל בכלל שוקלת?
האם יש יתרונות כול שהם?
Dalev 26.05.2210:41
41. מה גדעון השתגע? מה לנו ולאמנות האלו?! הפכנו להיות גרמניה או צרפת? בתגובה להודעה מספר 22
הדבר תלוי בי 26.05.2210:51
44. האמנה הזו היא דבר נורא בתגובה להודעה מספר 22
blackjack 26.05.2210:53
45. הדבר הכי טוב שעשה זה רק חוק הפרגולות. בתגובה להודעה מספר 22
כח המלך 26.05.2211:46
47. פעם סוכני הכאוס שהשתחלו לממשלה היו חותמים על אמנות מעין אלו בלי פיקוח, טוב שכעת יש גורמים שמזהירים לפני בתגובה להודעה מספר 22

ערכתי לאחרונה בתאריך 26.05.22 בשעה 12:24 בברכה, כח המלך

לא שזה יעזור יותר מדי לצערנו...
מוכרים את הארץ והאזרחים שבה (המדינה היא חלק מהמנגנון המשוחת מלכתחילה) למיקור חוץ ללא פיקוח ובלמים אמיתיים - לא על זה נאמר 'אנשי אמנה אבדו'.

שנאמין בראוי ובנדרש!
נווד דיגיטלי 26.05.2215:19
51. ממליץ להאזין לפרק הפודקאסט של ''אחד ביום'' מ-N12 שדן באמנה משני הצדדים. בתגובה להודעה מספר 0
בכלל, הפודקאסט שלהם מעניין מאוד. והרבה יותר מאוזן מהחדשות הרגילות שהם משדרים. אולי מכיוון שיש יותר זמן לדון בכל נושא ולא צריך לצעוק...
העבר לפורום אחר
העבר לפורום:
סיבה:
מזג אשכול
מזג עם פוסט מספר:
סיבה:
תגובה חדשה
כותרת:
תוכן:
סמיילים:
הצג
עריכת אשכול
כותרת:
תוכן:
סמיילים:
הצג