קבוצות דיון
גילוי מסמכים
נושא #5078
|
מנהל
סגן המנהל
מפקח
עיתונאי
צל"ש
|
פילוביץ שחף
חבר מתאריך 9.2.02
68007 הודעות |
21:55 07.11.02 |

|
רצח רבין-הרוצח מסתובב חפשי,עדיין...!!!
 |
ערכתי לאחרונה בתאריך 05.01.04 בשעה 16:33 בברכה, פילוביץ שחף עברו למעלה משלושה שבועות מהכנס, כפי שפורסם בציבור בכלל ובאתר בפרט, ולנוחיותכם לתיזכורת מצ"ב הקישור בתחתית הודעה זו, להזמנה הרשמית!!לראשונה אני מביא כאן תקציר הדברים כפי שהועלו בשני ימי הכנס, על ידי יו"ר הועדה מר/רו"ח יעקב ישראל ורקר...!! {מצ"ב 11 קבצים המכילים את תקציר הדברים-בהודעות נפרדות} דף מספר 1/קובץ ראשון...:- "סרק סרק", "זה לא אמיתי", "דין רודף" ו-"פולסא דינורא"!! ***  כמו כן קישורים לחומר שכבר הובא כאן...:- ***
"קשר השתיקה" מי רצח את יצחק רבין...:- מארק וייס כתב ב"גואיש פרס" ב - 25 באפריל 1997 !! http://rotter.net/forum/gil/5037.shtml#1 רון מייברג עיתונאי במעריב, כותב ומפתיע בכתבתו המצ"ב, "מורשת רבין- האיש ללא תכונות" !! http://rotter.net/forum/gil/5032.shtml האחים קהלני = הטבח במערת המכפלה = רצח רבין= פינוי מאחז גילעד !! http://rotter.net/forum/gil/5014.shtml מה לח''כ אופיר פינס ולסופר עיתונאי בארי חמיש? http://rotter.net/forum/gil/5049.shtml תמשיכו לעקוב...!! * תיזכורת לכנס שנערך בחודש שעבר בירושלים!! **** הזמנה רשמית: הכנס השלישי על רצח רבין ז´´ל..!! אירגון שורש וענפים, כמו בכל שנה בחודש נובמבר, מארגן כנס, על רצח רבין ז"ל הי"ד !! ***** מצ"ב הזמנה רשמית/קובץ, שפורסמה היום לציבור הרחב במדינת ישראל´ הקישור לקובץ ההזמנה וזו לשונה...:- http://www.bsh.co.il/forums/ShowMessage2.asp?id=89493&Fnumber=33&SunId=0 מבחן התוצאה. פ"ש.
נתניהו: "התנועה האיסלאמית היא כמו גידול סרטני" **** "ההסטוריה של אז, זה האקטואליה של היום..." !! {ציטוט מאת: ראש הממשלה מר אריק שרון-ראש השנה תשס"ג} |
|
תגובה עם ציטוט | תגובה מהירה (ניהול: מחק תגובה) |
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד
| |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
פילוביץ שחף
חבר מתאריך 9.2.02
68007 הודעות |
20:01 08.11.02 |

|
13. הפצוע המזנק ''- מקור ראשון !!
בתגובה להודעה מספר 10
 |
הפצוע המזנק *** מדוע התעקש הסנגור שרבין לא נפגע מהירי של יגאל עמיר, וכיצד רמזו לכך כתבי גלי צה"ל מבלי להתכוון...:- http://www.makorrishon.net/coteret.htm ביום הזיכרון הממלכתי ליצחק רבין ז"ל היתה תוכנית בגלי צה"ל שהוקדשה לעיתונאים שסיקרו את ליל הרצח. כדרכה של תוכנית כזאת, היא היתה משובצת בקטעי זכרונות של הכתבים, כאשר מדי פעם הביאו עורכי התכנית גם הקלטות של דיווחים מליל הרצח עצמו. אינני יודע אם מישהו בגל"צ עוסק בחתרנות, אבל בתוכנית הובאו שתי הקלטות בהפרש לא גדול ביניהן, שחזרו פחות או יותר על אותה אינפורמציה. בדיווח הראשון מוסר מיכה פרידמן שהיה ממוקם בקרבת בית החולים איכילוב, במגרש החניה אם אני זוכר נכון, כי נמסר לו מתוך בית החולים ש"רבין נורה בבטנו ובחזהו". זה גם מה שאפשר היה להבין בשלב אחר של הלילה מדבריו של שר הבריאות אפרים סנה. בהמשך נמסר דיווח שמקורו היה מזוהה: מפכ"ל המשטרה אסף חפץ. וגם אסף חפץ מוסר ש"רבין נורה בידי מתנקשים בבטנו ובחזהו". אלו תזכורות לכך שאנחנו עדיין לא יודעים את האמת במלואה על רצח ראש הממשלה. את יום השנה השביעי לרצח רבין מציין גל הסתה והשחרה מחודש נגד חלק מהציבור היהודי במדינת ישראל. איך הצליחו לעבור בתיאום מלא מפינוי צבאי של מאחזים לדיבורים על כך שעוד רצח פוליטי נמצא בקנה, קשה להבין. כבר באחד מימי השיא של העימות על "הגבעות" יצא ח"כ רן כהן מאיזו ישיבה, התייצב מול המיקרופון של הערוץ הראשון, והודיע כי הרצח הפוליטי הבא יהיה של שר הביטחון, פואד בן-אליעזר. מקורו של המתנקש כבר ברור. ביום שני השבוע הודיע ראש השב"כ לשעבר יעקב פרי שהלקח מרצח רבין לא נלמד. שוב שומעים את "הרבנים" וההסתה חוזרת, כדבריו. לא נראה שהולכים לחזור על התרגיל של נובמבר 95'. העניין יותר גס: זה יהיה כנראה אחד ממוקדי מסע הבחירות של מפלגת העבודה, והתקופה הזו טובה לביצוע ספין של הצגת המתנחלים כאויבי המדינה והחברה הישראלית. הם מתכננים עוד רצח וגם גוזלים תקציבים מ"השכבות החלשות", וגם מהווים צד שלילי במשוואת השלום. האם אתה בעד פינוי התנחלויות תמורת שלום? שואלים הסוקרים, אך ורק כדי לקבע מוסכמה כביכול, שכדי להשיג שלום צריך לפנות את ההתנחלויות. אחד המסמכים שמלמדים שיעקב פרי צודק, שלא נלמד שום לקח מרצח רבין, הוא סיכומי ההגנה במשפטו של המתנקש יגאל עמיר. בזמנו, כל המשפט של יגאל עמיר נתפש כאיזה ריטואל ריק מתוכן, שנועד לאפשר לכתבי צבע שונים לתאר את הבעותיו, חיוכיו והתנהגותו הכללית של יגאל עמיר. זה כאשר לא עסקו במדידת היקף ומראה כללי של הכיפה שלראשו של השופט אדמונד לוי. לא זכור לי שמישהו בא למשפט כדי לגלות פרטים חדשים על הרצח ולדווח עליהם בעיתונות. נושא הסנגוריה נראה אז זניח לחלוטין ולדעתי דבר מתוכו לא דווח בתקשורת, אבל אני לא יכול להישבע. סיכומי ההגנה מעניינים ביותר, משום שהם מתבססים על עובדות ועדויות שעמדו לנגד עיני בית המשפט, וככל שאני מבין היתה הסכמה לגביהן. יורם רובין, שהיה האדם הקרוב לראש הממשלה במקום האירוע, לא ידע כאשר הוא ורבין נכנסו למכונית ראש הממשלה שרבין נורה ושהוא פצוע. דומה שאדם הנמצא בקרבה מקסימלית לאדם שני בעת שזה נורה פעמיים בגבו מטווח קצר, לא יכול שלא להרגיש בכך. "גם לפי עדותו של ב. המסומנת נ/12... עולה כי לא ברור האם רבין נפגע ובטוח שהמאבטח יורם רובין לא נפגע", כותב עו"ד יהונתן גולדברג, ומצטט את העדות: "לי לא היה ברור בקטע הזה שראש הממשלה נפצע ובטוח שהמאבטח לא נפצע". עדות רובין: "בשלב זה (אחרי היריות) ראש הממשלה היה בהכרה ושוחחתי עמו בתוך הרכב. (ראוי) לציין כי לפני שנכנסתי לרכב צעקתי לנהג מנחם דמתי, סע מפה!" הערת הסנגור: "הוא ידע שרבין לא נפגע אז, ולכן לא הכניס אותו לאמבולנס וגם לא אמר לנהג לנסוע לבית החולים". רובין העיד עוד: "אחרי הירייה מעוצמת הירי והזינוק שלי עליו, נפלנו על הארץ... אני מדבר עם יצחק ואנחנו מזנקים לרכב". כלומר, שניהם זינקו לרכב ונכנסו לתוכו בכוחות עצמם, מעיר הסנגור. גם עד ההגנה ש' טיראם נשאל "האם ראית פגיעות כתוצאה מהירי, והשבת (השיב) לא ראיתי שום פגיעה, לא ידעתי באותו רגע שרבין נפגע... אני לא ראיתי ולא שמעתי שרבין נפגע באותו רגע". "אף אחד מעדי התביעה וכן אף אחד מעדי ההגנה לא העידו כי רבין נפגע כתוצאה מירי הנאשם". עיון בסיכום ההגנה מלמד שכל מה שהוגדר יותר מאוחר כתיאוריית קוסנפירציה מצוי כבר שם. במבט לאחור, קו ההגנה שנקט בא כוח הנאשם חייב לעורר מחשבות. נופל לידיים שלו נאשם, מתנקש שנתפס על חם בעת שירה בראש הממשלה. ההתנקשות אף תועדה בסרט וידיאו. כל מה שנותר לעורך דין נורמלי זה לטעון לחוסר שפיות או לנסיבות היסטוריות פוליטיות מקילות. אך מה בוחר גולדברג? הוא מנסה להוכיח שראש הממשלה בכלל לא מת מהירי של יגאל עמיר. כיוון שטיעון כזה באותה תקופה נראה על פניו כל כך מופרך ומוזר, נראה שאם בכל זאת עלה - הרי שקו ההגנה הזה פשוט כפה את עצמו על הסנגור. העובדות והעדויות שרטטו תמונה אפשרית, שרבין לא מת מהירי של יגאל עמיר. לכל הפחות ניתן לומר כי מאוסף הראיות, העדויות בעל פה, והמסמכים יכול היה הסנגור לבנות תמונה אלטרנטיבית אמינה ושונה לחלוטין מהגרסה הרשמית לרצח. לא עומד לנגד עיני פסק הדין של השופט לוי, אבל אם אני זוכר נכון הוא לא התמודד בכלל עם מסכת הטיעונים של הסנגור, אלא שלל אותה בצורה גורפת בהסתמך על הודאת הנאשם. מבחן התוצאה. פ"ש. נתניהו: "התנועה האיסלאמית היא כמו גידול סרטני" . ***********

|
|
| |
|
|
 |
|
 |
|
 |
פילוביץ שחף
חבר מתאריך 9.2.02
68007 הודעות |
10:29 09.12.02 |

|
19. בכיר בשב''כ צפה בקלטת יומיים לאחר הרצח....!!!!
בתגובה להודעה מספר 16
 |
...."בניגוד לטענת קמפלר, שכעת גם מתברר גם כי צילם אירועים נוספים עבור....השב"כ!!! בנוסף לעבודתו כרוא"ח במשרד מבקר המדינה...!!! ************בעקבות חשיפת הקלטת בערוץ 7 לפני כשלושה שבועות-ראה דיון לעיל, הגיע מידע חדש,מדהים ומפחיד מפי גברת בשם מ. {שם בדוי, השם המלא שמור במערכת}, שבו היא מספרת שהיא ובעלה ישבו בביתו של הבכיר מהשב"כ, זמן קצר...:- יומיים שלושה אחרי הרצחו של רבן ז"ל הי"ד, שבה הבכיר מהשב"כ שב וצפה בקלטת הרצח שצילם רוני קמפלר שוב ושוב, מ. מתארת שהוא...:- "הוא התהלך כמו סהרורי, הלוך ושוב וחזר ואמר- זה לא יכול להיות"..!! מה לדעתכם הבכיר מהשב"כ ראה בקלטת שאנחנו, עם ישראל לא ראה בגלל שראינו את הקלטת רק אחרי חודש וחצי אחרי הרצח...?? תקראו את הידיעה החלקית על המידע שפורסם בעיתון "המשפחה-חדשות" @ בתאריך ט' בכסלו תשס"ג 14.11.2002....!!! מצ"ב הכתבה/הידיעה ככתבה וכלשונה, שימו לב לכל משפט ולכל מילה...!! **************** המשך יבוא....!! ****** מבחן התוצאה. פ"ש

|
|
| |
|
|
 |
|
|